Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megosztjuk a sok éves tapasztalatokat a fiatalokal...

ők meg lájkolják vagy mijaszösz...

persze 6 ezerért/ tanács..
Jó kezdeményezés
bálint láttam endurós fotogalériádat......

de van még két dolog ami jó .....
összedobtam egy kis enduro tippek foto galeriát, hátha van aki tud belőle ötletet meriteni...

gondoltam akár hagyomány teremtő is lehetne, ha valakinek bármilyen ötlete van nyomja fel enduro tippek 2, vagy 3 stb , cimmel.

http://www.sportmotor.hu/motor...

jahh a 6000 forintokat beszedem per fő...
Szerintem meg csak simán kikopott

Itt van neked köpős smile
Ez igaz, de kinek van kedve ilyen időben motorozni! Mondjuk nekem lenne de nincs kivel!
A keret meg volt a javításra , meg egyébre, nyáron keményen megdolgoztam érte most meg élvezem a gyümölcsét!
Többet pancsoltok most, mint nyáron
Jó neked! Nem tudtad, mindig szezon van az év 365 napjában

Nekem még csak most szárad a 2. réteg alapozó a vázon a kazán tetején, kuplung kosár a satuban, alul már tizedre illesztve kireszelve, még felül is kell, utána meg még lemezt hajtogatni, stb.
Semmit nem haladtam az elmúlt 3-4 hónapban na jó, mentségemre legyen szólva sokáig gyűjtögettem a zsét, elvileg február elején itt van minden(futóműt kivéve) csak össze kell rakni, viszont van még mit csinálni, ami nem pénz kérdése
Na ezt elmesélem hogy jártam csak hogy lássátok milyen sötét emberek vannak!Már egy pár hónapja keresgélek XT 125 X kismotort szaladgálni munkábajárni.Találtam is egyet a használtautón itt a szomszédba Érden.Nem volt kép a hirdetésnél de mondom átszaladok megnézem mert jó áron volt.Mondja a csávó a telefonba hogy ez egy motorkereskedés és még nincs náluk a motor csak másnap hozzák.Tegnap hív az ember hogy meghozták a motort.Frankó ma mentem volna megnézni erre mondja az ember hogy van egy kis hiba mert nem XT-t árul hanem DT-t!Na mondom ember te vagy aztán a nagy motorkereskedő Még jó hogy nem mentem át megnézni
Reggelt itt ilyen idő van kva hideg, nem is értem honnan jött.
Jó reggelt!
Kedden szezonra kész a motorom!
Kár hogy jön a lehűlés!
a strandolás nyáron kötelezőőőőőőőőőő...

azért télen is jol esne.
Jóreggelt sziasztok!
Ne sírjál Ronis nyáron meg dicsekedsz itt nekünk hogy milyeneket strandolsz amikor nekem meg meggyullad a vérem
jo lehetett.. itt semmi normális fürdő nincs...

a fűzfői bűdös, és arany árban van.. a balaton meg kicsit hideg..
tegnap jól begyógyfürdőztük magunkat....jó forró vízbe hempergett a halaskáscsoki enduroteam......

csak semmi buzulás....
melegedjünk, melegedjünk fiukák..
jobb reggelt
ooo te kis tünci...
Melegebb reggelt
nem hagyták ki... ez a racsetecsk tuning... űr tecsnika..
konstruktív hozzászólás. Csak gratulálni tudok
jézusom... szép kis jövőkép..
Jó estétet mindenkibe
Petya,nézz vagy kérdezz utána
ez is asszem paypallos sztori évek óta úgy csináljuk..ják errefelé is... ....ismerősöm volt a magyarországi első paypallos csak még akkor ammerikában élt...ő találta ki egy barátjával együtt az egészet csak a cégbe már nincs benne de milliárdos....

deennél az esetnél itt volt boltja londonba a figurának aki árulta laptop akksit....és mx tibi oda ment volna befelé....