Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát csikusz te sulyosan hüje vagy.. nem csalodtam benned mesterem ez a kakikás nyomaték leirás mindent visz...
gg nek is 2 csavar elég szar ehylen van power deklik mögött
jogos ! pl. ktm hengernél nem tudom milyen nyomatékkulcsal fér a pover alá berejtett köcsög csavaranyához. én is egy béta kulcsot csiszoltam el speckósan hogy normálisan beférjek ahoz a csavarhoz. utba van neki minden.
Te Csikusz!
Meddig tartott ezt leírnod? legalább 3 percig biztosan írtad. Nemhogy lefeküdtél volna inkább pihenni, mert akkor talán egy siránkozás kimaradhatott volna holnap
Srácok!

Nem az volt a kérdés hogy milyen "taktikai lépések" segítségével lehet egy csavart vagy csavaranyát egy csillagkulcs segítségével meghúzni !
Csak érdekes volt hogy ez nagyon szépen a gépkönyvekben le van írva, de konkrétan senki sem használja, vagyis én még nem láttam olyat aki használta volna.
az utolsó hawi szöges vidi..remélem idén már decemberig nem is látok ilyet
ricsi..hát az van amit írtam...40rályder... egy helyen
ha valaki akar jönni nézzen szét foglaljon szállást!
na erről beszéletem ...a segítő gézség
csiga leőtt le a kalappal
szóval a kkor kétütemű henhertalpat húznál le ezekszerint...
13as kulcs 10es tőcsavaron az anya..udgyje
ezt mindenki úgy húzza le a hogy csikusz mondja ,de!
ehhez érzés kell..csikusznál az érzés az a seggluk nyomásérzékenysége..a beszarásjelző .

inkább úgy mondanám egy méteres erőkarra vonatokztatva a naomaték a 20cm kulcsra átvitt értelemben szólva konkrétan..érzésel..érzéssel... szépen húzogatod kersztben majd egyszer csak el kezd lassulni még huzogatod hogy az erőtcsak kicsit növeled....minden körben csak kicsit..és egyszer csak az a kis erőnövelés nem fogja már úgy etekerni a csavartmmakkor már nagyon figyelsz mert 95%ban kész vagy..ezzel az erővel még szépen körbe mész rajta persze x-ben és akkro kész...

értettél belőel valamit...
mert erősen csodálokznék
de ezt sajnos csak igy lehet
15én úgy látom lesz valami össznépi hajtás
Mi is megyünk?
Nem volt egyszerű végig olvasni
De megérte
Estét! Megafasza idő volt ma! Nem volt por sehol!
Marha!
vissza se olvasok,elég volt ennyi!
Válaszolok én néked
Jobb kezembe villáskulcs,bal kezembe csillagkulcs és a csillagkulcsfejének likáján átkukkolva az égen megkeresem a göncöl szekeret,nem a kicsit a nagyot,me ugye nem kicsi nyomaték kell ,lesem lesem egyik sarkán a csillagot aztán másikat azt,ahogy körbe érek,má meg is van húzva a megfelelő nyomatékkal a csavar,vagy anya,vagy anya csavar Ettől nyomatékosabban le sem tudnám írni,bár van még egy módszer:
Megvárom mígy majdnem beszarok,na most akkor megyek ki,meghúzni a csavart vagy anyát,és ahogy húzom,na most figyelj amikor kicsúszik a kakika,akkor megvan a nyomaték,ha nagyon beszarsz túlhúztad,ha még nem gyütt ki,akkor még kicsi a nyomaték.Na,most a nyomaték erejét a kakika centivel mért hosszából állapítom meg.Olyankor viszont bajban vagyok amikor fosás jön rám,mert ugye kezdődik a dolog előről,me meg kell várni míg kakika jön,hogy a hosszából rendesen megtudjam mérni a nyomatékot.
Jó reggelt
Sziasztok!

Lenne egy szakmai kérdésem ismét :
nézegettem pár moci gépkönyvét és ugye mindenhol írják hogy a hengert nyomatékkulccsal kell lehúzni. Ez evidens lenne ha mindenkinél elérhető lenne olyan nyomatékkulcs amire a csillagkulcsot rá lehet tenni (mert a dugókulcs nem fér oda). Tudom hogy van ilyen, de a kérdés az lenne hogy Ti használtok ilyet vagy "érzésre" csillagkulcsal lehúzzátok?
Mondjuk eddig nem volt sose gondom a normál csillagkulcsal, csak hátha
doktóre..a matekkal mindég is hadilábon áltál..vagy csak a szivacs agyad elfelejtette mi volt két éve .
emeleten 3 szoba ebből 1 frankshia ágyas..két 3ágyas=8
lent a nagy palit nem számolva!egy 3ágyas...=3
3+8=11
de a nagypaliban volt egy kan-apé az ha kinyitják..mert nyithatós?
március közepére..meglesz a 100ezer üzóra
és április elsejével:de vörd giggest lályftálym bálykerja

több üzóra lesz benne...igazoltan...mint a világ összes eddig gyártott motorjában együttvéve...ja és még olajcsere sem volt benne
jobbkéz bal acsko. aztán rácsapod tiszta erőböl..
nehogy már csak 12 személyes legyen az a nagyház...

az emeleten van vagy 4 szoba mindegyikben 4 ágy nem..?,
jólvan bálint szerzem az örömet neked is..megyek az ajtóhoz..hogy is mondtad...jobbkéz balláb
ne aprozd el.. akor legyen rögtön 15 ezer üzemora...
bálintnak nem lesz furtcssha egy kicsit sem az emeberek látványa az erdőben..mert mindég egyedül megy. . .majd bele kell szokni hogy többen vagyunk az induláskor mint az érettségi találkozókon a schwédazstal körül....összes éretségi talál-kozsót beleértve
jaj alig vár rom már.
a betonon ott a finom húsok....meg a megasztoryk..mert ottmindenki dévid blályt meg tadelyusz blazkó lesz..
stipis stopi...én a gehem járfix leszek
lesz ilyne kis túrha bevezetős majd 10perc múlva kiengedem a szelemet a parasztból..ott fogunk sírva rötyögni ....
szali a nagy villát már zséék lefoglalták... és a haverjainak mondta12 fő felett hogy mindenki intézzemagának a szállást...
udjhogy figyulni kell..nekünk is