Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dobj egy cimet a lakosbalint@chello.hu ra és elküldöm postán boritékba.
öcsémék voltak, azt gondolják hogy égő gumit húznak a motorosok,

az én motorom hangosabb volt, nem a tiédre ébredt nyugi
az semmi..megint az égő tarlón riogattam a kollegáidat
kérdezd meg tőlük hogy miért lóbálták felém a lapátot 3 óra körül mikor direkt nekik egykerekeztem át az égő tarlón
ja, a gyerek meg nem tud aludni a brümögéstől.
Csak nem bírtam magammal felmentem magasabbra,van ahol meglepően jó a talaj,van ahol egyszerűen nem is tudom hogy éltem túl..kiszámíthatatlanul jeges a levelek alatt
az erdészeti utak meg szét vannak úgy kaparva
itt egy pár kép..viktornak egy horgász tó ..is
na szewasztok ..ma ismét körül lett nézve taljviszony ügyileg ....háááát mozdulni se lehet az erdő kezdetétől....alig van sár ...viszont ahol nincs sár ott jég van ...és ez a trend...úgyhogy nem volt baj, hogy nem ide jöttetek...kettő métert nem lehet menni pedig pár napja már már jobb volt....

maradt a báger edzeni ....

ennek a pilisnek minimum még két hét biztos kell ...de csak ha jó az idő végig és nincsenek éjszakai fagyok........

azért ma motor nélkül érkeztem a bágerbe reggel 10 kor ----de mentem a sok kölcsön géppel kétszáz kört az biztos...úgyhogy ma biztos én motoroztam a legtöbbet barátaim jóvoltából....ezúton is köszönöm nekik...

nagyon jó volt ma .... állt a faszom rendesen...
Ronis engem érdekelne a tömités dolog ha még meg van.
aki nem volt ott ne sajnálja!
thnx..haragudni a legkönnyebb....egy nagy ember beismeri ha tévedet..... de vannak itt nagy emberek...vannak remélem
másnap bevitt minket nagykutya a burokba...
a burok egy pár kilóméter hosszó széles valami ami telis teli van kidölt fákkal....azt mondták kiteszi az egész napot...dehogy is..max egy két órát és 10en voltunk!..bár a kijáró a burok végén...olyan volt hogy burokban születtünk de lehet a burokban is halunk meg

