ááá beszarás jo ilyenkor a jég mikor elkezd kicsit olvadni, puha, és olyat fog a szeg befosol..
fullra le lehet dönteni a robit addig amig az oldala le nem támaszt.... giga fasza..
a két kis hülye ...rózsszín-pinabubus meg ment utánad..ismeretlenül az erdőben . . .
még jó hogy nem vitted be öket a rályuk szakadékba...
oszt montad vonan nekik hogy...szabászlecke van csajok...mert ki kell venni a nadrágomból egy 20centis darabot...
el tudom képzelni a kiét kis idióta plázacicust...a nagy endúróbajnok meg megyelöl oszt úgy röhög majd be hugyozik...radar füleivel meg figyeli a hangokat milyenek szivárognak előre...
jaj ez szór...jaly ez csúszik... jaj ez mi az
Power szelep kiemelő hézagoló 0,5-ös lemez 98 RMX250-be való?
Tegnap azt faragtam egy darabig
Ha van olcsón power szelep hengerbe csúszás gátlód, az jöhet, akkor nem kezdem el faragni
inkább a gyengeség a bajság fő oka.. ha elölröl alulrol belerugsz felhajlik ez is mind a többi...
volt olyanom motoroztam itt a kispályámon ami full vörös köves szikla, semmi esés semmi eldőlés, aztán leharapta valami erdei mano a lábtartom felét, de ugy hogy csak otthon vettem észre...
most már tudják definiálni a kedves hölgyek a rövidebb út fogalmát..az a megtett út az agyagon amire az a paraszt küldött..egyenesen arányos a mosógép által kimosott ruha mennyiségével+a letört kapaszkodó körmök négyzete=soha többet nem kérnek tanácsot rájuk vigyorgó motoros dzsekiben kirándulótól
fullra le lehet dönteni a robit addig amig az oldala le nem támaszt.... giga fasza..