Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

show.
ez ef 05öst én is nézegettem..de igy látatlanba nem mertem megvenni...sokan mondták hogy tartós meg fogós is..19esben nincs is más fimes használható endúrógumi..
bálint is ef 07tel szerelkezett fel...mennyi volt az annyi..hányat vettél belőle tartaléknak?
ó hogy ekkora egy agyas vagy..kárszbádom volt nekem is keményvolt...de fogott is és hosszú volt az élettartama...8mmmagasságú bütyökig koptattam...ami szerintem ennél az egy guminál volt...mert a 8mm még fogot!
keménya a fala...az mc5nek sem puha mégis jó..akkor a kenda hajadra....csak neked sem volt rosz
én a millvillét vette mmost...tök ballonos..és a mitasztól puhább
kendával aza gond hogy az ára...borsós...most ezt 15ért kaptam az teljessen jó...
mondom agyagos talajra javasolja..az meg a zaránd.

a szögessel..nem lennél büszke rámmm.egyszer mentem ki vele...10percre
tegnap meg ma szereltem át...hátha valamikor majd hamarossan...
patyi...hát már én sem vagyok berg-tulajdonos
van egy ktm 525sx 6os váltóval a garagéba
a berget lehet baszogatni...mert már eladtam..amúgymeg 4 év alatt az olajcseréket leszámítva meg a szelephézagellenőrzéseket...+3db vizpumpacsapágyat...cseréletm..ennyi..
kb 500uzóra és hibátlan..de a régi fórumról kolépett tsávó jut eszembe akinek 1000 órá után szedték szét a 2001 fe501esét... tehát még félúton van a volt motorom.
ha akarod felivom az űrgét..ő kereskedő szerintem egy 500ért oda is adja új szpolylerral .meg azt mondják rá..fel lett újítva..(csak néhány hulladék alkatrlészt kell felmutatni...egy dugót...meg ezt azt és már az új tulaj úgy nyalja be az egymillió üzórás bergemről hogy felújított,mint a fény..
Meg, meg... szeretem. Felétek mi a helyzet?
Nálunk elfogynak a motorosok lassan, lassan...
rég nincs már meg az EXC,

EC 300 van, 08-as , jo motor,
bár nincs olyan jo mint Viktor ex SZutyabergje, és többet is eszik fél literrel.. de mindegy...
Tudod hányszor hallom hogy: bazzegtenemvagynormális?
Sajnos nem tudom átpasszolni neked,mert hosszú tömött sorokba álltak érte az emberek! A végén ki kellett jönni a készenléti rendőröknek,mert már összeverekedtek érte az emberek!
fuu sokszor... a robogot két napja szereltem vissza szögesröl simára... a 300-ast pedig ma..
a 300 exc eladó még ?
cső Bálint....nem néztem.. bocsi...

no hányszor voltál a télen jégmocizni meg havaskodni ?
sztem a az egyik legjobb...

előre meg ef-06
ott van az adatlapon a Bálint..
csakhogy a gumitéma megmaradjon... én ma dobtam fel egy EF-07-et
csövi!

a ronis név nem mond semmit...
szeva Patyi..
cső raks !

meg van még a 450-es ?
amugy Viktor te nem is motoroztál az idén a szögs csavaros gumival...? na küldjed be a szüleidet hozzám.. ellenőrzödet meg hozzad kifelé te punnyadt sárvérü...
látszik te se vagy már a régi...
bakker vik nagyon gondolkoztam rajta hogy visszaveszem az sxf-et,mert kínálta a tsávó.......a legjobb motorom volt...

az erdőbe maradna az exc.....
nem mondod hogy nem vetted meg a kutyaberget... te nem vagy normális...

esetleg átpasszolnád nekem hogy én megvegyem... ?

régota erröl álmodok hogy legyen egy kéksárga mindent kibiro semmit nem fogyaszto motorkerékpárom..
jájjj Viktor.. anyi hülyeséget össze tudsz firkálni... te nagyon okos , még egy kicsoportos ovodás is tudja hogy nyáron szárazba akármivel el lehet motorozni még majdnem sima bütyök nélküli gumival is...

amugy régen használtam azt a Carlsbad gumit, egész jol birta a sziklát lassan kopott el.. igaz hogy kemény volt mint a tököm...
Estét.Ma majdnem vettem egy berget,de aztán mégse! Gondoltam ha annyira jó,akkor mire fogok költeni állandóan?
Mitas ef 05-öt probáltad már? Nekem nagyon bejött!
szali..há ugyan annyiba van a szikszdélyzi mint ez ..na jó ez 15vót...
ha 100%ra akarnék menni akkor ott a 18as kerék az mc 5tel...
de nem én 120%ra akarok menni ara meg a 19es kerék kell

hidd el sárban jó agyagban jó élettartm jó bütyökelrendezés ..jó... ballonossága nagyon jó...ugyan olyan ballonos...mint a 18as mc.5!
figyu...ulyna gumit akartam ami a hegyekben is és a pályán is..mc4 pályára nem jó mert szakadozik a bütyök..zarándolni jó de ..m-5 a 19esben neked nem jött be.. volt még c-20,18...meg ezek a kendák..de a kendát találtam jobbnak a mitasszal szemben...amúgy az hogy szar egy tipus az nem jó mert pl a michelin starcrossz..ami a kroszban jó ..az hegyekbe...kutya...amúgy meg az s12 az meg jó...
kendánál is ez a helyzet... a k771 az jó...
bálint köpköd a kendára..de pl szerintem meg az ac-10az jó..mi meg tudjuk..19esben kutyagumi...mlg a bütyök nélküli mc4 is jobb a hegyekbe..itt...a nyá-ronis voltam ronisnál azzak az ac-10el amivel előtte itt a zarándba szoptam mocskosnagyot...ott..szárazban...mindehol felvitt..az a kutyagumi ami kint románban...sehol!
a c-18as ami nekem volt 8 hónapig azt mondja kuyta..zarándolni meg kibaszott jó volt...

fidgyju.márcilyus közepn már mehetünk zarándolni..akkorra ez a gumi már bizonyít .nehogy besírjatok hogy ha a szikszdaáylzi ne visz fel én meg ott fogom támasztani a fákat unott arcal.. ..
KendaHajadra gumi... beszéljünk a hüvelygombárol.. esetleg az md80 televizinyos Hd kamerárol..
estét
http://www.youtube.com/watch?f...

buggy buggy buggy....

Viktor. aztán nem akarok sírást ha mégse visz föl sehol a mocsok kenda! és ,hogy bezzeg a gazdagok sixdayal mennek. blablabla...
Üdv!

Gondolom elfoglalt vagy eléggé, de véletlen nem találtál ki még árat, meg időpontot?
Árat nadrágra, időt meg a 450-re?

Danke