Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ronis..hát szerezzek neked öremet

40 motoros a dévai verseny felének a fele

a berg üzőráról nem tudok semmit..de ilyne szinten szétcsiszolt szpolylerú motort...hát az biztos hogy nem volt kevés...
hogy számoljuk az üzórát...
benzin vagy blokkjárás idő...
azen a ktmeen van ilyen szerkezet... egy romániát 3,5 üzórának mért...én meg max 1,2nek(benzin alapján)
az üzórák szempontjából egy biztos...a bejáratáson már túl vol...
ez kb olyan mintha lyodától megkérdeznéd hány éves vagy...azt mondaná kizsvártatva..ötszáz és ezer közt..na a bergnél is ez vót a helyzet
az a legkedevesebb ebben a történetben hogy 4 embernek lett az öröm okozva(nekem duplán . )
a 186 üzórás ktm sx 525öm az úgy néz ki a berghez képest mint az új!ezek alapján a kutyaberg kb 1600üzórás
ebből estére simán megcsinálom a kétezer üzórát...jövőhét végére máa a schvédek fogják olvasni a gázgas fórumot mert mondja a johanson a kollegájának jörgenzennek ...te hát madzsarorzságon van egy berg.. 10ezer üzórával és még bontatlan a blokkja
gyere csak a gizgaz fórumon van...
Vik ha odamész az ajtohoz berakod a bal kezedet az ajtorésbe utána tiszta erőböl rábaszod az ajtot annak mi mind nagyon fogunk örülni... lécci télapobácsi szerezz örömet nekünk...
na igy már jobban hangzik.. a mosodal meg kimoslak alulrol 200 báral ingyé. fizetned se kell...
te Viktor... a multkor még 400 orás volt a polir kutyaberged... tegnap már 500 orás.. ma már 600... bazze jövő hét szerdáig benne lesz az 1000 ora ha igy fojtatod..
lehetünk sokan és szétoszlunk kisseb 4-5 ös csapatokra. ki lenne bérelve a nagy villa meg a kis villa mellette. este meg lehetne sütögetni 1000 rel a betonteraszon. kivinném a mosót is csak úgy:) mondjuk baráti alpon 300 lenne egy mosatás.
na már a másik fórumon is dícsérik a berged...
teljesen elkészültem..
telis teli vagyok pozitív dolgokkal .a kollégák is csak néztek...
mitől lennék negatív...
ma 35kilóra emeltem a tolóckodós +súlyt (ezt csak dévnek írom aki tisztában van a köredzéssel...)azért ez már lyaú..nagyon lyaú.
mondjuk egy új délutáni fekvetricepsz gyakaorlatot bevezettem egy hónapja és azóta érzem hogy fejlődés lesz..lett is..
mondjuk ezzel a patakban nem tudok ügyesebben meni..de ha valahol nem vinne fel a ktm 525 ereje akkor majd felviszem én a ktm 525
amúgy 20an jönek..onan pestiből!plust te..megy só haverod..van egy kérdésem?
ha elhozod sót akkor te leszel a sóhordó
+zoziék...+robi...+rikizuziék is szerintem ittjárok már kb30nál + innen seggem környékéről ha mindenki flott az 10...az ...40..ez még mp ból is sok a víz alatt nem hogy motorosból....
hát mekkora thábori tűz kell..oda akkor tábortűz kell(ha szó szerint nézzük:ugy mint a paneltűz:-)) hogy ég az egész tábor

ha mindenkivel csak 3 percet foglakozok taníts mesterileg...(ami leég egy fél öngyilkossághoz ...az emberek részéről)akkor is az két óra..és két óra alatt...mind az öndjilkosság szélére sodródik
jó estét
én 1 óra múlva kb 5-8 emberrel megyek..és délutánra már csak az jön akiben akkora a szufla hohy kibirja szanberg halálát..röhögés nélkül..ill a fent várakozó szali pofázását
szani is abba halt bele majdnem...mer az egy dolog hogynem kap levegőt és lila a feje..de még csúnyán osztják is ..és nem tud visszaszólni mert mondom nem kap levegőt...
na ez már egy igazi gyílkos szali...
a :killerszali
hály bélák...
száradjon le a töke akinek akkora va nhogy nem tud vele mit kezdeni

kiscsuka zsír ..
gecsa..
szali..zsír..
csak néztem hogy hol a nevezésetek..mer t az enyém nem lesz fent..ha úgy lesz ahogy otiék gondolják...
amúgymeg...majd lesz valahogy.úúgy mééég sosme vót, hogy valahóógy nelet wóóóna

akkor faja a bakony...te bakonyi kaprató
nálunk egy nap alatt.... 24 órát olvadt a hó
lehet hétfőn kimék a pályára...bejáratom a kendagumit..

