Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"nekem a görögök ilyen gyufafej nagyságba és reszelékbe jöttek ki"

szegény görögök...

ez jo volt igy reggelire.
kv
Környékiek vagyunk páran
hály. yami
egy elérhetőséget tudsz adni?
telszámot emilre...
vbergviki@citromail.hu

ugyanis lenne egy-két várpalotával kapcsolatos kérdésem.
förszt kwescsön:te ugye palotai vagy?
a többi csak ennél nehezebb lenne
van még itt palotai?
nekem a görögök ilyen gyufafej nagyságba és reszelékbe jöttek ki
hát nekem szarabbul nézet ki,én azt hittem hogy k.o neki de ronis meggyógyította
mert mindég csak a kendát halom töled meg az emdély 80as videlyókamerát.. .vegyél fel a fércbukkon ismerősnek..
te lökött .. hol olvastad ezt tölem hogy ef-07, meg a sixdays nem jo?

zavard el a fejedből a hangokat mert össze vissza beszélsz,, olvasol valamit és összeraksz belőle jo sok marhaságot...
Köszi a tippet , nekem fura volt, mert még nem láttam ilyet, pedig már cseréltem párat, de ebből is látszik fiatal vagyok még ami a motorozást illeti
Köszi azt infót, szerintem még mindig nem lesz motorom így tárgytalan a csörgés
de te leszel az első aki tudni fogja, hogy mikor lesz kész, mert a rezo egyengetést a végére hagyom és mennék hozzád összevarrni
Majd csörgetlek, ha aktuális
Dew probáld meg azt ha elfér hogy nem 2 db tügörgös csapágyat nyomsz bele hanem hármat, nekem ez a bevált a gasgas-on és pont elfér, élettartam is növekszik, nincs többet tekeredés selavi.. nincs mit 6 ezer..
hú bakker..lyaú hogy vagy nekem..mert amúgy nem vettem volan észre..
holnap megyek 300ért eladom a ktmet..és veszek egy ilyet..szerintem 4-5 misiből már ...elindítanál a hitelkérelmemett
erre tök jó mert hátra meg előre ugyan olyan gumi kell ill nem kell rá oldalsztender..

fel is rakom a hirdetést..ktm 525 eladó..háromszázért.ha valakit érdekel hivjon..06-90-666-777-8 csak 20 dollár percenként
csak 20 dollár
megfigyiltem a ronis féle gumi-értékelést..most vettem észre.
szóval vannak azok a gumik amik erős közepessek(semmilyenenk mondja öket)....c-18, mc5,ef 07,k 772 is talán. sixdalyzi
vannak az olcsó még használhatóak ...ac-10, c-16
és a kuytaszar kategória..de erre nem emlékszem melyikek is azok ezek ugyan ezek a gumik csak másik lábban ébred itt a fhórumon..
mert a BB mindég olyat rak fel amiből 3at megvesz kétárban..és elhasználja..mindet...Brutale bálint..az álllat... egy igazi mindenevő
Szia Dew!

Egyenlőre még nem tudom mi lesz hétvégén,Rocco talán akarja tesztelni a Gas Gas futóművét,de még nem tuti hogy kész lesz neki a motor addig!Hasko kamiont szerel majd,de úgy is ráveszem egy light-os körre Meg csörgesselek ha lesz valami hétvégén?
Dew ez elég gyakori a himbában, csak még te nem találkoztál ezzel a hibával...valoszinü kopott már a csap is és tul nagyot billeg.

sajtold ki ,és mehet bele az új és kész...
Viktor találtam neked egy szép hikomatot...pláza enduro..
jojo tudom hogy nincs mindenhová jo gumi... kivéve az s-12 arany árban, bár azzal is van bajom , ha csak meglátja a sziklát egyben leszakad a bütyök... amugy hibátlan az esetek 90%-ban...csak drága.. de elöl a legjobb sőt az egyetlen jo..

mc5 sokat bir, de gyakorlatolag olyan merev a falc hogy 0,3-al járunk vele hogy terüljön valamit olyankor viszont belül kiszakad az összes falc az oldal falbol...

nekem nem kell mitas olyan drága mint az arany ... akkor már inkább ac10 , 12 500 ft-ért.
Ezzel jobban megy Robinak, mint a 4T-vel? Mentetek már vele?
bazsi állat a src..ilyet én is hallottam már de látni még nem...
full fékkel majd..elengedi lefelében a féket és nyálgáz kettőben.. egykerékre kihozza és a törés az aljában amúgy kevés lenne de igy a nyél gázzal.. kihozza szépen az elejét..
hy!
Honnan és menyiért tudnék 2012 exc 300ra matricaszettet szerezni?
Gyári előnyben
Köszi az infót
amit írsz ház repedést azt simán el tudom képzelni, hogy kiverődés okozta, de azt mi a tököm, hogy megindul oldalra a tűgörgő
vagy szimplán csak szar volt az anyag és az oldalirányú terhelést ad a tűgörgő és szétvitte esetleg kúpos lehet a csap? Elvileg zsír új felújító szettből lett belerakva tavaly...
Csak az okát szeretném kapisgálni, mert ha berakok egy új csapágyat és annál is ezt csinálja az nem lesz jó
használtam összel egy c-18-at mert volt itthon egy maradék és elhasználtam .. mit mondjak nem voltam elájulva tőle, egy erős közepest adnák neki...
találkozta veel sokszor meg még oylan is volt h a ház szétrepedt a himbában ami a telóhoz csatlakozik
Sikerült nézni nekem valamit?