Építő jellegű választ reméltem, csak mert feltételeztem van fogalmad esetleg a paypal "rejtelmeiről" (mivel említetted a "apró betűs" részt), de látom csak levegőbe kiabálás volt . Sebaj
Elhiheted hogy mielött regisztráltam elolvastam..
Egyébként meg okosan külön számlaszám, csak az aktuális tranzakcióhoz tartozó összeggel (amit közvetlen előtte utal rá a pógár) és csakis 0ás egyenleggel a végén.
Ha ezt így csinálja valaki akkor nem érheti meglepetése (vagy nagyon-nagyon kis eséllyel csak).
Nagyságrendekkel jobb, mintha egy vad idegennek átutalnál látatlanba közvetlen a bankszámlára.
Aztán ha ezen kívül van valami akkor pls. vedd a fáradtságot és írd le, ne csak rébuszokban nyomjad!
kössz!
Szóval nincs megfejtő?Akkó memmondom,me fáradt vagyok.A képen látható alucsőőővet(távos tartócska )és egy belső siklócsapágyat kihagytak,kiloptak,vagy elfútta a szél.Gondolom,nem a gyárban hagyták ki.Csak ennyita Kell eZ nekem racsetecsk tyuningról.Köpős szmájli ménincs?
Ja,jó reggeltet Nem is tudom,hogyan kezdjem.Szóval szedem szét ezt a szutyi wp-t ami nem is öreg alig 3 íves,és Kell eZ nekem tyuningos.Kiengedem trutyiját,szítkapcsozom a puniját azt rángatnám szít,egy bű szítgyütt,lesek nagyot,me simán kigyütt a szár minden meg benne maradt még a száron lévő siklókígyócsapágy is.Mondom magamba,hú bammeg jó kopott lehetsz mint állat,nézem szárat jó fekete(biztos sokat vót a napon )teli monsteres karmolással alapanyagig.Mondom, fasza, ez kuka.Külsőt meffordítva memmelegítve kitoltam belűle benne maradt ragaszkodó cuccokat.Lesem siklógenyó bele volt verve,szimerdzsi szintén.A sikló bevert szélei karmolták szét a szárat.
Jóvan mondom kell készlet is,de mé maradt benne a külsős siklóernyőscsapágy?
Ez mai találós kérdésem,lehet több nem lesz,meg a választ minnyá nyomom is,de azé valaki mongyom mán valamit
Aki látott mán ilyet az uccsó képben ott a válasz is
Meg még mindíg nem értem minek csavarrügzítő,meg mé kell szétverni a lemezrögzítés végét.Bammeg azt minden szétszedéskor tisztítani kell,így ,hogy az anyádba?Mindegy ,megvan oldva,de az ilyenek seggébe kéne feldugdosni a cuccot.
Nem tudom mikori történetről van szó, de ha valaki Ebayen vásárol akkor Paypal-t használ. Ha pedig paypal akkor nem kell izgulni a pénz miatt mert ha nem ok valami az áruval akkor visszakapod a pénzt a paypaltól (ha az eladó nem akarja rendezni) és keményen behajtják az eladótól, de te ebből már semmit nem fogsz látni.
Estét!
El ne higyjétek, hogy a Lettis videjó MD80, csak hülyéskedtem, az valami komolyabb lehet, viszont az onboard részt leszámítva MD80-al is meg lehetett volna csinálni. Egyébként szerintem az onboard nem élvezhető, sokkal jobb egy vágott külső felvétel, de ez szubjektív véleményem...
Summa summárum, érték/árviszonyt nézve arra amire a Viktor használni akarja jó lesz neki egy darabig, míg meg nem unja, vagy fel nem adja az akksija
S akkor legalább videjókkal megspékelt 3 oldalas Viktor beszámolókat láthatunk
Date Place * Item information More information
2012.01.13 09:54 (HONG KONG) Küldemény felvéve / Item accepted
2012.01.14 15:34 HKHKGA(HONG KONG) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.01.26 02:19 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
Én így nyomom, nem mint péjpal meg izé
Egyébként meg okosan külön számlaszám, csak az aktuális tranzakcióhoz tartozó összeggel (amit közvetlen előtte utal rá a pógár) és csakis 0ás egyenleggel a végén.
Ha ezt így csinálja valaki akkor nem érheti meglepetése (vagy nagyon-nagyon kis eséllyel csak).
Nagyságrendekkel jobb, mintha egy vad idegennek átutalnál látatlanba közvetlen a bankszámlára.
Aztán ha ezen kívül van valami akkor pls. vedd a fáradtságot és írd le, ne csak rébuszokban nyomjad!
kössz!
talán kilágyítva már nem potyog ki a fogtömése a biharon......
Jóvan mondom kell készlet is,de mé maradt benne a külsős siklóernyőscsapágy?
Ez mai találós kérdésem,lehet több nem lesz,meg a választ minnyá nyomom is,de azé valaki mongyom mán valamit
Aki látott mán ilyet az uccsó képben ott a válasz is
Meg még mindíg nem értem minek csavarrügzítő,meg mé kell szétverni a lemezrögzítés végét.Bammeg azt minden szétszedéskor tisztítani kell,így ,hogy az anyádba?Mindegy ,megvan oldva,de az ilyenek seggébe kéne feldugdosni a cuccot.
http://youtu.be/XZ8bbtAniKs
El ne higyjétek, hogy a Lettis videjó MD80, csak hülyéskedtem, az valami komolyabb lehet, viszont az onboard részt leszámítva MD80-al is meg lehetett volna csinálni. Egyébként szerintem az onboard nem élvezhető, sokkal jobb egy vágott külső felvétel, de ez szubjektív véleményem...
Summa summárum, érték/árviszonyt nézve arra amire a Viktor használni akarja jó lesz neki egy darabig, míg meg nem unja, vagy fel nem adja az akksija
S akkor legalább videjókkal megspékelt 3 oldalas Viktor beszámolókat láthatunk
inkább rossz.
De ráprobáltam máshol az meg franko lett.
Tehát feles vegyes érzelmekkel rendelkezem.
http://youtu.be/EqoyVQL-Lps
http://youtu.be/-BQC2mPSX2M