Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kedves berec úr..ezek irc gumik? lyaúk?
olyan nehezen lehet őket beszerezni..neeem?
Üdv!
valaki esetleg tud dobni infot hol tudnék jó áron cuccot venni tavaszi szervizhez ?
Hűtőfolyadék fékfolyadék gyertya
kész vagyok tőletek... itt mindenkinek 525sx lye van.
gasgas fórum lyeee
mindég is tudtam te egy állat vagy bálint az állat
megszöktek hát ilyeneket ne hozz romcsiba met ha megszökik akkor gyakorlatilag aláírta a: rókák zabálják föl éhendöglött testemet. ,formanyomtatványt.

kiscsuka..525.. a legjobb választás..és egy ilyen boltba járós motor..úr isten egy ilyet kifogni..kb azt jelenti 4-5évig semmi költség,olajcsere szelephézag légszűrótakarítás ennyi..csak húzni a gázt.
Egyedűl ronis lesz majd aki anti KTM 4T-s lesz marad
én nem akarom megtartani,amit vettem nem exc,hanem sx .....de fasza papíros friss műszakis és a mi a legfontosabb olcsó volt és 2006 os
hát előbb utóbb enduróban benarancsosodnak a rájderek a végére....

az 525 meg hmm mitmondjak magának....
eltünt a hó magyarországról...

szerintem a haarp system..ami az agyunkat bomlasztja ..az olvasztja el...
Miafasz már mindenkinek 525 lesz lassan? Népmotor
én pont ma vettem egy 525 öst
Legalább valaki jól jár az ilyen madarakkal.Akinek van pénze,mint mindig
2008,2009,2010esek vagy 2002es van 2004es designnal..
igen vannak ilyen nagy madarak...nem arról szól a fórum szinte minden csira utcára keres exc 450-t meg 525-t stb...pont egy ilyen ember vett egy ilyen 525-t és rájött hogy basszus ez tényleg egy kibaszott enduro mi a fasznak vettem én ezt meg utcára...szóval valahogy így...
te is pont szereted megmondani a srácoknak akik utcára akarnak 525-t hogy NE ne vegyél! ez a srác is tanult belőle,nem oda való...tehát szarér hugyért eladta...amin még a kereskedő is keres olyan áron...
az árat én nem publikálom
gecsa !

hogyha tucc 2003 utáni 450 exc-t írj már mélt lécci....
iszonyu nagy dagonya volt ma, de jót mentünk nagyon...
De van olyan is,aki megveszi drágán,mindenféle kölcsönre,aztán meg apróér eladja,mert tényleg kenyérre kell a pénz. Itt volt olyan,aki 350-ér adta a 2002-es papíros 520-at,mert kellett a pénz.
De olyan is volt,aki asszem 1800 euróér adta a 426-os yamahát,új gumival,lánccal meg minden szarral,pedig neki aztán tényleg nem kenyérre kellett!
a kicsuszás után a 24. helyröl már a 4.-ik.. anyád mekkora klasszis a srác.. fuuuu...
kész vagyok ettöl a Biaggi sráctol.. bazdmeg ugy megy mint állat beszarás a csávo...
Ja vannak ilyen madarak akik megveszik aztán mégse de azért ahoz is madárnak kell lenni hogy a moslékdrágán vett motort lófasz áron árulják.Mert elvégre nem azért adja el hogy kaját vegyen belőle Vagy egyeseknek ennyire nem számít a pénz?
Hali
Hol hirdetik ezt a motort?
Kép,Ár?
Nem azt mondom,hogy sűrűn bele lehet akadni ilyenekbe,de azért vannak.
Itt is vannak azért ilyen madarak. Régebben a haverom egy ilyen sráctól vett komplett ruhát,csizmástól,térdvédőstől 50 ezerér.A gyerek megvett egy 250-es CR-t,hanyatt baszódott,két hét alatt felgyógyult,kiment,megint hanyatt baszta magát,aztán el is adta a motort meg a ruhát is.
azért ritkák az ilyen fehér hollos történetek...

németben van sok ilyen madár ,aki megveszi egyszer oda bassza aztán eladja hogy ez nem az ő világa szöveggel.. mondjuk azokat nem adják olcson gombokért, mivel piaci áron is elkopik, meghát nem anyira kenyérre kell az ára..
Nem lehet,hanem biztos!
A haverom egy 2007-est vett meg,ami 2 évet állt egy pajtába.Megvette az ember újan az almánál,párszor kiment vele a szőlőbe,egyszer hanyatt baszta,aztán letette.A hátsó farok idom volt rajta megrepedve,azon kívül hibátlan volt.Még a gyári gumik meg fékbetétek voltak rajta.A hátsó lengővillán még gyári volt a láncfeszítős matrica. Úgyhogy vannak még csodák!
ja nem.Ma nem tudtam volna menni sajna.Más dolgom volt de hivtalak nyilván gépen voltál.Kikkel voltál erre?