Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a mérleg az mérleg..ha meg 3 századra illesztik..akkor az megragad..csak nem hitt nekünk...
most meg gondolom lyaú a motorja csak nem meri ide felirni hogy lyaú tanácsokat adtunk
köszi petya! engem mggyőztél a proxal. szerintem az lesz betéve.
a sújt nem mérte itt senki. csak találgatások meg teóriák voltak ,hogy táán nehezebb! de az is kétgyűrűs? mert ha igen akkor tuti az lesz.

mondjuk veled vigyázni kell. te vagy a henger szorigatós
gecsa. fasza tsávó vagy... tizen8asban nem kell mert az csak is mc 5 120/100as..nekem most 19es kell ami endúróra és krosszra is..jó...
addig ezt nézzétek.
vagy 12ért lesz c-20as...vagy agyagos talajra való 120as 19colos k771 kifejezetten agyagos talajra..nálunk a zaránd az olyan agyagos...
a c-20ast kifejezetten olyan ajánlotta a ki már nem keveset zarándolt
pampalíni
http://youtu.be/pUY-n_bYclM
Michelin Enduro Competition MS 90/90-21 F.I.M
Michelin Enduro Competition III. 140/80-18 F.I.M
Csak párban 30ezer... új!
Bridgestone Gritty ED668 120/90-18 F.I.M
15ezer új!
A gumikat Debrecenben vagy hajdú biharban ingyen eljuttatom...

Vik! 110/90-18as metzeller six days-t tudok neked 15ezerért...
de azt mondták ezeket 80as endurokra teszik...mint ami nemrég volt itt videó a kis 2T-kell..na olyanokra...de ha neked kell ennyiért akkor tudok...
meg még itt vannak a fentiek is...
nem kell sokat számolni kinél is olcsóbb...
nálunk..mivel nagy pk-ság..még a környékről veszünk át embereket.
elméletig mindenkit aki 10 év felett van ...magassabb beosztásba sorolnak...talán engem is ..bár nyugtával dicsérd a napot...mondá az adóellenőr is..
nálunk lesz két kihelyezett félrajos örs..30km a laktanyától... ott lesz egy kis kilyárási szopola...de talán azt mondják bármilyen megoldásban partnerek...majd meglátjuk....mondta a vak is mielőtt kilépett az hibryd tolyota elé.... ami hangtalanul jött és elütötte.
majd ez pl engem is lehet érinteni fog..de majd ez később mert kellene laktanya...kihelyezett örs..de se épület se kocsi se személyzet nincs rá...
Helló Zaránd,nálatok van létszám leépítés?
Nálunk 5 fő megy a levesbe máshová,hála istennek nem az utcára,de a másik csoportokból kirúgások is lesznek.....

Helló mindenki!

Én pont az ellenkezőjét mértem Yz250 2Tn.
OEM és Vertex 240 gramm, Prox 220gramm. Mindegyik új dugattyú esetében. A Prox látványosan kisebb falvastagságú egyébként. Az hogy ez baj vagy nem ne kérdezd.
Soha nem volt gondom proxxal, de nem is cseréltem 15-20 nál több set-et eddig.
összenőttetek mind zsóti a béka

há meséljetek mán..
Látod vannak még emberek akik egy husabergnek is tudnak örülni.
az enyém a fórum
szali hívott..

és lebaszottt hogy a berget túfényeztem..hát ha az jött le..nagyon sajnálom...azokat aki k évente újítják az örökélet olcsó kéktélyeket..ez a berg 7 éves és a belseje még bontatlan volt...1millió üzóra és még legalábba felét elmegy nekik ha odafigyelnek rá...
ez nem kéktély éves felújítással..fényeztem a berget... nem csak leírtam a tényeket
ha a jövőhéten felhív hogy visszahozza hozzáma az 1980as motoromat amit vett tőlem 600ezerért mert tönkrement..akkor
én már ezt azért csak nem nyelem be...visszahoznák a ház elés és egy piros honda blokkos..huskvarna vázas förmedvénnyel hogy add vissza a hatzázezret..
én meg adom is vissza a lóvét..amit nem is kaptam érte

garancia óver..the end...fine
agyő berg
na most hívott az ember..akié lett a berg.

