hát semmi értelme ..olyanok se jönnek el akik telepénzzel, benzinnel vadi jó felszerelésbe ...új fasza motorrokkal extrákkal új gumikkal...se jönnek el még nyáron se velünk még ha megigérjük is a lájtosabb kirándulást....és ezek hozzátszem mind motorozik 5-10 éve...szóval ilyenekkel se sikerül..akkor kis dt lyamahás meg szimszonos ide irogató 14 éveseket hogy lehetne bevinni ....
Biztos lehetsz benne,ha meghívnád őket,egy se jönne el. Próbáld ki,ajánld fel nekik hogy elkalauzolod akármelyiket. Garantálom,többet nem fog hozzászólni,hanem elpárolog onnan.
Velünk S kapcsot csináltattak,amit bele ütnek a fa végébe. Emlékszem adtak 500 darab lemez csíkot hogy abból kell csinálni.Hamar lehajtogattuk,hogy aztán majd csak pihengetünk.Meglátták hogy végeztünk,hoztak még 500 darabot,hogy mi milyen ügyesek vagyunk.Na a második 500 darab kitartott egy hétig.
Nekem amúgy szerencsém volt,mert minden évben csak két hetet kellet mennem tanműhelybe.
jaja olvastam a hozzászolásokat, az egyik azt irta megnézné hogy cserélnék a tank vetőcsövébe kanocot,valami ovodás leheta tankos képeivel..
a másik szerint ez hülyeség ott a defekt spray 1600 pénzért... ezen jokat röhögtem, képzelem milyen sok defektje lehetett már, mikor befujná a defekt szarját aztán körben jön ki a felnin merthogy a 2 db 2 centis repedést nem képes befoltozni...
a harmadik azt irta jo jo ,de megnézné hogy csinálom meg ezt a hátso keréken...hát ugy hogy ott a kulcs kikapom a kereket , persze ott se veszem ki a szelepet, hogy ne legyen vele kinlodás a visszarakás, (de pssszt ez titkos..:) megfoltozom visszadobom...
tényleg kéne csinálni egy ilyen kis oktato videot mondjuk fán átkelésröl,, aztán röhögnénk sokat a hozzászolásokon...
minek átmenni rajta mikor ki is lehet kerülni meg hasonlok...
Ha nem is azt tanulod el tőle hogy hogy kell átmenni...hanem a kitartást stb...1 lábbal ......tisztelem ezért....és nem szájkaratézik a kommentekbe sehol mert kint küzd a sinekkel....
Jóreggelt!
Iskolai éveim alatt gyakorlati oktatás arról szólt hogy az asztalosmesterünknek csináltuk a fusi munkáit.Én lejegyeztem minden munkát.Franciaágy tölgyből,Bejárati ajtó thermoablakos tölgyből,Megannyi létra,asztal,szék meg még tökömtudja mennyiminden.Kb 2milliót dolgoztunk neki össze 3éve alatt.Cserébe megtanultuk hogy milyen szopás az asztalos szakma.
Azt is kifikázná pár kisköcsög ........sose fogom megérteni az ilyen ökröket.....nem is ültek még motoron...aztán beszélnek a szájukon hülyeségeket utána meg esznek vele....
Jaja....amúgy itt is azért csináltuk 32x32ből a 28 x28 ast hogy legyen azért benne feladat......ott is elkúrhatod a derékszögeket......stb... nem azért mert nem fért volna be a ládába
zozi te a forasztott lapkás esztergakés testre gondolsz ami sima a50 anyag de azzal mázlitok volt mivel az szabályos test volt mi melegen huzott amorf szart kaptunk az rühühettük mint állat párhuzamosra meg derékszögre
na kép lemaradt....ezeket használtuk el...mázsaszám....
gyorsvágóval levágtuk a végét...annyira hogy a négyzeteshasáb megmaradjon és abból szoptuk ki ...persze a szopás kedvéért nagyobb volt a kvadrát mérete mint majd a befoglaló méret.....ezért jócskán alá kellett menni hogy nehogy jól érezzük magunkat.....
mondjuk tudok reszelni ...
Nekem amúgy szerencsém volt,mert minden évben csak két hetet kellet mennem tanműhelybe.
a másik szerint ez hülyeség ott a defekt spray 1600 pénzért...
a harmadik azt irta jo jo ,de megnézné hogy csinálom meg ezt a hátso keréken...hát ugy hogy ott a kulcs kikapom a kereket , persze ott se veszem ki a szelepet, hogy ne legyen vele kinlodás a visszarakás, (de pssszt ez titkos..:) megfoltozom visszadobom...
tényleg kéne csinálni egy ilyen kis oktato videot mondjuk fán átkelésröl,, aztán röhögnénk sokat a hozzászolásokon...
minek átmenni rajta mikor ki is lehet kerülni meg hasonlok...
képzelem olyan enduro oktato tipp videora menyi okoskodo jönne... fuuuu lenne szájkarate...
lehet ki kéne probálni kiváncsiságbol..
Iskolai éveim alatt gyakorlati oktatás arról szólt hogy az asztalosmesterünknek csináltuk a fusi munkáit.Én lejegyeztem minden munkát.Franciaágy tölgyből,Bejárati ajtó thermoablakos tölgyből,Megannyi létra,asztal,szék meg még tökömtudja mennyiminden.Kb 2milliót dolgoztunk neki össze 3éve alatt.Cserébe megtanultuk hogy milyen szopás az asztalos szakma.
rendszerváltás... helyett... gengszterváltás...
gyorsvágóval levágtuk a végét...annyira hogy a négyzeteshasáb megmaradjon és abból szoptuk ki ...persze a szopás kedvéért nagyobb volt a kvadrát mérete mint majd a befoglaló méret.....ezért jócskán alá kellett menni hogy nehogy jól érezzük magunkat.....
mondjuk tudok reszelni ...