Milyen motorod lett?
Merre mennél?
Hát én lehet hétvégére összerakom, belerakom a két botot, amit most még nem tudok küldeni Csikának, telenyomom benyával, aztán bejáratásképp megjárom a Mátrát csak szép nyugisan utakon amíg nem fogy ki a tank, le se szállok, meg le se állítom
feltéve, ha beindul egyáltalán
gabesznak érdekes a négykély... ha vesz még egy 2t mert 2t+2t=4t
ez matek.
a dugó meg nem a motorjához kell..csak úgy a polcra..csak fontos a súlymert szar a polc...és nehogy leszakadjon...asztalos ismerőse -aki lyaúl dolgozik-az meg nincs és ezért fontos geci mód hogy kétgyűrűs és könnyű legyen
petya akkor most lyaú a verda..bejárattad erős mint a kissebségi hányad baz-megyébe
"lyaú" tanácsokat adtatok nyugi
Vszeg öntött dugóval nem lett volna gond, de a kovácsolt dugattyú érzékenyebb a megragadásra bemelegítéskor. Elkúrtam, nem kicsit
Próbálkoztam, mint a kutyák rá is b...tam.
A tömeg az meg tömeg, súly meg súly. mondom mégegyszer ez yz250nél mérve aztán fogalmam sincs 4T esetében vagy más típusoknál mi a helyzet.
2 gyűrűs verzió, de nem tudom hogy jött ez ide
Merre mennél?
Hát én lehet hétvégére összerakom, belerakom a két botot, amit most még nem tudok küldeni Csikának, telenyomom benyával, aztán bejáratásképp megjárom a Mátrát csak szép nyugisan utakon
feltéve, ha beindul egyáltalán
Amúgy meg estét!
kiscsuka..
na erre lyaú az sx-f
http://youtu.be/vfwK_9cGORU
ez matek.
a dugó meg nem a motorjához kell..csak úgy a polcra..csak fontos a súlymert szar a polc...és nehogy leszakadjon...asztalos ismerőse -aki lyaúl dolgozik-az meg nincs és ezért fontos geci mód hogy kétgyűrűs és könnyű legyen
petya akkor most lyaú a verda..bejárattad erős
Vszeg öntött dugóval nem lett volna gond, de a kovácsolt dugattyú érzékenyebb a megragadásra bemelegítéskor. Elkúrtam, nem kicsit
Próbálkoztam, mint a kutyák rá is b...tam.
A tömeg az meg tömeg, súly meg súly. mondom mégegyszer ez yz250nél mérve aztán fogalmam sincs 4T esetében vagy más típusoknál mi a helyzet.
2 gyűrűs verzió, de nem tudom hogy jött ez ide