Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ronis majd valamikor gyere fel fészbukra
Aki látott már ilyet, hogy a tűgörgős csapágy kinyílik mint a hóvirág, az jelezze, én még soha nem láttam s nem feszegettem azé lett ilyen menet közben a tűgörgők valamikor tavaly gondoltak egyet és oldalra szétnyomták a házat okára még csak tippem sincs, tele volt zsírral, nem volt berohadva sem
Ilyen meglepetéseket találok a motorba, ezzel is szoptam egy órát mire kibányásztam a sérült csapágyat végül csak kijött sérülés nélkül
Egyébként himba azon része, ami a vázba csatlakozik.
Estét!
c-18 zarándba is jó..bár bálint panaszkodott rá..de az mc 5re is..pedig az is jó..a kendára azt mondta szar..egy volt neki k772 karsbad.. aztán kiderült semi baja nme volt vele mert fogott is nem is kopott csak a falca kemény..de szerinte mindenk..mc5-nek is...
bálint a c-20ast próbáld ki az stone gumi ugyan azzal a bütyökelrendezéssel mint a c18 csak más az anyaga..nem szakadozik le a bütyök sziklán sem.
vagy van most kenda az rmcben 12000-13000ért.
Hát én ebből a kopottas c18-ból akartam télre szögeset csinálni de mégsem, meglepően jól fogott... Még a 110-es AC10-et is verte szerintem.
Kopp, kopp, kopp Szerencsére még nem volt gond!
Jó szólok ha van valami, de sajnos motor sincs sok a környéken...
S.tarjánba Kántor Petiékhez mikor mentek?
Valamikor elnéznénk innen mi is, január környékén beszéltünk róla...akár egyeztethetnénk is...
Bálint!

nekem most c-18-as vann fenn s sárban sztem ez is nagyon jó......
köszi az nem kell...nekem is volt,nem egy enduro barát motor...
ismerős akar venni egy mocit s ezt javasoltuk neki......exc450...2003-2007 között.

te is tudod miről beszélek,gondolom még neked se volt sok bajod vele...
http://youtu.be/SaDsKzFrhCo másodperctől van a lényeg [/L]

Sziasztok, Ha valaki használt gumit keres, akkor ne keressen tovább :) És ha pont motul olajat használ akkor elérhetőségek az adatlapomon
szerdátol fasza meleget mond...
jahh lehet én is lecserélem most tavaszra valami mc5 ultrabrutál gumára...

ma pályát épitettünk a kinderrel, kuyasétával egybekötve... multkor jött ilyen kurva nagy traktor egy oriási daráloval és a távvezetékek alatt minden bokrost leszadált nullára... na ezek most új perspektivákat nyitottak a kispályámon,...
Ok!
Szólok
Bár most talán csak egy 520-ast tudok2002-est...(ha megvan még)
aki hamar fog keves markol vagy mi?.. na itt aki hamar markolt az most sokat fog... mert nem aprót fog az ember rajta ha ennyiért eladja! ;)
ilyen lóvékért csak is haszonlesők kapna el motorokat.. én vagyok az egy ritka kivételes ember... én kimotorozom belőle a hasznot
gecsa..szép a gép de 900ért..
800ért
700éert
600ért

sx 525 6gangos..brutale...bjutifull állapotban...400ért mert nekem is okoznak örömet
na ezért nem vagyok oda a 13mm bütykű gumiért..a trutymalajban...nem jó oda kroccgumi kell...
bálint..ma is voltál?
az én bergem is ilyen emberekhez került.
bontás árban de azt szétszedték.. átákolták két felé.. az enyémen kb100ast nyer majd a tbányai...meg a 550váltóhibáson is fognak..de azon kevesebbet mert a teljes szpoiler csere az bergnél..40rugó...de mivel 550ezért csak töbet ér és akkor az a halasi barátom is keres rajta egy 100ast...
persze mert..mert ezek befutott motorszerelők..millió kapcsolat...és nem is mindég hirdetik de ha hirdetik is...max 1 hónap és elkel..
egy hónap alatt keres egy 100ast..

mondom 4szeres örömet okozok 3 embernek ...a télapó elmehet a faszba
hát ez igy ránézésre tényleg 1 boltba járos motor volt...
laza széthullós talajon(pl. laza salak) jó nagyot fog, másutt tényleg kutyagumi s totál igazad van, amennyibe kerül, annyit nem ér
Nekem elől volt fent, azzal vettem a motort, de meg nem mondom, hogy milyen típus volt, 3 db hátsó gumit kibírt és sosem volt gond az elejével, bár akkor még csak tanulgattam

Most hétvégén is mentek?
Ha össze is dobom a motort, első pár alkalomra nem merek messzebb menni a meddőtől, mert onnan még csak hazatolom, illetve ha gyíkja van, nem jól sikerült valami, gyorsba hazaérek, meg rám is fér a gyakorlás, azt ott is lehet, sár sincs
azaz részemről majd később mennék "messzebbre".
halihó !
Raks!
hogyha felétek (ott a csitári hegyek alatt) lenne 2003 utáni 450-es szólj már lécci...
az említett 525 elkelt,de már el is adják...persze nem azért mert szar...hanem nyerészkedés miatt,pedig az ember örülhetne inkább neki...bár 900ért nem is igen fogják zaklatni...
Üdv zarándol!

Igen ezek IRC gumi,és még nem nagyon tudok róla véleményt mondani,nem sok tapasztalatom van vele kapcsolatban,plusz az endurozásban sem!Tavaly kezdtem az erdei pályafutásom,előtte 6évig utcán motoroztam!A beszerzés nem ment olyan nehezen,neten találtam 1héten belül nálam volt!
Ami tapasztalatom van:
-Fagyos talajon jó
-Sárban nem volt vele bajom,inkább a rutin hiány

Ha több infom lesz megosztom
hály bélák..
zozi. jobbulást a kölöknek...

ronis..hát azt is te laktad le akkor...
mármint azok a zséék is miattad léptek le mostmár tudom..mögűled...mondtál nekik valamit ..valami tsúnyát...láttál e már falon pókot..vagy ilyesmit...tudtam tudtam

azóta megváltoztak ill a caránsebesi részen nem volt baj velük..sőt tök ügyesen mentek...

na itt a kroccgumi előnye..ezért használnak az esztergombaiak..s12
sárgumi meg tapad is!de kroccgumi is nagy buksi bütykökkel