mért nem szopod le azt a huzaberget? úgy kifényezted itt 10 oldalban mint valami 2012 es világbajnok motorját. elég legyen már és menjél aludni! még jó hogy átugrottam az összes írásodat te nagy marha !
pedig a jóbergek=jó ktm
ha meg kutyaszar akkor onnatól..drága nagyon
berghez fétengely hajtókar..nincs utángyártott.120ezer!azért a ktm 525sx hez a prox 50rugó...bergnél kiegyensúlyozó tengelycsapágy46! ktmenél talán 3000a két c3a hozzá...
a töbi az ugyan za..csak..a ktmhez spoilerek..20ért ajándék üléshuzattal..erghez csak gyári..vagy40rugó...
ktmhez minden boltban vannak kopós cuccok..pl láncvezető..berghez csak gyári bolt...
és akkor jjön a nagytank a lefedett hűtővel...az semmivel nem orvosolható...120ezrertért kistank...mert 70ért már mindent eladták ebay-on.
450ből erősiteni nyomatékosítani nem lehetett...ezért is egyből az 525 gondolata...ezen erősiteni...nem kell.
csakezek vannak...összességeében már a tény...berg nincs ...
ktm van..oszt ennyi
dév ehez képest a két év alatt felújítástól felújításig... ha a 1/3át elemte...képzeld már éves szinten 25 egész napos románia...+pályázás heti egyszer....400üzórát nem raktam bele egyet sem..előtte a régi tulaj is ment vele 2 évet...és a blokk középső része még most is bontatlan és még szerintem 2 évet erölködés élkül kibirt volna nálam!ahogy én karbantartom figyelem minden szösszenetét...jó nyeleztem is állandóan..meg többször fort meg mint itthon a teafőző!
de mégis jól birta!
ez motor volt.ezekbe még benne volt az anyag..2004-6ig berg 2001-2006ig a 520.525ktm a legmegbízhatóbb legstrapabíróbb gépek!
utána a ktm-bergek csúnyán al ulamradnak..osztott olajzás
kuplung stb...
ez minden téren szép és jó volt...anno még a promotoban szervízelték,számlával igazolva azt is odaadtam..aztán meg a szani cserélt benne 2 kipuff szeleprugót a duplára...annyi azutána srác ment vele kb 20órát,én meg 40et..
na az enyém kivűról úgy nézett ki mint egy leharcolt 2000 évjárat
ez szép...mondjuk énnekem azért kopott szarrá az idom mert....mentem vele...kúrva sokat..ennek ellenére a blokkja...mondom áradozott az ember...képzeld meniyt mentem vele ha szépen magasnyomású mosó nélkül!elkoptak a matricák....mondom másfél életet mentem vele!ennek elelenére az egész műszakilag pattent volt...nagyon
hát annyiért jó is az sx 525 ha annyi a különbözet a berggel..
egyébként nekem se volt 1 érdeklőd sem a bergre mikor árultam...srácok elmentek nyírkarászra egy 450exc-t nézni 2003ast...várpalotáról!... na az egy fos volt...hát ne jöjjenek már potyára , haza telefonáltak hogy vissza felé mi esik útba és akkor néznek valamit... én lettem az...én meg pont "ütöttem" a bertit..épp leszálltam csajoméknál róla...szerencsémre volt nálam telefon...am sose szokott ha motrolok.. csörög..felveszem..halló jönnénk megnézni a gépet... mondom oké...milyen a gép...monom fazsa most szálltam le róla...óhh akkor most sáros?-Dehogy...
na jó jönnek...
megnézték.a srácnak első motorja lett,de a cimbijének Afennek már volt ilyen fc450-e...na kipróbálta az Afen...hu-meg haa... kipróbálta a srác is akié lett... vigyor minden az arcán...
na én is kerültem egyet vele... egykerék minden...
tetszett nekik,majd mondták hogy mossam már le,mert kicsit poros ilyesmi...nem akadály..lemostam,egy kóla nekik útra valónak,meg 1-1 jégkrémet is kaptak a srácok...hogy miért? mert jó fejek voltak...azt mondta afen,hogy látod hubikám, ilyen egy MOTOR! mert ez egy husaberg!ez úgy jó ahogy van,a ktm egy szar ehhez képest...srác is beleszeretett!
lemostam,felraktuk futóra és elvitték Várpalotára...
mit is írtam róla....
