Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

karcos?
mer ha nem akkor lehet kéne remélem irányár, ha okés a biznisz küldök annyi visszahívót ahány órára megyek érte
figyu má..ha ilyne ügyes eladó vagy..a 2000 ötös bergerem add már el..3kilóba
téháeniksz.
ezek a rezók... kátélyem sx hez valók..ugye
négy télyre lyaúk?

mer nekem is köll ilyen..férfimotort akarok .
köcsög vagy a 4 rezó 15.az hogy jön ki..
ezer ft /débély az úgy már jó.
mer ez igy3750ft/DéBély
az sok..
botba olcsóbbott3500ft /db..ja egynulla lemaradt
35000hahahaha
nem haragszom...
egyenlőre..bár már a múldhkor is... igérted a endúrósat...

vick vót...
ha készvan rakd fel ide!
há azt tudtuk hogy eladtad..meg az t is hogy ki vette meg...de azt szondtad ma össze kell rakni..mert sír az úly vevő..sír vevő..hogyha dobozban maradna..de az nem baj ha nem rakod össze legalább mikor ő összerakja..látja hogy minden miller lyaú benne

monakó...szép hely nálunk is van ilyne csak az on hiányzik belőle..on babe rare..
tehát
m-on-akó=makó
okés. 06702424696 csörögj rám. ma még leszek aztán csak vasárnap este. közben nem lehet majd elérni
Dogoztam mostanáig,hál istennek másod de csak 1 nap ,megyek,és már csinálom is,fél óra és fönnvan....
üdv! engem érdekelne a rezonátor!
még valami. ma felmentem a padlásra. találtam még 4 db rezót.

2 db szerintem doma vagy sxs azok tök jók!
2 db gyári. azok elmennek... meg kell heftelni ittott ,de jók még.

a 4 db ot odaadom 15000.- ért
+posta. és csak egyben. nem tudom menyi lehet a posta ,de egy közepes dobozba bele tudom forgatni őket. 2-3 ezer biztos. kérésre mms t tudok küldeni. leghamarabb vasárnap este. mert ma már nem fotózgatok. vagy majd jövő héten.
egyébként azért alakulhatott náluk így a rendszer mert azért is perelnek ,ha szarul nézet rád a boltos! valószínű maximálisan megpróbálnak a vevő kedvére tenni ,mert úgy a legegyszerűbb az élet arrafelé. ha elégedett nem balhézik. itt meg inkább bevállalják pl. a lejjebb beírt szégyenletes disznóságokat is ,mint az a hibás sérült alaktrész és még rád is fogja hogy te cserélted ki ! ááááá.. szerintem ott be is zárhatna egy ilyen akcióval a boltos.
hogy lenne kész. elkelt már.

apeh ra reagálva. bálinyó. én nem vgyok miller! dolgozni visznek ki rabszolgának! asztalosrabszolga. vágod? csak hamarabb végzek a melóval , mint ezek hazajönnek ezért 3 napot potyasielek a bérletjeikkel. nagy különbség!

szóval jó ,ha nekem ez az egész 5000 ft ba kerül. illetve felmérek másik melókat.

monacóba is hasonlóképpen megyek. csak oda ki kell vinnem egy bazidrága kazánt meg egy gázszerelő havert . én csak aszisztálok neki aztán meg bemegyünk az életbe pár napra. ezt egy német fazon fizeti aké a villa. mellesleg 7000 eurót spórol ezen a bulin úgyhogy remélem nagyvonalú lesz. na ennyita millerségről.

más. na kibontottam ezt a barnette kuplungot. hát nem semmi. adtak hozzá szépen behajtogatva gyári tanubizonylatot! garancialevelet! installációs utmutatást képekkel illusztrálva lépésenként! illetve saját hozzá való kis flakonos loctite ragasztót! 10,9 es imbuszcsavarokat. (matricát) meg ilyen gyári számos regizstrációs papirt.. nem semmi.. jobban szemügyre vettem az alkatrészt. halál precizen belemarva gyári sorszám ,márkanév miegymás . mintha egyedi kézzel készitett valami lenne... na ezt csak azért irtam le hogy ez a különbség ezek és a gyári holmik közt.

