Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Építő jellegű választ reméltem, csak mert feltételeztem van fogalmad esetleg a paypal "rejtelmeiről" (mivel említetted a "apró betűs" részt), de látom csak levegőbe kiabálás volt . Sebaj
Ott a végén,szarok a péjpalra,mert én így csinálom.Vak vagy?
És most akkor most ezzel mi van? Ennek semmi köze a paypalhoz, már bocsáss meg
Megint beáztatok?Lementetek azt teáztatok?
ma gyógyfürödtünk egy jót......
Vegyem a fáradtságooot?Még ilyet
Date Place * Item information More information
2012.01.13 09:54 (HONG KONG) Küldemény felvéve / Item accepted

2012.01.14 15:34 HKHKGA(HONG KONG) Célországba elküldve / Item sent abroad

2012.01.26 02:19 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
Én így nyomom, nem mint péjpal meg izé szarok rá
Elhiheted hogy mielött regisztráltam elolvastam..
Egyébként meg okosan külön számlaszám, csak az aktuális tranzakcióhoz tartozó összeggel (amit közvetlen előtte utal rá a pógár) és csakis 0ás egyenleggel a végén.
Ha ezt így csinálja valaki akkor nem érheti meglepetése (vagy nagyon-nagyon kis eséllyel csak).
Nagyságrendekkel jobb, mintha egy vad idegennek átutalnál látatlanba közvetlen a bankszámlára.
Aztán ha ezen kívül van valami akkor pls. vedd a fáradtságot és írd le, ne csak rébuszokban nyomjad!
kössz!
Ilyeneket ne mondjál Megoldjuk
azt állítottam neki te vagy a lábak istene
talán kilágyítva már nem potyog ki a fogtömése a biharon......
Pfú,azt se tudom kié mi,annyi van,majd egyszer csak meglesz
Szóval nincs megfejtő?Akkó memmondom,me fáradt vagyok.A képen látható alucsőőővet(távos tartócska )és egy belső siklócsapágyat kihagytak,kiloptak,vagy elfútta a szél.Gondolom,nem a gyárban hagyták ki.Csak ennyita Kell eZ nekem racsetecsk tyuningról.Köpős szmájli ménincs?
kecskeméti ktm sm lábakat facára csináld ám meg mert engem fog szidni ha nem lesz jó
Nemtudok borsótfejteni fájazujjam.Olvass utána
Nem tudom mire gondolsz most pontosan a "kisbetűs" résszel kapcsolatosan. Kifejtenéd?
Ja,jó reggeltet Nem is tudom,hogyan kezdjem.Szóval szedem szét ezt a szutyi wp-t ami nem is öreg alig 3 íves,és Kell eZ nekem tyuningos.Kiengedem trutyiját,szítkapcsozom a puniját azt rángatnám szít,egy bű szítgyütt,lesek nagyot,me simán kigyütt a szár minden meg benne maradt még a száron lévő siklókígyócsapágy is.Mondom magamba,hú bammeg jó kopott lehetsz mint állat,nézem szárat jó fekete(biztos sokat vót a napon )teli monsteres karmolással alapanyagig.Mondom, fasza, ez kuka.Külsőt meffordítva memmelegítve kitoltam belűle benne maradt ragaszkodó cuccokat.Lesem siklógenyó bele volt verve,szimerdzsi szintén.A sikló bevert szélei karmolták szét a szárat.
Jóvan mondom kell készlet is,de mé maradt benne a külsős siklóernyőscsapágy?
Ez mai találós kérdésem,lehet több nem lesz,meg a választ minnyá nyomom is,de azé valaki mongyom mán valamit
Aki látott mán ilyet az uccsó képben ott a válasz is
Meg még mindíg nem értem minek csavarrügzítő,meg mé kell szétverni a lemezrögzítés végét.Bammeg azt minden szétszedéskor tisztítani kell,így ,hogy az anyádba?Mindegy ,megvan oldva,de az ilyenek seggébe kéne feldugdosni a cuccot.
pájpeles aprósbetűs részt is olvvaaaaassátok már el Szerintem elmegy a kedved tőle minnyá
Nem tudom mikori történetről van szó, de ha valaki Ebayen vásárol akkor Paypal-t használ. Ha pedig paypal akkor nem kell izgulni a pénz miatt mert ha nem ok valami az áruval akkor visszakapod a pénzt a paypaltól (ha az eladó nem akarja rendezni) és keményen behajtják az eladótól, de te ebből már semmit nem fogsz látni.
Estét!
El ne higyjétek, hogy a Lettis videjó MD80, csak hülyéskedtem, az valami komolyabb lehet, viszont az onboard részt leszámítva MD80-al is meg lehetett volna csinálni. Egyébként szerintem az onboard nem élvezhető, sokkal jobb egy vágott külső felvétel, de ez szubjektív véleményem...
Summa summárum, érték/árviszonyt nézve arra amire a Viktor használni akarja jó lesz neki egy darabig, míg meg nem unja, vagy fel nem adja az akksija
S akkor legalább videjókkal megspékelt 3 oldalas Viktor beszámolókat láthatunk
Ja és nem cross gumi volt.
inkább rossz.
Én használt gumival jártam meg eccer.
De ráprobáltam máshol az meg franko lett.
Tehát feles vegyes érzelmekkel rendelkezem.
Nem rabolták el,ő maga az ufó!
Szemüvegen rögzítve MD80
http://youtu.be/EqoyVQL-Lps
Én a mesterszállásiaktól rendeltem,és semmi gond nem volt a cuccal.
na itt kezdődik egy onboard video..széles látoszögü lencse, HD minőség. távirányito a kormányon, vagy ahová teszed...

http://youtu.be/-BQC2mPSX2M