hogy 4 év alatt semmi bajom nem volt vele megbízhatóan töltötte a szolgálatát...
az hogy nálunk fort...ha nálad nincs akkor a igénybevétel és ezzel nincs gondod...akkor mi a gáz.
pl ez összes bergfórumon előttem nem is ismerték a forrás fogalmát... de eljöttek velem páran motorozni..egyből kellett nekeik a nagy vizkerék...mert megforráalták úgy -embert motort -hogy én még meg sem izzadtam
de mondom az sx 525ötök után ez a 450ez volt a legjobb gépem!
az hogyegy hibátlan kinézetű kistankos!525sx6gangal!na ez megérte a cserét..amúgy nem lett volna a berg eladva..ennyiért meg pléhne.
dehát mindeenki kutyaszarnak hitte...itt a fhórumon is.
mindenki tévedett is!egy ember nyert vele aki megvette.. majd az kb 100at keres rajta...de annyit meg én kerestem az sx en ..bőven!
ugyhogy jó csere volt!ezért ment el a berti csak ezért!
Csapágyboltba nagyon oda kell figyelni melyikbe mész be , PROX ad KOYO-t szettbe fele annyiért, mint ami csapágyboltban volt itt ja és ugyan az a KOYO van benne
Egyébként rengeteg múlik a szimeringen ja meg azon mennyit motorozol vízben. Azt vettem még észre grafitos, kalciumbázisú zsír sokat dob a tartósságon, valahogy nem engedi be a vizet persze nem a 6Baros magasnyomásúra gondolok
Valaki SOS, küld fény post, M3as menetfúró készletet ide a műhelyembe, ablakot nyitom gyorsba , ma se tudom befejezni a powert, vehetek holnap, pedig azt hittem van, csak az 4es, mint kiderült
5000 valahányszáz forint volt a garnitúra,előre hátra,porvédővel.Most vettem a múlthéten.Azt nem tudom milyen minőség,de nekem még egyik sem bírt ki fél évnél többet.Mondjuk a csapágyboltos gyerek tudja mire kell,úgyhogy nem szokott szart adni.
elsőkerékcsapágyat...óltcsán vagy zoziéknál esztergombában.
6ezre szimeringel együtt vagy hogy.
itt nálunk is a szuper kedvezménnyel 2800ft /db a 6906os kéteres.
ezért csuináltattam meg annó az első tengelyt...olyanra hogy a hátsókerékcsapágy jó bele...mert a 6005 és a 6906os külső átmérője..47es...csak az 6005ösé az 25ötös belül a másik meg 30as....
esztergályossal csináltatttam csőtengelyt meg két szimeingfutamot acélből ill egy csőpersejt a amit felhasitottam és a fékoldali telószárba toltam be...
vagy5000ft volt..két éve...azóta az a két csapágyvan benne...és azt nem is adtam el a bergel..azt áttéttem a ktmbe...acél szimeringfutam..és örök életű csaoágyak...persze a szimeringfutamokat is a hátsókerék szimeringmértetére csináltattam(47x32x7mm)
igy nekem az összes kerekembe a szimering csapágy ugyan az + az élettartam ma minimum a duplája...
+bárhol kapsz 6005 csapágyat... kbs 500ft és mondom a 3000ft csapágy futásteljesitményének a duplájánál van most...és még jó!
Gratula az eladáshoz kolléga
ha meg kutyaszar akkor onnatól..drága nagyon
berghez fétengely hajtókar..nincs utángyártott.120ezer!azért a ktm 525sx hez a prox 50rugó...bergnél kiegyensúlyozó tengelycsapágy46!
a töbi az ugyan za..csak..a ktmhez spoilerek..20ért ajándék üléshuzattal..erghez csak gyári..vagy40rugó...
ktmhez minden boltban vannak kopós cuccok..pl láncvezető..berghez csak gyári bolt...
és akkor jjön a nagytank a lefedett hűtővel...az semmivel nem orvosolható...120ezrertért kistank...mert 70ért már mindent eladták ebay-on.