belebasszák egy ktm es sárga dobozba és ájulj el tőle! ráadásul kétszer anyiért a szart.. az amcsik épp hogy csak egy levelet nem írtak külön névre szólóan ,hogy kedves szalajtós ,használd egészséggel és ha bármi bajod van segitünk. puszi. és millió köszi ,hogy bennünket választottál!

egyébként a vicc az ,hogy haverom aki behozta olyan fizetési feltételekkel rendel ,ha a kezében megsérül ez a kuplung vagy bármi amit vesz 1 millás objektiv stbstb ellopják! leejti, elveszti,eltörik,beázik,hibás stbstb... anyagi következmények nélkül visszakapja a pénzét az első fingszóra! vagy ,ha esetleg kitalálom ,hogy nem ilyet akartam mert ez zöld nekem meg sárga kéne... szóval mocskolhatjuk ezeket az amcsikat de a faszom se tudja... én lehet inkább azt választanám mint ezt a kinlódást ami itt megy a kereskedelemben mifelénk. még eddig bármit hozott mindenre érvénys volt a maximális jó benyomás.
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy nekem 4 éve sima BR8ES-es, semmi tuning gyertya meg ilyenek
Ez MD80, mondtam állóba elfogadható felvételt csinál ár/érték arányban pedig jó
Nekem azért lett elegem belőle, mert nem láttam mit vesz és amikor hazajössz, hogy jujj de jó dolgot sikert felvenni és megnézed, aztán a fele lemaradt, meg ilyenek, na akkor
ezért váltottam olyan kézire inkább, amin látom mit fog venni.

Ha berakod sisakba és pontosan belövöd pár próba felvétellel mikor mit vesz, úgy működhet a dolog, ha másokat veszel, de ha a kezedben tartod és sacc per kb lövöd be, akkor a kis látószög miatt tud meglepetéseket okozni
Bár gyakorlat teszi a Mestert
szalajtós.. kész a gép..vagy mi pöcs...
há szerda van..hall.lyuk a hangját
de emez csak az.. há a mellete..i..leírás alapján..nem

Nem ez már Toshiba Camileo P30, MD80 ilyet nem tud
Vigyázz, mert az újabb videóim már nem MD80, nehogy megtévesszen.
déw.
elmondom ha az egész md80as egy vödör geci is lenne..de egy ilyen klippet össze tudok rakni vele..már az az 5ezer forint nem kidobott pénz! . .
déw.
ez is md 80al volt ..ugye?http://www.sportmotor.hu/motor...
mer akkor nekem is ilyenem lesz...
bazsi... bazsi thörtíín merre vagy?elraboltak a k.védők..téged is?
kéktélybe.. vicc az egész... kibaszottul érzékenyek főle ga verseny gyertyák..gabeszél is azok halnak be de vett sima b8es-t a 380ban is az volt..próbáltam én is ilyne iridiumos 3000fosgecivel..de 3 percet járt a ház előtt... két három gázfreccs ..mondom akkor menyünk mire becsukaom a garagé ajtót...leáll..
rugom..semmi rugdosom semmi..de furcsa... nem vagyok egy örvényáramérzékelős valami..dee érzem ha szar a gyújtás..mer nincs szigh-kra..hát nem isvót.. régi b8es vissza(ez is 260as hőérték ű ndk gyerty csak nem előretoltpólus meg semmi változó hőérték meg iridium..csak sima 1000ft gyertya . na azzal jaú is lett .emegent.
szóval a versenygyertyájuk egy vödör lógeci.....
túl vannak spirázva ezek a versenyrészingesfasztori szarjaik ..főleg az érzékeny kanos ..ill filyús verdákban
olni kéktély
nekem sem volt eddig bajom ngk-val,de látod csak lehet valami hiba a gépezetben...valami minőségellenőrzési,vagy gyártási,de valami előfordul és nagy kalamajkát tud okozni...

Szali,ha van fejlemény beírom...biztos nem egyhamar fog döntés születni,a cél,hogy vegyenek egy új hengerszettet a károsúltnak!
Tudod mi a "mókás", hogy amerikából behozva olcsóbb volt neki
Szóval nem miller, hanem nagy spiller

Ami jön amcsiból hivatalosan, azon ugye van egyszer $ - FT váltás, meg vám, meg kismillió nagyker/kisker árrés, adók, stb., mire a polcra kerül