jogos ! pl. ktm hengernél nem tudom milyen nyomatékkulcsal fér a pover alá berejtett köcsög csavaranyához. én is egy béta kulcsot csiszoltam el speckósan hogy normálisan beférjek ahoz a csavarhoz. utba van neki minden.
Te Csikusz!
Meddig tartott ezt leírnod? legalább 3 percig biztosan írtad. Nemhogy lefeküdtél volna inkább pihenni, mert akkor talán egy siránkozás kimaradhatott volna holnap
Nem az volt a kérdés hogy milyen "taktikai lépések" segítségével lehet egy csavart vagy csavaranyát egy csillagkulcs segítségével meghúzni !
Csak érdekes volt hogy ez nagyon szépen a gépkönyvekben le van írva, de konkrétan senki sem használja, vagyis én még nem láttam olyat aki használta volna.
na erről beszéletem ...a segítő gézség
csiga leőtt le a kalappal
szóval a kkor kétütemű henhertalpat húznál le ezekszerint...
13as kulcs 10es tőcsavaron az anya..udgyje
ezt mindenki úgy húzza le a hogy csikusz mondja ,de!
ehhez érzés kell..csikusznál az érzés az a seggluk nyomásérzékenysége..a beszarásjelző .
inkább úgy mondanám egy méteres erőkarra vonatokztatva a naomaték a 20cm kulcsra átvitt értelemben szólva konkrétan..érzésel..érzéssel... szépen húzogatod kersztben majd egyszer csak el kezd lassulni még huzogatod hogy az erőtcsak kicsit növeled....minden körben csak kicsit..és egyszer csak az a kis erőnövelés nem fogja már úgy etekerni a csavartmmakkor már nagyon figyelsz mert 95%ban kész vagy..ezzel az erővel még szépen körbe mész rajta persze x-ben és akkro kész...
értettél belőel valamit...
mert erősen csodálokznék
de ezt sajnos csak igy lehet
vissza se olvasok,elég volt ennyi!
Válaszolok én néked
Jobb kezembe villáskulcs,bal kezembe csillagkulcs és a csillagkulcsfejének likáján átkukkolva az égen megkeresem a göncöl szekeret,nem a kicsit a nagyot,me ugye nem kicsi nyomaték kell ,lesem lesem egyik sarkán a csillagot aztán másikat azt,ahogy körbe érek,má meg is van húzva a megfelelő nyomatékkal a csavar,vagy anya,vagy anya csavar Ettől nyomatékosabban le sem tudnám írni,bár van még egy módszer:
Megvárom mígy majdnem beszarok,na most akkor megyek ki,meghúzni a csavart vagy anyát,és ahogy húzom,na most figyelj amikor kicsúszik a kakika,akkor megvan a nyomaték,ha nagyon beszarsz túlhúztad,ha még nem gyütt ki,akkor még kicsi a nyomaték.Na,most a nyomaték erejét a kakika centivel mért hosszából állapítom meg.Olyankor viszont bajban vagyok amikor fosás jön rám,mert ugye kezdődik a dolog előről,me meg kell várni míg kakika jön,hogy a hosszából rendesen megtudjam mérni a nyomatékot.
Lenne egy szakmai kérdésem ismét :
nézegettem pár moci gépkönyvét és ugye mindenhol írják hogy a hengert nyomatékkulccsal kell lehúzni. Ez evidens lenne ha mindenkinél elérhető lenne olyan nyomatékkulcs amire a csillagkulcsot rá lehet tenni (mert a dugókulcs nem fér oda). Tudom hogy van ilyen, de a kérdés az lenne hogy Ti használtok ilyet vagy "érzésre" csillagkulcsal lehúzzátok?
Mondjuk eddig nem volt sose gondom a normál csillagkulcsal, csak hátha
doktóre..a matekkal mindég is hadilábon áltál..vagy csak a szivacs agyad elfelejtette mi volt két éve .
emeleten 3 szoba ebből 1 frankshia ágyas..két 3ágyas=8
lent a nagy palit nem számolva!egy 3ágyas...=3
3+8=11
de a nagypaliban volt egy kan-apé az ha kinyitják..mert nyithatós?
bálintnak nem lesz furtcssha egy kicsit sem az emeberek látványa az erdőben..mert mindég egyedül megy. . .majd bele kell szokni hogy többen vagyunk az induláskor mint az érettségi találkozókon a schwédazstal körül....összes éretségi talál-kozsót beleértve
jaj alig vár rom már.
a betonon ott a finom húsok....meg a megasztoryk..mert ottmindenki dévid blályt meg tadelyusz blazkó lesz..
