Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haloka akkor én most adjam el a bergemet?
A sok "titokolvasás" után lenne kérdésem: Nem ismer valaki Vácon csapágyboltot? Ahol lehet kapni kerékcsapágyat. Gyarmaton múlt évben az első 2 db. majd 8ezerbe került és 1 évet bírt...
Voltam már bent Vácon is 1 helyen és ott is 3400 körül volt az ilyen méretű "no name" 1 darabja.
Hol a franvócban veszitek ti, ha jól emlékszem alig 4e-Ft-t emlegetett valaki (talán BUGIC?) a múltkor a 2 db. + porvédőért? HOL?
ejj defasza délután volt ma...korizás hegyek király idő meg jégrobi..
Ahoj bélák!

Elfér a 120-as metzeller hátul? Próbálta már valaki?
tarcu,muntele-mic műtermi videlyó
...regiment13 helyszine
hol készült ez a láblengetős videó?
déw.
ha kész a géped...
videjókat kérünk...motoros vidiket
csak azé hekkelem az RMXet(kuplung, power, gyújtás, stb.), hogy ha majd berúgom, szétszálljon benne rögtön minden és dobhassam ki az egészet, tudod, legyen indokom lecserélni

Berg előtt én azé sajnálnám a helyedben, ha lebontják szegényt, jól kiszolgált
az biztos ha a te rmxed megérdemli hogy össsze vissza tákold a póvert is meg mindent hogy műnködjön akkor a berg azt érdemelné meg hogy szobrot állítsak neki négy év és 400üzóra után!
figyu én iméádtam azt a berget..egészen thawi szeptemberig mikor beleszerettem ebbea a ktm 525sxbe...
most hogy elment a berg...mondom szerettem... de ha felgyujtja..hát az sem zavar...kifizették...már fél éve árulgattam 430-270ezerig...
bontásra vették meg...de rályajöttek kár lenne szétbontani mert jó..de ha kiállításra veszi meg és két napmulva meg fel gyújtja mert nek imég sme tetszik ..az sme foglakoztat...nálam kb másfél motorélet lett kihasználva..szép élete volt..az tutkó.
azért nem sok motor látta már ezt
http://youtu.be/ZL7MDHbV8vk
Új business van kialakulóban, az alkatrész buzinessz.
Kíváncsi leszek mikor jelenik meg majd új prox hajtókar, úgy hogy már használva volt, mert lássuk be, a szerelőket kivéve sokan akik otthon szerelnek, nem biztos, hogy meg tudják különböztetni egyes alkatrészek esetében, hogy új vagy használt

Azért kár azt a berget szétbombázni
azt nem is meséltem hogy adtam el..
mert nem én voltam...
hivott egy ember....A EMBER....legy neve S.K. és mesélte hogy hogy eladta a hatnapos motorját...mondom ó hogy milyen ügyes vagy... eladhatnád a berege is...
azt mondja milyen évjárat... mennyiért...5öt perc múlva visszahívlak.
3 perc múlva...
fényképezd körbe ahol törött repedt...mondom olyan nincs nem azért adom el bontási árban mert szar...
akkor is fényképezd le...küld el erre az ímélcimre...oszt már el is adtam....
azt hittem vickel...
kettókor elküldtem az ímélt... négy kor hívank...amúgy akkor beindul...hát mondom ez több mint járóképes...3percet kommunikationoloztunk majd annyit mondott az ember...el kéne vinni egy 50kmre.. mert ő nem tud most szegedig..de onnan meg elviszik neki...
hát mondom végül is...+es ká mondta hogy itt nincs mammogás opampogás ha azt mondja akkor az úgy van tegyem azt amit mond...becsukot szemmel ..higyem el a motorom már el van adva...
másnap hivnak átutalták a lóvét a helyre ..pár nap és vihetem...tegnap hívott a célállomásos fazon ma reggel vigyem...megnézi és akkor ennyi...

na mondom megnézi..hát ki lesz az aki már
de sk mondta... nem aggódni..vigyem el és úg lesz ahogy mondta...
a többit már tudjátok....
S.K.
nagy király vagy thnx.
na lementem cigányul énekelni... ice ice..három ice kömény mag....
Viktor forditásában Csehov összes műve..
de..ami a thény...
az 525tel ugyan az oa npályán az 5aedik percnél...kb 1 másfél körrel többet futottam(han me kettővel!)13 helyett 14-15 kör...
ez mondjuk a havasi féle elsőtelónak is köszönhető..d.e a jobb váltó az elasztikusabb üléspozíció...az erősebb motort azt tán nem is mondom ide mert a berg is elég erős volt pályára..de ezzel azért vannak tartalékok... a bergben már nem volt ott nyélen volt küldve eszembe jut a tsávó..azért ilyen a hangja mert és négy évig csak...szóval én úgy mék ovatosban lálytossan

szóval lekelt...
ekkor jutok eloda itt a környékbeliek...mind debilek...még jó hogy egyáltalán ez a hülyegyerek is 270et adott volna érte...makói idióta
ugy lehet felül és nem találja a kormányt mert ...rossz lábbal lépte át
akkor most már vastag vagy
"Nicasilos" Petyával mi lett? Megy már neki a motorja?
na lyaaónapot.
hát elkelt a kidzsike..el sem hiszem ..és nem is kell hirdetni...
csak a megfelelő emberrel kell beszélni.
es ká..tilyéd az érdem

