Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá beszarás jo ilyenkor a jég mikor elkezd kicsit olvadni, puha, és olyat fog a szeg befosol..
fullra le lehet dönteni a robit addig amig az oldala le nem támaszt.... giga fasza..
Estét bélák,és titkon olvasók!
Jó reggelt mindenkibe Áááá,van attól jobb.A tecskóban lehet kapolni a binyiglis cuccoknál gázmarkolatot binyiglire,motorhanggal
nem
a két kis hülye ...rózsszín-pinabubus meg ment utánad..ismeretlenül az erdőben . . .

még jó hogy nem vitted be öket a rályuk szakadékba...
oszt montad vonan nekik hogy...szabászlecke van csajok...mert ki kell venni a nadrágomból egy 20centis darabot...
el tudom képzelni a kiét kis idióta plázacicust...a nagy endúróbajnok meg megyelöl oszt úgy röhög majd be hugyozik...radar füleivel meg figyeli a hangokat milyenek szivárognak előre...
jaj ez szór...jaly ez csúszik... jaj ez mi az
letámadott a nőcsábász mi..?
valentin-powerparts-ban minden van..még vadászkutyára visszapillanto tükör is..

power szelep csuszás elősegitőm van csak... jobb oldali markolat ,határozott csuklo mozdulat lefelé.
nyáron én találkoztam Vele
és mondd azt hogy nem élvezted
Mit lehet rendelni a Valentinpartsból?

Power szelep kiemelő hézagoló 0,5-ös lemez 98 RMX250-be való?
Tegnap azt faragtam egy darabig
Ha van olcsón power szelep hengerbe csúszás gátlód, az jöhet, akkor nem kezdem el faragni
valentinparts..

bombabiztos piros-7-es mindent visz verzio...
bálintold meg :) ahogy szoktad :)
majd a laposvas+co hegesztő mega powerpartsozza
inkább a gyengeség a bajság fő oka.. ha elölröl alulrol belerugsz felhajlik ez is mind a többi...

volt olyanom motoroztam itt a kispályámon ami full vörös köves szikla, semmi esés semmi eldőlés, aztán leharapta valami erdei mano a lábtartom felét, de ugy hogy csak otthon vettem észre...
most már tudják definiálni a kedves hölgyek a rövidebb út fogalmát..az a megtett út az agyagon amire az a paraszt küldött..egyenesen arányos a mosógép által kimosott ruha mennyiségével+a letört kapaszkodó körmök négyzete=soha többet nem kérnek tanácsot rájuk vigyorgó motoros dzsekiben kirándulótól
lehet venni power partsos erősebb lábtartót úgytudom
ahogy nézem tényleg gyengének tűnik meg mintha nem állna olyan szögben hogy az ütéstől hátra csukódjon nem?..tudod mire gondolok?
biztos azota is kedves szavakkal emlegetnek..
elküldhetnéd nekem lenes számát.. a multkor elfelejtettem elmenteni...
én is beszéltem vele a multkor... csak a munkának él tiszta gyagya...
Akkor legalább a szelvények árát nyertük...