Hát pont ezért csináltuk abból.....
Nem gyorsacél kést írtam se nem keményfém lapkát...
Abból a részéből reszelik a kalpácsot meg a párhuzamszorítókat a tanműhelyek ami végülis a nyele. a késnek..amibe beforrasztják a vidiaLapkát...amit fog a késtartó....csak félreérhetted .....mondjuk ha poldi kalapácsot kéne reszelnem akkor már más stratégiát választanék.....
tegnap keresgéltem a neten a tire balls-t hol lehetne occson rendelni, aztán eszembe jutott ki kéne probálni az első gumiba a teniszlabdás modszert... amenyi belefér....
Kalapácsot velünk is reszeltettek. Én egy kicsit rásegítettem az állványos köszörűvel.Próbáltam utána megigazítani reszelővel a köszörű nyomokat,de a szaki észrevette aztán volt üvöltés!
Kezdem magam úgy érezni, mint középsuliban. Volt egy elvetemült gyak vezérünk, aki közel négyzet hasábból reszeltetett velünk pontozót, akkor úgy megutáltam a reszelőt Ez a kuplungkosár is kezd kicsit sokk lenni, már a 3. célszerszámot faragom hozzá
Nem gyorsacél kést írtam se nem keményfém lapkát...
Abból a részéből reszelik a kalpácsot meg a párhuzamszorítókat a tanműhelyek ami végülis a nyele. a késnek..amibe beforrasztják a vidiaLapkát...amit fog a késtartó....csak félreérhetted .....mondjuk ha poldi kalapácsot kéne reszelnem akkor már más stratégiát választanék.....