Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S mi volt a tapasztalat?
Aztán nehogy úgy járj, hogy ilyen feltört jégtáblákon kelljen gyorsba robogóval ugratgatni, nehogy besüllyedj a vízbe

Egyszer próbáld ki, mikor feltört ilyen táblákra és újra összeáll, na azon menjél endúróval, jég extrém endúrózás

Szóval ez jár a sok hasznos tanácsért?
Reggelt!
Na most már nem hallak benneteket , elszakadt a fülhallgatóm zsinórja, lehet ezt is forrasztani

megmérgeznek
csak azért ,hátha egyszer meghivnak minket egy kv-ra a titokolvasok...
én felesbe iszom tejjel. jol felhabozva a tej, persze cukor nélkül.
igen ismerek én is ilyeneket.. akik itt titok olvasok..
szeva.
most nyomom befelé kafét....

amúgy én mindíg rövid presszókávét iszom este nyolckor is ha kell...bár már leszoktam a nagy sok kávézásról...pár éve napi kettőre redukáltam le a fogyasztásomat ....11 éve a cigit is elnyomtam hozzá.... ..... imádom a kávét ......geci finom...persze semmi szemetet meg nem iszom csak ha néha átkúrnak........amennyire lehet erőltetem a jót......

és most hogy bebizonyították hogy mértékkel nem is ártalmas sőt használ...azóta még jobb kedvvel fogyasztom.....

viszont endurózáskor nem kell erőltetni belőle a sokat mert erősen dehidratáló hatású......bár reggel akkor is azzal kelek...

vannak akik alkoholt isznak motorozás közben...bár azt nem nevezem endurózásnak...szóval az alkohollal jobban kibasznak magukkal a marhák...és nem a bódultságuk a legfőbb baj...hanem ott is a szervezet folyadékfelvételét lehetetlenítik el...(ill. a folyadékot felveszik a kocsmába csak azonnal ki is hugyozza a paraszt és felszívódás az nuku és dehidratálódnak)...dehát oda nem kell nagyokosság egyik kocsmából átmenni a másik faluba földúton...azt lehet háttalülve törökülésbe robogóval részegen egykeréken is ...szóval arról ne is itt beszéljünk az endurózás topikban....
te Dani...én ezt csináltam élőben egész hétvégén ugyan ilyen fullos havas erdőben... nem a jutyubon nézegetek ilyen videokat...

probáld ki, csinálni jobb mint nézni... és ez igaz a sexre is..
Jó reggelt!
kávézzunk.. hogy kéred..?
jo irás, de a tapasztalat mégjobb... szoval rá kell menni arra a jégre aztán majd meglátjuk..
Hard ra felkészitve,motort húzni vonni románba eladók
2008 as gagas gast beszámolok
szusi hal?
tos50
dobj már egy telefonszámot, vagy küld el emailben a petrusch kukac citromail.hu-re 2T kartervédőről érdeklődnék...
köszi
Egy kis érdekesség a balatonról neked Ronis és mindenkinek akit érdekel
http://www.idokep.hu/hirek/erd...
zoozee nincs véletlenül honda matricád? vagy nissin felirat vagy valami japán valami?
Eladó egy pár hibátlan,újszerű Michelin BiB mousse defektmentes belső, krossz és enduro motorokhoz!
90/90-21-es első méret 15ezer
140/80-19-es hátsó méret 15ezer

30ezer/pár irányáron,postaköltséggel együtt!
mondom szakadok..
legfeljebb pár nappal előrébb szaladok.. merthogy a hétvégén ilyen bográcsozos, vaddosznos , jeges balatonba fürdős buli lesz..
Majd beszakadsz,azt nézhetsz ki a léken!