ely de vár rom-már 15dike+3 day..

szali..elhozom én a zozi dugóját...csak sokat beszélj vele milyen drága is ...és amerigábó 100dodó az új 2kétszáz50..1es dugó+ kapsz hozzá egy új kátélyem 300 iksz-vécét ..dupla nulla felirattal meg vécésnénivel...mert zozi akkor megunja és ingyé elküdi neked.. velünk...edjcő....talán már hamarossan.

szerintem zozi is kimet kapratni a hegybe..majd jön és mesél..de többet mint bálint....udgyjeee
vagy elment a dugóér..kínjába(kinábakínjába:-))ill amerigába
márkálya: pro-tex-viszkó mádin csályna kovácsolt bükkfa bevonator csertölgy(me a legkeményebb anyagból kell...élő szöveg a fém vázon

a bergfényre viszatérve..
1 ember örült, mert:-az ember örült hogy a patent szpolyeres vázba berakhatta a volt 450emből a600 órás blokkot... jobbnak találták mint a párszáz órás 550esből kivettet!
2. ember örült mert:-aki megkapta a kutyaberget az 550blokkal az azért örült mert nem az én 600órásamat kapta
3.dik ember örült mert:ez vagyok én
ugyhogy a bergeladással 3 ember nagyon örült ...sőt 4 mert én duplán
szóval én vagyok az igazi télapó..sokk.. embernek okozok örömet egy mozdulattal
én csak akkor megyek el egy ilyen tömeg sportos hajtásra ha már a legelején osztodunk...másképp nem érdekel
20-an endurozni.. na jol van ne röhögtess már.. aztán azt hogy a picsbe? föleg ugy hogy te viszed a kaland tourst...? milyen délig, kb 1 ora mulva megszökik 16..

minyimum madam..
ejj micsoda egy sztori... ungarische motorbonto...
ja ez egy tartály :D hallani is h kong elég nagy amúgy nekem köldökig ér kb és 179vagyok asszem
de ez valami lajtos kocsi tartály nem? most nézem mintha nem is fa lenne
száradjon le a péloja annak aki ma nem motorozott..

valami kibebaszot kurva jo idő volt... szánsáj tavasz..
mondjuk akkora dagonya van mint atom... a völgyekben meg a nyálka alatt rendesen fagyott a talaj, szoval lehet jokat csuszkálni ...
http://youtu.be/kQYsTN6jrrI

jó kis jáccóstér
baszki nagyon zsír...
nekem egy max 40cm magasban letört fa volt meg így...na de majd gyakorolok a kútgyűrűn... mert itt aztán nincsenek ilyen törzsek..csak szar kis akácosok..
hasonló vidim nekemis van http://www.facebook.com/video/... megtudod nézni?
szotyi!
néztem énis nem tudom mi a bré van a nevezéssel,de nem is nagyon izgat. eccer majd csak felkerül.

hanem arra a zséék féle menésre beneveznék.addigra összeáll valami motor féle is szerintem.
jól halad a motorépítés! de erősen gondolkodok a zozi féle dugószetten mert nem jó az eredeti terv... csak már nem is merem neki említeni se... pedig el is hozhatnád jővő héten ha mentek. kibaszott vízcsövet is kéne szerezni ami valami rendes anyagból van emberi áron. mint az a narancssárga cucc de az gondolom horrorisztikus. déváig nem lesz uj gumi feltéve! arra már nem marad lecsó. mondjuk megvenni megveszem a pirelli fimest ha el nem vitte riki? de majd csak a bevetésre rakom fel. addig mék mindenféle moslékkal had szokja .
na itt van patyi
redzsiment thörtín egy héttel később..zséékkel.
felismered zsét ?
http://youtu.be/ZL7MDHbV8vk
szali..nem látom hol a nevetek..áki tibcsi...hol mikor kerülök fel?
brenner ádám... te vagy az a ...só
http://www.motoclubhaita.ro/db...