Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szali most szólt zsé...a 15dikei márciusi hétvége..2012ben..akkor jönnek kempignyóba vagy ...huszan.20 elvetemült extrémes...menni kell velük...vezetni őket...igazándiból szerintem zsé csak azt akarja hogy a természetes kiválasztódás alapján délre csak az életképes egyedek maradjanak velünk a többit meg szétszórjuk a hegybe a raúkáknak...
képzeld már ott leszünk vagy 30an... .gondolom bálinyó is jön...ugye
elindulunk..és kaléstől függöen(kelés a mi a seggemen van kelés )elkezdünk menni...nem is a szanberg halála felé mert az ott kb az egész csapatnak a vége lenne...de mondjuk a régi kis tanösvényeinken...a vár felé..tudod a lájtos haladós..képpatakos duplakilyáróval...be a meredekbe lefelét...na az ott rendesssen ötödöli a bandát..ha nem tizedeli várjá! ez nem énnekem lesz..erre vágynak..zséék! szóval 10órára csak egy kis ütős finom létszámú tsapat marad...
azért arra oda kell figyelni hogy abba az ütős csapatba nehogy csak ketten maradjunk
mondom nem a szanberg halálánál kezdjünk mert akkor az 30perc múlva bekövetkezne
azt akarom hogy a nap végén a tábori thűznél mindenki telis teli legyen élményekkel...meg ott röhögcséljünk....
eddig edjcer voltam ilyne hajtáson karánsebesbben a redzsiment után egy héttel(thawai oktober1-2)
és mondhatom felettéb jól sikerült...mentünk is extrémeben is sok kaland nevetés
ááá. jönne zoziék bálinyó meg emezek...robi is mert faternál akkor dzsipus buli lesz még(szia fater )
á akkora buli lesz mint a dévai helyde fasza race napján...mindenki telis teli élményekkel
patyi. lyaúl mondod a redzsiment13az karámsebes
a haverod..gratula nekik..innen két szegedi vitte ki..előlük fogta ki az aranyhalat
lyó ők csak 6-8lettek de akkor is ..hát nem szívás a bajnokodnak alig volt péze -tán- ezekkel ment mert egyedül nem tudott és tessék egy vödör zsuskával tért haza...400ályróval tán

most hívott cnc műhelyes...kész lettek a szaniberg cuccail.
hétfőn póstázom nekik..irjad nekik a fhórumotokra had örüljenek...vagy zsé már megirta nekik a fórumon
Majd gondolok rátok holnap,már mennék mint állat,de holnap szolgaságvan(a népet )meg ugye a katasztrófát védeni kell,nehogy ne történjen meg
Meg nem találok senkit aki kitolna bágerig,én meg brümmöghetnék(föltolna 50el a falakon),meg senki nem akar karburátor se lenni
Show!

a regiment az karánsebesen volt ?
mert azt az egyik itteni haver nyerte,nagyon teccett neki..
hál istennek itt vagyunk azért még jó páran motorosok, cered a célpont legtöbbször, de márciusban már megyünk Erdélybe is...
én aláírom ...hogy kell a kavarás ...mert azért keres-kedő...de 2nap alatt
reök józsinak köszönjük..lyaú kis videlyaú
hmm mik vannak.......hihető......vajon miért nem is lepődtem meg ?gratulálni tudok csak.....

amúgy itt már rákezdett a szél....de nap süt ...

háhááá
igazi dolgozó idő van nálatok...zozi
http://koponyeg.hu/t/Esztergom
lyaú motorozást mindenkinek aki megy ...meséljetek milyne volt mert itt..itt még 10cenit letömörödött hóréteg van ...de mocskos gyorsan olvad

ronis térgyeplek térgyeplek...bár csak tegnap mikor felraktam az új gumit
már akkor gondoltam hogy kavarós a paraszt mikor felhív hogy 2003as a váz...miközben fingja sincs hogy mitől 2005ös egy berg.
végül is a berg az a dupla örömet megokozza mert kéthelyen van ..a kutyaszpolyleros jobbról a kutyamotoros balról mondom dupla öröm az eladás
lyaúebédhez szaúl a naúta..mindgyjá...

