Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami kis 1.6 os gázos benyás kocsi kell most mozogni 3 kilóért olyat vegyél...1200 forint 100 km ...velük...főleg mi itt cseszkóba tudjuk tankolni a gázt ....nem mindegy a 430 ft os benzináraknál....amiből a legkisebb is iszik 6 ot 100 ra...és az már 2500 ft/100km...és akkor ez a legkisebb....minden 100 km nél spórolsz 1200 forintot minimum...
tízezernél már 120 ezret....fél kocsi meg is van...fél év alatt..
az a szitu..megfigyultam..én 20 perces köredzésben vagyok..0pihi csak egyikgyakorlatból ki..másikba be megcsinálom ..leteszem a súlyzót.. már fogo ma következőt..és már emelem is...
van egy nagyon jaú mondás :
csak az követ el hibát aki téved (zarándol féle alaptézisek edgyjike
na pl ez nem jutotott eszembe.ez az egyszerű ki semmi mondat....
mire is akar a költö kilyukadni...kérdé az olvasó(figyelő:-))
a lényeg fizikai behatások ewsetén a koncentráció erőssen csökken a terheléssel fordítottan arányossan.
tehát minél fárattab vagy annál öbbet hibázol és a begyakorolt..deidegződött dolgokon kívül..összevisszavágban találod magadat...
tehát csak azt tudod hulla fáradtan megcsinálni ami beivódott a véredbe...-pl neked a siroki- na pl nekem az nem..de neked hulla fáradtan is mert készség szinten elsajátítottad.
de pl ezek a bou meg ilyenek..akik mindent a motor által! semmi fizikai erölködés..nem emelgeti, nem húzza vonja cibálja órákon át...
szóval ezek egy ilyne fizikai kifáradás után...úgy dobálnák a motort össze vissza..lásd..csoreszt..ő egy kiba nagy bajnok..de az extrém endúró nincs készségszinten...és ha elfárad..lásd mint csinál..egybajnok!..
hát nem véletlen hogy M. az meg mit csinált.
+a sár még külön aukció..+az hogy két ekkora kibaszott vezetőt fogtak ki..hát megölik a embert..valszeg lábkín is igy járna a nagy tudásával...ha a fizikum nem lenne ott..de pl: dág lábkíín az nem csak ügyes ..erős kitartó is..lásd redbull özbörgön milyne lyaú szokott lenni!
szóval..
extrém endúró..nem endóró nem triál..ez a kettő közös gyermeke..
a motorcrossz.. hát az itt csak hab a torkán
fuuu Dew meg alkottad az időzitett bomba szerkezetes kifujatot...

ha egy kicsit tovább fejleszted, mondjuk ugy hogy az alátétre ráhegesztesz egy köracélt abba bele birod akasztani a könyöknél a saját rugoit... de inkább drotozd az biztosabb...

már sak a vékony oldalon kell egy hasonlo felcsavarozhato bilincset csinálnod amibe ugyan ugy bele drotozod ,vagy akasztod a szelepet ...

én legalábbis igy csinálnám...

amugy főleg szalinak mondanám jotanácsként ... ez a kifujatás egy igazi félmegoldás, mert a leggyakoribb probléma a nyakban megrogyik mert felküldi egy nagy fa vagy szikla, és arra ez pont semmit nem ér, max a horpaszokat hozza ki...de álltalában ugyan ugy meg kell vágni flexel pár helyen a rezot hogy ne feszüljön, és normálisan álljon.

nincs mit 6 ezer..
maradj itthon,elmegyünk veszünk valami aranyos kis kocsit nekem..eszünk mekibe
nem tud valaki egy kis fogyasztású valamit alkalmi áron?..astra.. puntó..
ott a pont ....de azért kezdenek átedződni a zergék közül is...
na megyek iskolába meg dolgoznyi....
bád lábkin...indul az őzbörgön..nem is nyeri..
tádelyusz blazu..indult a romániÁkszon..csúnya bukás elsó vagy második nap..
nem ugyan az egy akadályra fejutni lábletétel nálkül uténa 30perc pihi meg az hogy 3órán át ez idővel harcolva a motort emelgetve..!mert ahoz oszt kell kondi is nem csak a tudás...
zozi..a tél..mindég váratlanul jön..főleg ezeket éri váratlanul..
én pl nyáron szoktam látni..hogy decemberbe kell má a tüzifa erőssen ...akkor én egy előre látnok vagyok?
hát ezekhez képest ...az
csákó. mibajod az ejtőernyősökkel?

amúgy ott lent az a kis triálos videó... az ilyen komák miért nem indulnak erzbergen meg romaniacson? sose értettem. most is az összes komolyabb extremen a triálosok viszik a prímet.
japánba 20 méteres hó.....de az út tiszta...gondolom ott nem a kpm túrja a havat....mert ők nem számítanak 50 éve a télre sose...
jajj lemaradt a..... szopjon le az összes ilyen ejtőernyős köcsög tolvaj.....felirat...
megmarhultak már ezek is a fejükre....