stipis stopi...én a gehem járfix leszek
lesz ilyne kis túrha bevezetős majd 10perc múlva kiengedem a szelemet a parasztból..ott fogunk sírva rötyögni ....
szali a nagy villát már zséék lefoglalták... és a haverjainak mondta12 fő felett hogy mindenki intézzemagának a szállást...
udjhogy figyulni kell..nekünk is
Meddig tartott ezt leírnod? legalább 3 percig biztosan írtad. Nemhogy lefeküdtél volna inkább pihenni, mert akkor talán egy siránkozás kimaradhatott volna holnap
Nem az volt a kérdés hogy milyen "taktikai lépések" segítségével lehet egy csavart vagy csavaranyát egy csillagkulcs segítségével meghúzni
Csak érdekes volt hogy ez nagyon szépen a gépkönyvekben le van írva, de konkrétan senki sem használja, vagyis én még nem láttam olyat aki használta volna.
ha valaki akar jönni nézzen szét foglaljon szállást!
csiga leőtt le a kalappal
szóval a kkor kétütemű henhertalpat húznál le
13as kulcs 10es tőcsavaron az anya..udgyje
ezt mindenki úgy húzza le a hogy csikusz mondja ,de!
ehhez érzés kell..csikusznál az érzés az a seggluk nyomásérzékenysége..a beszarásjelző
inkább úgy mondanám egy méteres erőkarra vonatokztatva a naomaték a 20cm kulcsra átvitt értelemben szólva konkrétan..érzésel..érzéssel... szépen húzogatod kersztben majd egyszer csak el kezd lassulni még huzogatod hogy az erőtcsak kicsit növeled....minden körben csak kicsit..és egyszer csak az a kis erőnövelés nem fogja már úgy etekerni a csavartmmakkor már nagyon figyelsz mert 95%ban kész vagy..ezzel az erővel még szépen körbe mész rajta persze x-ben és akkro kész...
értettél belőel valamit...
mert erősen csodálokznék
de ezt sajnos csak igy lehet
Mi is megyünk?
De megérte
Válaszolok én néked
Jobb kezembe villáskulcs,bal kezembe csillagkulcs és a csillagkulcsfejének likáján átkukkolva az égen megkeresem a göncöl szekeret,nem a kicsit a nagyot,me ugye nem kicsi nyomaték kell
Megvárom mígy majdnem beszarok,na most akkor megyek ki,meghúzni a csavart vagy anyát,és ahogy húzom,na most figyelj amikor kicsúszik a kakika,akkor megvan a nyomaték,ha nagyon beszarsz túlhúztad,ha még nem gyütt ki,akkor még kicsi a nyomaték.Na,most a nyomaték erejét a kakika centivel mért hosszából állapítom meg.Olyankor viszont bajban vagyok amikor fosás jön rám,mert ugye kezdődik a dolog előről,me meg kell várni míg kakika jön,hogy a hosszából rendesen megtudjam mérni a nyomatékot.
Lenne egy szakmai kérdésem ismét
nézegettem pár moci gépkönyvét és ugye mindenhol írják hogy a hengert nyomatékkulccsal kell lehúzni. Ez evidens lenne ha mindenkinél elérhető lenne olyan nyomatékkulcs amire a csillagkulcsot rá lehet tenni (mert a dugókulcs nem fér oda). Tudom hogy van ilyen, de a kérdés az lenne hogy Ti használtok ilyet vagy "érzésre" csillagkulcsal lehúzzátok?
Mondjuk eddig nem volt sose gondom a normál csillagkulcsal, csak hátha
emeleten 3 szoba ebből 1 frankshia ágyas..két 3ágyas=8
lent a nagy palit nem számolva!egy 3ágyas...=3
3+8=11
de a nagypaliban volt egy kan-apé
és április elsejével:de vörd giggest lályftálym bálykerja
több üzóra lesz benne...igazoltan...mint a világ összes eddig gyártott motorjában együttvéve...ja és még olajcsere sem volt benne
az emeleten van vagy 4 szoba mindegyikben 4 ágy nem..?,
a betonon ott a finom húsok....meg a megasztoryk..mert ottmindenki dévid blályt meg tadelyusz blazkó lesz..
stipis stopi...én a gehem járfix leszek
lesz ilyne kis túrha bevezetős majd 10perc múlva kiengedem a szelemet a parasztból..ott fogunk sírva rötyögni ....
szali a nagy villát már zséék lefoglalták... és a haverjainak mondta12 fő felett hogy mindenki intézzemagának a szállást...
udjhogy figyulni kell..nekünk is