Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt is köszönöm a hasznos és ötletes dolgokat!
Engem megfogott
http://krosszmotorok.hu/
Itt nézz körbe , vagy inkább hivd fel nincs minden felrakva!
Értem! Esetleg jó állapotú Exc 2t, 4t érdekelne 2008-tól elég silány most a piac. Ha tudsz esetleg eladót ismerős körben.
sorry ,az már nincs meg eladtam..
jajj erröl a fürészes dologrol jutott eszembe, hatalmas sztori tegnap is pont ezen röhögtem szét az agyamat..

nem tudom megfigyeltétek -e amiota megy ez a tulélő Bear Grills csávo a Discoveryn azota tele van az erdő ilyen épitett vackokkal, jokat szoktam rajtuk mosolyogni...

pont tegnap is találtunk ey ilyet kutyázás közben, ez már szinte palota méretü volt...mondjuk se eső se szél ellen nem lett volna jo de legalább jo sok munka volt összehordani azt a sok száraz fát...
Ronis a 300 Exc-ét nem adod el? Érdekelne!
Maki, kis fűrészem nekem is van egész jo kis kollekcio...
Szard le őket, az a lényeg, hogy vannak sokan akinek segítettél vele!
Enyémmel nem volt gond soha még! Szerencsére! Egyszer anno a Husqwarna Wr125 volt, gyertya probléma volt, nem volt gyertya kulcs, csak valami nagyobb villás, beraktam a villáskulcs mellé egy lapos fejű csavarhuzot ugy tudtam kilazitani és majd visszarakni! Defektem hátsó volt persze ragasztó nem, de szerencsére akkro a FIM gimi volt fent és nem volt probléma gurulgatni!
persze hogy nem fogok ettöl a szavazosditol kardomba dölni...

csak mint jelenségen lepödök meg még a mai napig..

aki meg endurozik remélem ugyis tud belőle használni okosságot és ez a lényeg.

persze a 6 ezreket/ kopf behajtom...

vagy nem de az biztos.
Szard le a szavazatot.Sok kis csicskának lövése sincs milyen helyeken jársz motorral!Tele van a sportmotor gyökérrel
Érdekes dolog ez a segítek vagy nem?..én a napokban találtam ott a fotók-ban egy srácot aki saját maga építette a motorját,láttam rajta hogy van benne elég elszántság és akarat..
kopott gumikkal szenvedett a sárban szegény,vittem neki pár gumit úgy ajándékba...behívott és megnéztük a motorjait..elmondta hogy elmegy nyáron dolgozni hogy tudjon motorozni,és emelet temetéseken zenél és gépész mérnöknek tanul ..úgy láttam benne a fiatalkorom átszerelt éjszakáit és nem bántam meg segítettem rajta..sőt még fogok is
lehet hogy a Bill Géci szavaszta le a galériát..
Tudod mi a beszarás
11:28 kor nyomtad fel s 12 kor kerestem a google-n arra, hogy "enduro tippek" s már ott volt a galériád a 2. találatként.
Sportmotort úgy figyelik a google pókok, mint a huzat
vagy ez valami beépített feature a SP oldalon, hogy rögtön beküldi a googlenak
amugy ez elgondolkoztato, hogy az ember segitő szándékal felrak egy galériát szerelési trükkröl aztán leszavazzák 3,8-ra....

sose érdekelt igazán ez a szavazosdi, meg a hozzászolások utáni se,
csak ugy el agyaltam rajta hogy ...- Atyám mennyi fogyatékos droid járhat ide akinek ez a szorakozása hogy leszavaz hasznos dolgokat...

ilyenkor érdemes elgondolkozni azon amit már párszor dumáltunk itt hogy egyáltalán vegye-e a fáradságot az ember arra hogy itt segitsen...
Jácint

elárulom neked 99%-ban én is mások miatt viszem a szerszámokat..
merthogy az én motorom folyamatosan és elég alaposan karban van tartva, de ha többen vagyunk és valaki másnak szarik be a kecskéje akkor az én motorozásomat is elbasza... azt meg nem szeretem...

szerintem az ENDURO egy komoly csata, és ugye háboruba se mész puska és töltény nélkül...
szoval inkább legyenek mindig ott a motoron , elviszi az ingyen, cserébe sose jársz ugy hogy pont az nincs nálad, és beszopod a hosszu cicit, aztán megesz az erdei mándruc
na itt van nektek még egy kis okosság...

Enduro Tippek 2.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Jó lett a Galéria! Eddig én semmit nem vittem magammal! mindig volt valakinél! de felkészülök rá most!
Megmondom miért nem jó a DT!Mert kb annyit eszik mint a kocsim és több rá a kötelező,na meg ez nem megy el 100ezer km-et bontás nélkül.Mondjuk az utóbbit nem veszem mert minden kopik na!Már ősz óta nézegetem őket azt bátyám vett is magának egyet.Mentem vele és egész kis fürge motor!Ezerszer jobb mint egy robogó!Eszik 2-2.5liter benzint és nincs olyan kis buzi kereke mint a robogónak!Nekem kell a nagyobb kerék mert járok pecázni tré utakon ahol!
Nagy fasz vagy ám hallod e Tudod hogy kell beszedni a pénzt szegény kezdő endurósoktól
Hogy nálad mennyi cucc van
de most komolyan.. miért nem jo neked futkosni a kis DT..?

szerintem jobb választás.. sokkal erősebb , egyszerü sokat biro kis mocik..

én biztos nem vennék xt 125-öt futkosni.olyan gyenge mint a lepkefing, .. akkor már inkább egy jo terep robogo..