Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot mindenkinek!
Vik! ne szemetelj az erdöben
Megvan
GD ha olvasod első tárcsavédőd megvan még? http://www.kepesmotor.hu/idomo... gondolom ezeket te árulod
zoozee iylet lehet kapni nálatok? http://parilla.hu/_update/2005... meg szuszogót?
berúgókarügyileg....

ha jó volt az új 500exc-é akkor az a legolcsóbb is
84€ ....(olyan 24 ezer huf)
az 530 asé....92 €......
a régiblokkosoké 2007 ig pedig 102€

de menetrögzítőzzétek a csavarját vazze..... persze meghúzni se árt és akkor nincs ilyen elvesztés.....
jobbat ....
lyaúreggelt. thnx
kb vagy pontossan?

99az 29.rugó ugye..?
KB. 99 EURO
Mert valakinél beszart a net.....mondjuk nálam
Ejjj azt a kályhacsövet nem én hegesztettem rá Remélem jó lett!? Jövőhétvégén már járni kell az erdőt vele!
zoozee kéne akkor az a hátsókerékfelújítószett+1légszűrő úgyis kell mennem majd egomba takival intézni a papírokat
zozi...eltüntél. a kálypiról.

bálint úgy sem keresi meg a berúgókarom ezért kéne egy ár az újfajtára... ami a kocka haminán is van...az a legjobb állású..mennyi az újban?komplett..alukar + agyastól.
Miért vált kisebb ccre? Nem 250 el ment eddig?
Köszi, de csak messziről de nem is az a lényeg, hanem a bele, a külső csak a csajoknak fontos
bocsi hogy belepofázok de úgy tudom a Grill intézte neki....
elsőre elvittem egy festőhöz, hogy csinálja meg rendesen...lejött a festése mint az öntapadós tapéta, szorógittje nem ragadt a vázra.
Aztán havernak volt cinkromátos téglavörös alapozó azzal nyomtam le 2 rétegben ecsettel jó vastagon, az áll rajta mint a beton(ez a lényeg)...aztán meg 2K-s ez a kék festéket adott még, az ment rá 2 rétegben szintén, na ez már nem áll minta beton, gondolom azért mert nem csiszoltam fel az alapozót...ahol kapni fog ott szerintem lejön, ezért kell majd rá vázvédőt is csinálnom, egyébként is jobb, nem kopik le a festés.
Vik,nem lehetne kicsit bővebben?
Porfestve lett a vaz vegul,v sima festes?
na mijazez ?
egykeréken gurulás az égő tarlón megfizethetetlen.. a többire ott a jurókárd mászterkárd

déw szép a gép
maki.. zozi..thnx...
jó hogy nem mentünk akkor mert itt ahol mi kaprattunk...ideális talaj volt..sár nem, kicsit csúszott néhol az erdei utakon..de azt még élveztem is...hó...jég... semmi.
a feljárók...hihetetlen finom talajjal..kissé síkos, de mind megcsináltuk.

+ a régi barátság szelleme is ott lebegett...

a kenda k771es gumiról meg annyit.. mostmár állandóan figyelem az aksziókat...és ha lesz emberi árban már veszek is tartalékba!
sáros...vizes szikla..fatörzs...faleveles...gurulókavicsos..élettartam..köbírás

ballonosság pirítás az eredi ösvényeken...
ja mindjárt valaki beszól hogy nem szopnám le a kendát...de
k771 (a többiről nem nyilatkozom de ez )
hát a saját motorod hol pihen?
Legújabb tuning kipufogó

Viszont ráhegedültem, mert nem dugtam elég messzire az ablakon és a szél visszafújta az összes füstöt, de szartam rá, örültem mint majom a farkának, amikor hallottam a hangját
Ha minden jól megy , jövőhéten már ezzel járok boltba, ja ez csak a boltba járós változat
Estét.
Na volt motorozás?