szóval itt is az a baj ahonnan a baszogatások meg egymásra hárítások kezdődni szoktak.... hogy csomó emberüket mindíg berakosgatja az aktuális vezető párt mindenféle jó állásba....de persze hülye mind vett iskolai papírokkal.......és féltik állásukat fizetésüket és kitalálnak mindenféle hülyeséget .....megoldás gyanánt .....
csak az a baj még ,hogy a szakemberek meg kifogytak már miattuk az adott területekről....mert ahhoz is barmok voltak , hogy párat megtartsanak ,hogy valaki ahhoz is értsen amivel foglalkozik a cég....esetleg ami az ő irreálisan magas jövedelmüket is termelné....
mert a gyöp alatt..optiki kábel volt meg öntözőrendszer..meg a fővárosi önkormányzat temetkezési helyei ..ill ott lehetett atilla a hun sírlya is(nem siria..mert az világos..oda járunk szalival ha egynapra megyünk ..világos? )szóval..a millíárdos kár..sőt szerintem... az államadosság..duplályát csinálták...csak hogy ne fujjuk fel az ügyet...
péntek estefelé... a szürkületben már ott voltak a villamos-nem -művektől...
hú bakker..ez mekkora kár...
fönökök...tőlük elvárható módon cselekedtek.az állomány kérdése csak annyi volt..már rárakták a lyelzálogot a srác házára vagy még az folyamatban van mondom egyoldalon állnak..főnökök ..beosztottak
ehelyett.. eligazítás minden csoportban egy órás(3napon keresztül)..majd a végén..
-uraim, mindenki figyeljen ne kövessen el hibát!..nem csak errőla "fűre lépni tilosról" van szó, hanem általában...vigyázzatok nagyon ..NE KÖVESSETEK EL HIBÁT.
ez azért nem kis felszólítás..
kérdés: hát voltak már sajnos személyi sérüléssel járó ..balesetek ..autóval borulás..stb..de akkor nem jöttek le eligazítani az állományt ..akkor most új szelek fújnak?
újak ám...de nagyon.

amit én szörnyűnek látonék egy ilyne történetbe..már ha ez igaz is lenne...ugye mert ez csak fikció..ugye
naggyaink kötöttek az összes t.járműre.. kötelező felelősség biztosítást,ugye.
és az arról szól ha karmbolozol..másnak kárt okozol vezetés közben akkor az fizet...
ha nekimész egy autónak..fizet
berongyolsz egy házba...fizet..
volt már olyan kolléga a ki csak egy kerítésnek ment neki a saját személyautójával...kötelező felelősség biztosítás fizet.
a károkozás... nincs leírva hogy csak függőlegesen talajból kiemelkedő tárgyak esetén fizet...nem?
a gépjárművel okozott kárt ..záros összegig..talán 50-100millióig fizeti!
tehát nem is értem hol a kérdés..hogy ki fizeti a kárt...fent ..ez volt a fejbe kérdés...mondom egyből a helyszínen kiálltak beosztottaik mellett

mindez hagyán.
mert péntek este..ki tudja hogymekkora a kár..a fű alatt
de a lebaszás már jött az országos szintről...mondom odafigyelnek a jó munkafeltételekre.
hétfői újságaban benne..
hogy valaki megint!felszántottaa villamossínnél a gyöpet..sokadjára!már többen futottak bele.. mások is!és hogy a kár akár több 100ezer forint is...
nem 3-5 milla..amiről jött a lebaszás..hanem több százezer..azé van különbség..
..az infó villám gyorsan és pontossan megy fel a narancsfejbe..onnan egyből jön a seggberugás...minden szintről!
ugy hogy sem kárérték sem az hogy kinek is kell majd fizetni..nagyon nagy valószínűséggel biztosító!hanem egyből...még az csoda hogy nem rugták ki péntek estére az embert...
papírra ráirva...fűre lépés miatt elbocsájtva...
az a szőrnyű hogy ez kúrvára nem vicc.

a helyszín a történet mind mind kitalált...a mi nagyaink ilyet nem csinálnának!és bármi hasonló cselekmény vagy történettel való egyezés csak a véletlen CSÚNYA műve lehet-NE
mitcsinálsz ott ? jó hely.....a dalai láma is azt hazudta ......
háj brályen
bazsi..új szelek újnak..nem kicsit.
itt rályamantek a t. autóval ..panel t-hez mentet egy füves villamossín pályaszakaszra...mer a betonos rész végetért..nem birtak előtte már kimenni......felszántva a gyepet!
már a főig. leszolt 1 óra mólva..hogy ...egész hétvégén az eligazításokat kaptuk.. hogy kár több milla...
ez volt péntek du negyed hatkor...
hol a dvd md 8van?
ásítás =lyaúreggelt?
nem..
lyaúreggelt=lyaúreggelt..igen

déw
.ügyes a srác, ügyes..de ez nem azt jelenti ,hogy tehetséges is . .

szali.az a 18 ft megoldás az ...jó
nálunk is ilyennel fújatja ki az edgyjik hawer... a melegítést is biri..csak ne a guminál kelllyen.
Hol a dv80 ?
Jó reggelt!
Irány Dobogókő...
a romaniacsra már készenállnak a ktm-ek!
10 350exc és 20 450exc bérelhető