a reggeltől kezdem....
igy öten a ...telefonbrigád...+ a nagykutya haverjai is jönnek a helyiek..kb 5en motorkázni...mer ugye haverok..és akkor miért ne..ugye...
volt velük egy haver aki nem volt mérges rám (a többi az azért mert nem is ismer..emez meg ismer de szeret )
mert én annak idején elhódítottam a egy rokonát zarándolni ...
vagy mert neki is olyan gépe van ami nehezen akar új gazdát találni..szóval valamiért nem szerethogy most pontosan melyikünket is ez is dilemma volt...de én látom magamban a hibát...igazán....
de nagykutya...mint igaz-zsákos mátyáskirály azt mondá..hogy hamár ideevett minket a penész 200-300kilóméterről és ő elvállalt miket veztésileg ..akkor nem mondja nekünk azt a második napra hogy viszlát hanem..jöhet utána bár ki a..aki képes tarani a lépést(a futó lépést ..és gyerekded örökharik nem foglakoztatják...mert ő szeret minket is..(ebben én nem biztos hogy beletartozom..de a többiek által csak ott vagyok )meg a többiek is a haverjai és mit foglalkozzunk ilyen kiutálom a másikat mert nem szép...stb ill ha felhivják akkor tudnak együtt motorozni..aki meg nem hivaja fel ...meg ne haragudjon már..mert akkor az egész endúró társadalom haragudhatna rá..mert ugye Ö nem hívott fel mindenkit. az adam ragától kezdve a walker jonnival bezárólag...
szóval motorozzunk ez a lény.....
szóval hagyjuk már a valós és vélt sérelmeket és CSAK motorozzunk egy jót...sírás és az a baj nélkül...sokan...+ ez alkalom lehet a kibékülésre a már 3 hónapja tartó örökhari meg a dupla-örökhari után...
próálom viccessen leírnide lehet úgy besértödünk mindenki hogy a végéen a triplaörökhari fog jönni...mint bálintnál
szóval mentünk mendegéltünk..megáltunk és már szinte éreztem hogy szeret...mert nem köpött arcul sem...egyből!.
szóval már majdnem beszélgetünk is...már mint mi beszélgettünk de a morci is ...aztán találtunk nehéz helyeket... és küzdöttünk együtt a burokban feljáróban .. faátkeléseken...én egyet kihagytam...de a vezető is tehát aki ott leáll tornázni az nem jó nem...mert ha a vezető nem ott meg akkor nem állunk ki a sorból..nem...de mindegy a mi nagykutyánk.. türelmes volt...bár mondta hogy befog esteledni ránk mert a burokból a kilyáró ...köteles felhózós minden képp szopola
a burok egyébként egy szóval mikor odaértek akkor szólt neki ka drályver hog haladjunk utána nem is volt gond..majd egyszer csak azt mondja...na itt a kijáró...nézem... hol az a köteles hely...sehol..az a zarándi tipikus töltős feljáró... az az igazi parszt gázos...persze azért nem csak az ..mert volt benne fa is szikla is kerülő is ..csak közbe meg a gáz az paraszt legyen ám..de nagyon...
addigra már nagykutya kisimerte a sikvidéki emberek mivel is foglalkoznak és tudta ha paraszt akkor ...
még várta a többieket.. én meg mondom akkor mehetek...már vigyorgott is ..csak tessék...azért vigyorgott mert addigra mondom kiismert mekkora paraszt is vok
hát mit mondjak énekelt szépen 2ben az 525 sx a kenda k 771 es szupergumival ...mind az 55paci húzta a ktm szekeret felfelé...
10méterni nekifutás a flfelének ..avaros...kissé sziklás...gyökeres meredekebb ..5 méternyi szakasz majd egy kis lankás...azért ez költői túlzás..lankás ..jóó sáros... majd elkezdett a parabola bedurvulni...egy kb 30m maga kis valami...
hát ezekkel a zarándba..telis teli vagyunk..a tarsolyomba mindég van egy kettő alternatív út..na azok pont ilyenek...a fákon botladozás nem azén műfajom..meg csinálom de nem foglakoztat...de ez..ahol kiengedi az ember a szellemet a parasztból..na ez én vagyok..na meg szali is (tőle tanultam ezt a sárban pörgeti mint egy hülye de felmegy...