hogy jó meny meg minden de nem gondolta hogy ennyire... cshúnya....
meg ez nem 2005ös hanem 2003as és...hát...
aztán levezettem neki...
mitól 2005ötös egy 2005ös motor..mert bergnél2003 2004 2005 között óriási különbségek vannak...
a kinézetére hát végülis igen ..csak a matrica hogy le van kopva..de amúgy nem vesz rálya úly szpolyéereket...meg jó a hangja meg jól megy de a berugókarja kissé lötyög és a váltókar is hegesztett...amihát mondom ezek a legnagyobb bajai amit talált..akkor ott baj nincs
aztán beszéltünk és egycő csak mondja hogy úúú tényleg ez 2005ös csak elnézték a vázszámon a tizedik számot
meg tényleg..és amúgy meg fasza a hangja is meg megy mint atom..és a sok pótalkatrész igy meg úgy meg hogy ez világít milyen fasza..és akkor a telefonálás végére mindenki boldog volt...
de főleg én...!
mert kipróbálta jó..innentől kezd a jóakarati garanciának is vége.
motor tisztességgel rendben eladva
részemről ennyi..
figyellyide...colos...
az 18colos...
fimesnek itt a c-18as 13mm magas bütykökkel.most nézetem az 19colosban nagyobb mint sikszdalyzi pontossan akkora mint az mc 5 120/100-18as gigaballonos gumi.
holnap meg is veszem...mc-5 vs k775 vs k771 vs k770 vs c-20..
igazándiból holnap beméh a boltba behunyom a szemem..tizen ötször megforgat a boltos jobbra...tizen három szor balra .és már mutatom is melyik legyen az....mondom ész érvek alapján..amiket itten kaptam pl bálinyótól
ac-10 ezt tudják hajtogatni...na az itt a zarándba...

kutyaszar
viktr. nem arról a pirelliről beszélek ami volt nekem is. scorpion nak hinak sok pirelli gumit. de én a siydays al azonosat mondom. ami fimes! ránézésre 100% ugyan az mint a sixdays. akkor most mivan az mégse olyan?

szali.há hova lett... 1000km-ert egy forintért is elmegyek...csak vigyenek ingyé

fidgyju..pirelli sprotpilyon...egy kutyaszar... feritől kaptam egyet thawai 4üzórás volt 15és fél!mm magas bütykökkel...az oldalbütykök mind berepedve!
kétszer voltam vele a zarándolni.. a szárazban nem volt rossz...de mkkoik a kékpatakban... egy kicsit is nedves fára futott...ott csúnyán elkapirnyált...de nagyon csúnyán...konkrétan annyira nem fogott semmit hogy nem is hittem el...+még le is szakadtak a bütykei..3 motorozás után.

attól a kenda hajadra sem rosszabb...mc 4 jó volt...de a kanyarbütykei annak is pályán....4 motorozás és kezdtek lerepedni..a 6motorozás után meg kuka lett az egy kicsit túl drága nekem...most van egy használt c-18asom...13mm bütykökkel azt akarom kipraúbálni...volt nekem c-18asom és zarándoláskor is ill pályán is ...az a gumi nálam lekopott..ill elkopott!jó a végefelé szakadoztak le a bütykök...de akkora már 8mm sem volt a magasság....
kenda most van oltsón a 770esre mondták hogy vizes fán nem jó ill túl kemény...772 volt még annó a 380ason...na az elkopott szépen...azon még agyalok...
ktmaki meg mondta hogy neki volt 760asa..amivel semmi különös nem volt feltünés nélkül dolgozott majd elkopott oszt kidobta...
120as van 760asból770,771,772bőlll azért azok már jó ballonosak...
.mc ötöst metzeller lehetne még esetleg..110esben...de neked a 19es keréken két motorozás a zarándban köpködtél rá mocskosul! ..ill egy 2napos a faterral és már dobtad is ki....de pl 18asban olyan van fent..az szerintem meg tök jó...

amúgy meg vegyed meg a dugót köpködd össze a boltot osz akkor hozzad haza mert úgy is az lesz ismerlek
oszt rakjad össze ..ottó ék rá vannak feszülve hoy gh elolvad a hó zarándoljunk egybűű
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net...

biztos jó bele a teflonos is.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net...

ebbe vajon milyen dugó kéne?
Vegyél ilyen dugót

Szerintetek ennek mi lehet az oldalán?
Nem úgy tűnik, mint valami sima teflon bevonat, hanem mintha valami vastagabb réteg lenne "beleöntve" a dugó oldalába.
Egyébként valami mercedes-ben lévő dugó
http://www.youtube.com/watch?f...
ez meg itt nem tériszonyos!
http://www.youtube.com/watch?f...

ez nem semmi kiruccanás!