Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a vége elég mátrixosra sikerült...

pár gondolat erejéig képzeld el ezt a generáciot egy geddonban... amikor egyszer csak nincs net, meg villany...

játsz el a gondolattal vajon mit fog csinálni.?
és abból az 50-ből csak 10 köszön, ha szembejön az utcán

Érdekes dolog ez a facebook...miért pont ez terjedt el, meg mi ez a lájkolósdi, megosztási vágy, ismerős jelölősdi, stb. érdekesen működnek az emberek

Az az egyik probléma, hogy azt gondolják már többet, hogy a NET az alapvető életterük, pedig kurvára nem...még testben élünk, a testünknek meg a föld, víz, levegő

bár lehet 2012 végén életteret váltunk, testünkből beköltözünk az interNET be, s már csak ott leszünk mi is, mint a többi civilizáció
arckönyv...van 350 ismerősöm, abbol 300-at nem is ismerek...
az biztos hogy az egyén tehetetlen ebben a témában... mint sok másban is...

csak sziv miatta , de ami a legföbb bajság az hogy az igazán nagyot a gyerekeink, meg az ő gyerekeik fogják majd szivni..
elmondom szakad a hó
ezért most második kávémat is megiszom büntetésből a kurva anyját a fészbuknak....
képzeljétek el hogy beszoptam az előbb...

laptopról nyomom..és egyik haverom küldött egy fotót facebookon privátüzenetbe......hehe foto iromány és egy link ....rányomtam ..és behugyozott a gépem...ill. nekem az lett a baj hogy megbénult a touchpad a gépemen..újraindít megint jó 5 percig ..és most újratettem tapipad driverét ..eddig úgy néz ki lekopogom műxik....azátn hívtam haverom aszongya nem ő küldi..már megőrjíti papparappa satöbbi..úgyhogy valami csöcs...nézzétek mire nyomtok rá...
Péntekre +17 et mond tegnap este -3 volt,aztán csodálkozom,hogy fáj mindenem a mentők meg mennek mint állat. Á nem szabad foglalkozni ilyenekkel mert nem lehet ellene semmit tenni túl kicsi". " vagyunk.
én is a másodikat iszom..
neked is..
jo szélsőségek vannak, az már biztos, mult héten még 1 nap esett 10 centi ho, rá két napra zöldelő tavasz, +14 fok...

és ha valaki jobban elméjül a limában, az igazán nagy szélsőségek ugy növekszenek ahogy közeledünk a sarkokhoz...
kicsit olyan titanikos filing.. a hajo süllyed , nem kicsit nagyon.. de a zenekar még huzza neki, mi baj történhet alapon...
Vik gyere próbáld ki a masinát!
Már megvolt a második is.Még jegesek a gumik a pályán de menni kellene motorkálni.
Hol marad a reggeli kávé ?
Jóre GG elt mindenkinek!
Időjárás az érdekes, itt nem esik, de kurva hideg van, s ha holnap meg +10 lesz megbolondulok az tuti, 1 nap alatt ilyen hirtelen meleg
Reggelt
morgen bálák ...
ill bélák

hát az jó.. akkor mennyünk szánkózsni...
sz kérdések lettek volna várpalotáról..de igy a környékről ...nincs
itt nálunk is szakad a ho... de szerintem ez elolvad semmi perc alatt...szerdátol fullos plusszokat mond az időjárás...

mindjuk azt már csak a vak nem látja hogy jo szélsőséges időjárások vannak mostanában...ha ez a sok ho pl egy hirtelen gyors olvadásban fog elolvadni lesznek megint akkora belvizek mint atom...

ez van mikor az ember idiota modon kizsákmányolja a bolygot... meglesz érte a következmény, szivni fogunk nem kicsit nagyon...
morgenny,,,,,,csöcs van gyerekek....éjjel esett a hó... sőt most is esik...0...+1 fok jáccik ....nem hiányzott ez most még ide motorozásilag....
:
lehetnél kicsit bőbeszédübb is.. mondjuk irj egy kettőspontot....