és úgy hogy én vittem el a motort 50kilóméterre...
egy helyre ahol egy ember vette át az új tulaj haverja(200km re van az új thulaj)az ember meglátja...azt mondja ez az...hát ..indijjuk be... belököm..elsőre indul...mint mindég akár 2nap vagy 3 hét után is!
hú azt mondja ennek nagyon szép hangaj a van...megpöccintette a gázt...majd azt mondja...ilyne hangú berget még életében nem hallott...motorkereskedik már vagy 20éve!
hát ezt ő is megvette volna 300ért ha hamarabb tudja....
én meg ott paráztam fél napig hogy elküldték a lét.. egy embernek akinek fingja sincs az egészhez és majd ott nekem szutykol ez is mint az ez egy aki lejött január közepén...futó nélkül gyöngyi-puncikával és a gyerekével oszt ott variált hogy 270 mert hát szép a hangja de ki tudja...mert már akkor is nem új és

ez meg odavittem és láss.. egy ember aki már látott berget...motort...
kérdi mér adom el ilyen ócsón...
mert két hónap alatt 330ért csak hülyék kerestek telefonon igy most örülök hogy elment..ill a 2005 sx525 ktmet 6 fokozattal!száz különbözettel vettem... igy a bergnek nem sok választása maradt...
nyerészkedni én a 10en sok kroszmotorom közül egyieken sem tudtam...nem is érdekelt...
a ktm meg annyival sokkal jobb mint a berg hogy ez már nem is foglakoztat....
amivel jobb...
a hűtése...
a bergen állandóan az egyhűtő miatt!szopás van mert a forrás előtt ...ha rossz oldal feéél volt döltve!az egy befolyócső miatt...akkor mentjehetetlenül!elkezdte kinyomni és nem ált le...mikor másodikna felfort akkor meg már az 1,3 liter vizből...hiányzot 4,5 deci!

sőt számtalanszor volt olyan hogy megállítom egy szopó végén és...mikor leállítom akkor kezd el menthetetlenül kifújni jó a patakban már a 2t gözölögtek de mikor felértünk és leáltak megált a gözölgésük..megálta forrás ....a berg meg akkor kezdett forrni..és mentehtetlenül fúj csak fújt kifelé
na ezt a tulajdonságát...rühheltem..ezzel nem tudtam mit kezdeni...a nagy vizkerék sokat javitott a helyzeten de még igy is!jópárszor beszopatot...mert későb fort a 2tnél de ha egyszer megfort...fujt kifelé megállíthatatlanul
a benzintankja...fullossan útban a hűtésnek is !és a felálló embernek a térdének is!van mikor egy túlzottan meredek feljáróba ott az sxel úgy előre tudok álni...és az A++os nyomon.. amikor nagy erel voltunk kint...hát akkor is olyan szituban az sxel...meg sem kottyant... már a bergel olyankor na ott már nem megyek felfelé

a fogyasztása az jobb a ktmtől egy 5-10%max
a váltója..túl nagy a1-2 közt a különbség...a 450ezt nem birta az én súlyommal ez nekem nagyoisn sokszor fejtörés volt....azért is variáltam az áttételeken hogy valahogy...de ezt sem lehetett jól beállítani...
bálint meg mindég röhögött... hogy mindég variálom

a súlya az könnyebb mint a ktm 525sx 2-3kilóval biztos...
illl ez az én bergem ez azért nem keveset kapott az élettől..általam és mégis mikor ma beindítom és kérdi a tsávó....4 éve nálam van és nem kellett szétszedni felújítani, miközben olyna a hangja mint semelyiknek eddig amit hallott!...
akkor biztos úgy is mentem vele..mondá az ember...ályme egy angyal mindég csak finaoman
na akkor belül behugyoztam a röhögéstől

ennek ellenére ez a berg tényleg kő patent volt műszakilag..végre egy ember aki látta is..és mondta..igaz a haverja bontásra vette...
de zet bolond lenne szétbontani az hót ziher
végre egy ember aki belátott a randa spoilerek mögé

közel 4 évet mentem vele.soha semmilen műszaki probléma miatt motorozást nem kellett kihagynom vagy abbahagyni!
nyűglödtem vele a forrás meg ilyna műproblémák miatt..de azt kivánom az új sx 525ömmel se legyen nagyobb bajom és akkor világbajnok motor lesz ez is!
Raaay nem tudom, hogy titok olvasgatsz-e fórumot.
Jövő hét kedden(02.28) kell mennem Pestre, akkor délután tudnék beugrani a gumiért, ha nem dobtad még ki
Elhozom a KTM-et is, ha neked nagyon eleged van belőle, és azt is ki akarod dobni
Köszi, na jobb, hogy ezt nem is tudtam, akkor még a stégre se megyek fel
Semmi nincs vele, lent áll Ócsán a szervizben ahogy elhoztuk a sünöktől.
Motor van már? Az EXC-vel mi lett, eladtad vagy meg lett csinálva?
Feneketlen tónak hívják. Pedig biztos van segge annak is
Oké...nekem ehhez csak hó, erdő meg pénz és idő ami hiányzik...ennyi

Ha meglátták a rendőröket, meg kellett volna fordulni, kivételesen biztos van annyi eszük, h nem mennek ott utánuk

Nekem egyszer volt ilyen sztori, két ki srác 8-10 évesek lehettek, pesten a kosztolányin van egy tó, annak a hártyavékony jegén sétáltak át, amikor megláttam őket a tó 2/3 jártak rögtön rájuk szóltam, h spuri kifelé, úgy szedtem őket ki a másik oldalon, a stégről
Bakker ha beszakadnak, nem tudom mi a faszt csinálok, mert írtózom a víztől, ahol nem ér le a lábam, ráadásul jég mire kiér oda mentő, valaki, tuti megfúlladnak