beszartok behugyoztok a rötyögéstől...elmesélek egy történetet.. a hutyabergről...
hát már itt van halason az én ötötvenes kutyabergem....
már a kézzel alájaírott papirom is..a bergel együtt...
ugyanis faszakodásvolt a csaj csak a vázszámot írta rá..a 450es blokkszámot meg kihúzta...
één aláírtam..ők nem mert a sz ..géza veszi meg a motort T.bányára
neveket nem írunk le ki..de azért jellem emberekről van szó...
a kutyabergben blokkotcseréltek..majd jött le halasra a janihoz...aki hívott hogy akkor hogy van ez...egy váltóhibás 550blokkal a váz ill a full szétlakott külső(gyakorlatilag blokk ki ...blokk be és megjött halasra két nap múlva...
mondom is a janinak...arról a blokkról nem tudok semmit...hogy honnankitől...mert a jó . az alig félezer üzórás blokkot átrakták a szépkülsejű...550be
majd a kutya kinézetű motrt meg a kuytagumi belsejű...bár széphangúnak mondott...váltóhibás berg meg itt landolt 2 nap múlva..halason az énaláírásomú papíral...amiről kihúzták a vázszámot...még ez a szerencse...
ezáltal a fedhetetlenségem megmaradt mert én egy blokk nélküli csak !vázat adtam el ezek szerint...
még jó hogy az eredeti papirokat nem adtam oda
ha ne adj istem mégse melnne minden rendben a többi dolgával akkor legalább tudom igazolni hogy mi volt valaha a blokk nélküli bergvázam
csak hogy lássuk már mekkorát képesek kavarni a keresekdelemben...
de mellé nyúltak rendessen...
emezt a szuperkutyásitott ocsmány bergkinézetű gépet ezt 260éer vette az ember aki nem keveset kereskedik...
legyen velük szerencséjük..akár csak nekem hogy elvitte a sintér a kuytaberget..és még pézt is adott érte

csak csodálkozom kissé..mert tudtam hogy azek a típusú emberek nagy betyárok..de hogy azzal akar takarózni hogy az ismeretlen blokkos berget az én aláírásos papírommal adja tovább 2 nap múlva...de jöhetnek hozzám én eladtam egy berget blokk nélkül..mivel a blokkszám azért van kihúzva mert nem volt benne blokk..honnan lenne száma...
részemről a voltmotorom vázában az , 550es ismeretlen előéletűblokkról ennyi
hát vicc ..el is ment a kedvem a melótól....az a kicsi is ...

itt szikrázó szansájn...száraz minden és geci meleg.. már most...+10 c fok...úgyhogy idő szuper...szerintem motorozásszag van....
holnap ki is csapatunk ...csak én is tegnap találtam meg hátsókerekemet és megfeledkeztem róla hogy leszakadt róla minden...
úgyhogy oda ki kell találnom valamit...
meg még kicsit melózom is ....
de holnap ...hmmmm...kiugratok a sárba körbenézni milyen itt az erdő...
Jó estét Kéne mán aludni is egy kicsit
jahh és még 100 miatyánk. 200 üdvőzlény mária...naponta 1 hétig..
kutyagumi.. kutyaberg.. md80..

ezért hogy nem is motoroztál szögessel a télen, pedig van olyan gumid, sőt fel is raktad... szoval ezért most szépen elmész a sarokba térdepelni rajz szögeken,.. amig nem szolok hogy felálhatsz addig maradsz...

kb 1 hét térdeplés..
ma rendesen motoros tavasz van.. szét kapratom a bakonyi dombokat..
mórgent
show
hogy szopd lej a faxt. bezzegelőtte mielőtt vettem..nem evett ide a penész
csak akkor mikor már megvettem.
na mindegy szerintem attól még ez használható gumi lesz...deaz ef 5ötön gondolkoztam sokat....de mindenki csak a 18as gumiról irogatott ef07ről...
azt azért tudni kell...18asban az ac 10is jó!120asban van...de 19esben pl az ac-10 kutyagumi...
mc-5ben hasonló a helyzet...
de igy hogy te konkrét használó vagy sőt újra ilyet használó..ez azért már mond valamit!

nem gond majd. legközelebb ha ez nem válik be úgy mint szeretném...amúgy az mc-4 nekünk itt a zarándba fullossan bejött!csak pályán az oldalbütykök 4-5motorozás után leszakadoznak..ami nekem nem megengedhető.

azért köszi igy utólag is ...de majd legközelebb
morgen...
kv..
Én most 3 at rendeltem. 13 500 forint darabja. Nyugodtan vegyél belőle.
Én a Dévai versenyen májusba szívtam a mc4-el. Akkor döntöttem el innentől csak fim. Szeptemberben a regiment 13-on már ef 05 el mentem és isten császár. Fog sárba szárazba vizes kövön mindenhol. Még most is az van fent. Voltam vele azóta 3 szor a bagylasba szikláson is. Homokbányába sárba szárazba. NEm törik nem szakad. Tényleg nagyon jó gumi! Találtam amugy most a neten is ahol jó áron adják. Adom a linket pill.
de a 13mm bütyöktől nem vagyok elájulva...persze persze tudom a siksz is fog..de ha 2mm kopik már akkor az használhatatlan..
fater évente 3at nyom le..egy jó gumi nekem kibirt..8 hónapot..majd egy szezont(pl:k 772c-18as..)