450ből erősiteni nyomatékosítani nem lehetett...ezért is egyből az 525 gondolata...ezen erősiteni...nem kell.
csakezek vannak...összességeében már a tény...berg nincs ...
ktm van..oszt ennyi
de mégis jól birta!
ez motor volt.ezekbe még benne volt az anyag..2004-6ig berg 2001-2006ig a 520.525ktm a legmegbízhatóbb legstrapabíróbb gépek!
utána a ktm-bergek csúnyán al
kuplung stb...
ez szép...mondjuk énnekem azért kopott szarrá az idom mert....mentem vele...kúrva sokat..ennek ellenére a blokkja...mondom áradozott az ember...képzeld meniyt mentem vele ha szépen magasnyomású mosó nélkül!elkoptak a matricák....mondom másfél életet mentem vele!ennek elelenére az egész műszakilag pattent volt...nagyon
most is igy néz ki!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
egyébként nekem se volt 1 érdeklőd sem a bergre mikor árultam...srácok elmentek nyírkarászra egy 450exc-t nézni 2003ast...várpalotáról!... na az egy fos volt...hát ne jöjjenek már potyára , haza telefonáltak hogy vissza felé mi esik útba és akkor néznek valamit... én lettem az...én meg pont "ütöttem" a bertit..épp leszálltam csajoméknál róla...szerencsémre volt nálam telefon...am sose szokott ha motrolok.. csörög..felveszem..halló jönnénk megnézni a gépet... mondom oké...milyen a gép...monom fazsa most szálltam le róla...óhh akkor most sáros?-Dehogy...
na jó jönnek...
megnézték.a srácnak első motorja lett,de a cimbijének Afennek már volt ilyen fc450-e...na kipróbálta az Afen...hu-meg haa... kipróbálta a srác is akié lett... vigyor minden az arcán...
na én is kerültem egyet vele... egykerék minden...
tetszett nekik,majd mondták hogy mossam már le,mert kicsit poros ilyesmi...nem akadály..lemostam,egy kóla nekik útra valónak,meg 1-1 jégkrémet is kaptak a srácok...hogy miért? mert jó fejek voltak...azt mondta afen,hogy látod hubikám, ilyen egy MOTOR! mert ez egy husaberg!ez úgy jó ahogy van,a ktm egy szar ehhez képest...srác is beleszeretett!
lemostam,felraktuk futóra és elvitték Várpalotára...
a búcsú pillanatai és az új tula boldogsága: http://www.sportmotor.hu/motor...
hogy 4 év alatt semmi bajom nem volt vele megbízhatóan töltötte a szolgálatát...
az hogy nálunk fort...ha nálad nincs akkor a igénybevétel és ezzel nincs gondod...akkor mi a gáz.
pl ez összes bergfórumon előttem nem is ismerték a forrás fogalmát... de eljöttek velem páran motorozni..egyből kellett nekeik a nagy vizkerék...mert megforráalták úgy -embert motort
de mondom az sx 525ötök után ez a 450ez volt a legjobb gépem!
az hogyegy hibátlan kinézetű kistankos!525sx6gangal!na ez megérte a cserét..amúgy nem lett volna a berg eladva..ennyiért meg pléhne.
dehát mindeenki kutyaszarnak hitte...itt a fhórumon is.
mindenki tévedett is!egy ember nyert vele aki megvette.. majd az kb 100at keres rajta...de annyit meg én kerestem az sx en ..bőven!
ugyhogy jó csere volt!ezért ment el a berti csak ezért!
Holnap fél3 körül viszek neked M3 fúrót és metszőt is!
Egyébként rengeteg múlik a szimeringen
Rajzaljatok már a jégre valami nagyot...és majd repcsiről aszt hiszik leszálltak az UFOk
6ezre szimeringel együtt vagy hogy.
itt nálunk is a szuper kedvezménnyel 2800ft /db a 6906os kéteres.
ezért csuináltattam meg annó az első tengelyt...olyanra hogy a hátsókerékcsapágy jó bele...mert a 6005 és a 6906os külső átmérője..47es...csak az 6005ösé az 25ötös belül a másik meg 30as....
esztergályossal csináltatttam csőtengelyt meg két szimeingfutamot acélből ill egy csőpersejt a amit felhasitottam és a fékoldali telószárba toltam be...
vagy5000ft volt..két éve...azóta az a két csapágyvan benne...és azt nem is adtam el a bergel..azt áttéttem a ktmbe...acél szimeringfutam..és örök életű csaoágyak...persze a szimeringfutamokat is a hátsókerék szimeringmértetére csináltattam(47x32x7mm)
igy nekem az összes kerekembe a szimering csapágy ugyan az + az élettartam ma minimum a duplája...
+bárhol kapsz 6005 csapágyat... kbs 500ft és mondom a 3000ft csapágy futásteljesitményének a duplájánál van most...és még jó!