Azt. Vagy legalábbis hogy komolyabb műszaki tartalom van az enduro Bergek telójában mint az EXC-kében. Bár a 12-esekénél már lehet hogy nem, de a 11-eseknél még tuti.
benne vagyok a vasban..
tegnap óta felhörögtek az események..
oljacsere után a tálcában találtam egy hézagolóalátét darabot..kisilabizáltma a shareparts manuálból..a főtengelysonkahézagoló.. az csak 0,1mm es
és az is volt,De
ma széthúzódozódolódott a blokk és kiderült a csapágy letört darabja vitte magával.de!szerencse a szerencsétlenségben..a csapágyból még nem hullott ki!azok ott voltak a helyén....de új csapágy...15ért van a pinknél...de van nj 206 c3as csapágy is a boltba ugyan ezekkel a mértetekkel..de azt talán nem kéne...ugye?
vagy van aki már íma c3 nj 206os csapággyal újított fel ijet..milyne tapasztalatokkkal?
mintha a régi 2004es 525öt igy csináltma voltna és fél évig ment nálam mielőtt eladtam hibátlanul...de már nem emlékszem 100%
az van hogy a hézagolás a ftengelynél az miatt tolja le a csapágyat...a nagyobb melegek miatt...de ez van endúróban kapja a terhelést....
de mondom időbe lett széthúzva és a belsejében semmi más gsx-r nincs..kap új gyűrűsort...szelepszárszimeringeket..hengerfejtömítést...(egy20as
)mert azt megérdemli oszt jó napot..csak ezzel a csapággyal vok bajba kissé.. azért a két csapágy 30ropi
a bolti nj 206 c-3as az 26ropi
ha türelmes vagyok akkor az a gyáriba még kicsit olcsóbb ropi..csak türelem kell 10nap ..na azzal vannak hijján az ilyen parasztmenők
igen igaz... csak szériában rajta a mart befogó is, a kék-elox felnik,sárga váz, ilyesmik...már 2010ben is rajta voltak,
mart befogó most is csak a factory-n van... vagy az XC-n...
elővigyázzatosságból kérdeztem meg,mert azt olvastam "24 es szoli" ...
azt hittem első olvasásra hogy 24órás szoláriumban vagy mint pénztáros vagy valami...aztán esett le hogy szoli=szolgálat!
(csak mert csajomék voltak valami non-stop szoláriumban és egyből azt gondoltam te is ilyenben melozhatsz na de így már tiszta
jól beégtem volna!
elhiszem hogy nincs más..dec-óta itthon baszkódom meló nélkül...
Ja cigányság de ha meglesed a berget az még az előző széria KTM-en alapúl mint a tiéd azt mégis az újvázas KTM árban adják.Nem mondom attól hogy szarabb csak azt hogy ők ezzel spórolnak és máshol adnak.Elvégre a bergnek gyakorlatilag nem kellett a 2T-n sokat fejlesztenie.Alá adták az EXC-t bekékűlt kicsit finomítottak a maguk izlése szerint azt kiadták a saját motorjukként!
Jó reGGelt mindenkinek!
Megy a meló 1000-rel Verseny lesz aztán csinálni kell a vasakat.
Zarándol is benne van a narancsba teljesen,nincs ideje benézni se
nagy cigányság ez am...a bergen alapból ott a 11L tank..a KTMen meg csak 9,5...áhh
még szebb is a berg! legalábbis nekem igen.... van már kabátom,táskám, is már csak egy Berg kéne a picsám alá!
tényleg! néztem tegnap este az okr honlapot!
zoozee lehetne rád bízni ilyet,hogy küldenél nekem Berges sapkát,meg matricát? egy csomagba beteszed és jöhet! utalok vagy utánvételesen...? nos
velem a szokásos....vagyogatok,élem az életem,sz*rok mindenre
itthon vagyok egy kicsit mert nem volt kedvem dolgozni,szeretnék pár napot nem hajnali 4-kor kelni
motorozni még nem motorozom mert én még fázom
ma elhoztam a gépemet a szervízből,mehet a gasgas fórumozás ismét,teljes erővel
na mire vagy még kíváncsi?
tegnap óta felhörögtek az események..
oljacsere után a tálcában találtam egy hézagolóalátét darabot..kisilabizáltma a shareparts manuálból..a főtengelysonkahézagoló..
és az is volt,De
ma széthúzódozódolódott a blokk és kiderült a csapágy letört darabja vitte magával.de!szerencse a szerencsétlenségben..a csapágyból még nem hullott ki!azok ott voltak a helyén....de új csapágy...15ért van a pinknél...de van nj 206 c3as csapágy is a boltba ugyan ezekkel a mértetekkel..de azt talán nem kéne...ugye?
vagy van aki már íma c3 nj 206os csapággyal újított fel ijet..milyne tapasztalatokkkal?
mintha a régi 2004es 525öt igy csináltma voltna és fél évig ment nálam mielőtt eladtam hibátlanul...de már nem emlékszem 100%
az van hogy a hézagolás a ftengelynél az miatt tolja le a csapágyat...a nagyobb melegek miatt...de ez van endúróban kapja a terhelést....
de mondom időbe lett széthúzva és a belsejében semmi más gsx-r nincs..kap új gyűrűsort...szelepszárszimeringeket..hengerfejtömítést...(egy20as
)mert azt megérdemli oszt jó napot..csak ezzel a csapággyal vok bajba kissé.. azért a két csapágy 30ropi
a bolti nj 206 c-3as az 26ropi
ha türelmes vagyok akkor az a gyáriba még kicsit olcsóbb ropi..csak türelem kell
ktm300 7150€
ktm250 6950€
ktm125 6280€
berg300 6870€
berg250 6600€
berg125 6000€
románoknál szintén olcsóbb....
viszont okr-nél 2,2milla a 300exc itthon meg 1,750
mart befogó most is csak a factory-n van... vagy az XC-n...
azt hittem első olvasásra hogy 24órás szoláriumban vagy mint pénztáros vagy valami...aztán esett le hogy szoli=szolgálat!
(csak mert csajomék voltak valami non-stop szoláriumban és egyből azt gondoltam te is ilyenben melozhatsz
jól beégtem volna!
elhiszem hogy nincs más..dec-óta itthon baszkódom meló nélkül...
Megy a meló 1000-rel Verseny lesz aztán csinálni kell a vasakat.
Zarándol is benne van a narancsba teljesen,nincs ideje benézni se
még szebb is a berg! legalábbis nekem igen.... van már kabátom,táskám, is már csak egy Berg kéne a picsám alá!
tényleg! néztem tegnap este az okr honlapot!
zoozee lehetne rád bízni ilyet,hogy küldenél nekem Berges sapkát,meg matricát? egy csomagba beteszed és jöhet! utalok vagy utánvételesen...? nos
itthon vagyok egy kicsit mert nem volt kedvem dolgozni,szeretnék pár napot nem hajnali 4-kor kelni
motorozni még nem motorozom mert én még fázom
ma elhoztam a gépemet a szervízből,mehet a gasgas fórumozás ismét,teljes erővel
na mire vagy még kíváncsi?
Zoozee tegnap este én hívtalak 20-asról.Írtam mailt ha lesz időd olvasd el.Köszönöm