Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát pont ezért csináltuk abból.....
Nem gyorsacél kést írtam se nem keményfém lapkát...
Abból a részéből reszelik a kalpácsot meg a párhuzamszorítókat a tanműhelyek ami végülis a nyele. a késnek..amibe beforrasztják a vidiaLapkát...amit fog a késtartó....csak félreérhetted .....mondjuk ha poldi kalapácsot kéne reszelnem akkor már más stratégiát választanék.....
akkor hajrá azt mi is feltőltenénk
tegnap keresgéltem a neten a tire balls-t hol lehetne occson rendelni, aztán eszembe jutott ki kéne probálni az első gumiba a teniszlabdás modszert... amenyi belefér....

ez lenne a tanyasi tájerbalsz..
eemlékszem csináltunk üstöt , aztán eladta az iskola pénzért... hirtelen nem jut eszembe de marha sok mindent gyártattak velünk...
Kalapácsot velünk is reszeltettek. Én egy kicsit rásegítettem az állványos köszörűvel.Próbáltam utána megigazítani reszelővel a köszörű nyomokat,de a szaki észrevette aztán volt üvöltés!
szerszámacélbol soha nem reszelnél kalapácsot hacsak nem te vagy a Hulk hogen, és a harry potter közös gyermeke..

sima BC-s anyag volt, utána hőkezelték.
már behuzott.. talán jövő héten végre elindul a korcsolyázás, jeges vizben fürdés..
lyaú reggelt
azzal nincs is baj.32x32 28x28as de ha 32x32 böl mondjuk...mondjuk
36x38sat..na az már feladat
szerszámacélból, az igen
Gondolom imádtátok

Középsuliban, vagy hol voltál ilyen képzésen?

mi i s ilyen fémipari alapképzésen 32 x32 esztergakésből......reszeltünk 28x28 as kalapácsot ..az is szép volt
Láttad Ronis milyen jó tanácsokkal látott el képgalériában sok embert?
Összedobhatnátok egy endúró oktató videót is
Úgy értettem, hogy napközben, de igazad van, kurva hideg van
Kezdem magam úgy érezni, mint középsuliban. Volt egy elvetemült gyak vezérünk, aki közel négyzet hasábból reszeltetett velünk pontozót, akkor úgy megutáltam a reszelőt Ez a kuplungkosár is kezd kicsit sokk lenni, már a 3. célszerszámot faragom hozzá
ááá

motorozni ilyenkor ....nagyon hideg van kint ....

meg este .....
Merre jártál? Mondd, hogy motorozni
megjöttem
Estét
le ne égj!
Nem,szoláriumban vagyok....
csak nem ..te is...kidobó vagy
Munka van
mi van ..péntek van oszt mindenki elment..motorozni?
szálymotorozás a pábbokban
2hétig még nappalra is mínuszokat mond...nem ússzák meg a szögesgumik
Estét. Látom ronis mocskosul ráértél ma! Mi ez a tippek-tanácsok a fotók között?