volt ott minden..de úgy az első sorból nézve.. küzdött mindenki.. kő módon...pitbull..imádom az ilyet..
nem írom le az egészet,,de mondom pitbull volt ...
mjad mikor már sokadjára sem net fel rajta senki..kezdtem aggódni...burokban születtünk és burokban fog ránkesteledni....
aztán megjöttek az első fecskék akik hozták a kilátástalanságból a nyarat..mert ugye egy fecske nem csinál sarta de 20perc után már ez is valami..csak nem kell kötelezni
jött robi kordon kisvártatva krisz görcs..majd szépen elkezdtem-tük felhúzogatni az embereket..2-3ember már feljött a kritikus pontig...azokat csak elirányitgattuk mert csúszott mindenhol..de kö geci mód...majd jöttek azok akiket már fel lehetett cibálni a kritikus pontig.....majd jöttek akik nem szeretik ha hozzáérnek a motorjukhoz de csak haladni kell és már sokadjára...sem.. és a kritikus pont ott volt..csak a kereket kell fogni meg görgetni...ezek fönt kivoltak mint a kutya..én meg kipihenten ráértem huzogatni a rálydereket...
és jööttt az ember..aki nem haragszik már rám ..és már majdnem beszéltünk is de ős irádobott már annyit hogy ihaj...
és ott volt a kirikos pntnál de csúszott lefelé..én mindenkinek nyujtok egy segitő jobbot...mert a tsapata..hát azok ot lihegtek a fa tövébe a fele meg lent a mieink meg csak ugattak.. okoskodtak röhögtünk mint a fakutyák..de már vagy 30perce ott szenvedtünk egy hejen .és már mocskossul mehettnékem volt...és ...
én nem nem haragszom rá csak azért mert ő ránk igen...és mondom neki..ha a karod...segítek... nem szól...csúszik lefelé...újból neki a kérdés..nem merem megfogni ha nem válaszol..ahhoz túl kemény az ember...
egyzser csak megtört a jég..csak az elsőkerekemet fogjad...az utsó pillanatban elkaptam majd felcibáltuk...olyan büszke voltam rá...
a sokak özt volt olan aki 2en is kellettünk hogy felcibáljuk...de mikor beállítottuk a géper.. kiabáltma hogy engedjék el mert elindítom ..és beindul húzom a gázt tolom fel mint a arom megy is ..de érze hogy még valaki segít...kiabálok engedd le nehogy bedaráljon a kerék..csak fetolom szépen felé..mikor ezek meg röhögnek mint za állat...te hülye hát te nem csak a motort toltad fel mert az ember meg bele volt kapaszkodva...merrt csak meredek volt és azt meg felhúztam.... biz is ten észre sem vettem hogy valaki meg húz visszafelé ...
de ezt nem szabad mert ha kapaszkodik bele..megbotlik és a nyélen forgó motor keekébe beleakad valamilye...bedaráltma voltna a srácot 2mp alatt ..na ott oszt szép vége lett volna a napnak...

de nem volt..túléltük sőt talán szereztem egy jó pontot is..talán!
onnan átvette a vezetést a morcos és vitt minket nagykutyávla a jó helyekre...de nagyon jóra...3 mocskoszorrósba a végépn..az utolsónál én szoptam le magam teljessen..gyakorlatilag ránksötétedett én meg ideges voltam hogy biztos dirakt szopat minket...mert szeret...hogy lámpa nélkül az erdőben és ...full szétkészültem a berugásoktól...megent nem indult úgy ahogy kellett volna...mert valaki azt szereti ha csak duruzsol a ktm alatta és fokozatossan mindég egyre visszább vettem az alapjáratot..megent addig hogy már nem indult el ha felfelé ált az eleje 1m magassan.. persze erre már csak tiszta fejjel jöttem rá ...de addigra meg ..úgy ugatott chris görcs meg robi kordon meg....mind..hogy na mivan megent rám kell várni...ó hogy a feneegyemegrágja ..már megent
beesteledett...szép holdfényes égben indultunk el a többiek lámpafényében persze fasza meredek lefelé..egy myom háturról viágitanak alámde pont kitakarom a fényből a nyomot..hát volt egy pár huc hucc...ez meleg volt...de aztán egyszer csak kiértünka pirongatósba és széels erdei óton vettük az irányt a falu felé...megválva a többiektől..csak öten...80 utazó a szomszéd motoros fényében...
majd 19.40kor megérkeztünk... egy óra veretés az erdőben 30perc az utakon...szétfagyott mindenki....chrisz görcs hivott is este pirosakat trombitált a zsebkendőbe...

nagykutya megetettett megitatott..majd 21.00kor gó home..23.59kor parkoltam be a ház elé...volt úgy hogy megállok az úton és lefekszek mert leragad a szemem...de aztán csak kibirtam...

nagykutya hivott is hogy vár minket szeretettel megent...mert mocskos jó volt... de legközelebb ő jön..zarándolni.március idusáp-sz-v..(látod..hívni kell a másikat és akkor jöhet bár ki..bár a létszám a hárd endúró miatt véges..de a morci is belefér még... ...
na látom megnyugodtak a kedélye...
a ló nincs jó a szamár is..hát ezen röhögni kellett volna de az van....
mérges lettél rám ...ez van...én nem haragszom rád..ugyan úgy mint azok sem akikkel a romaniacson voltál...csak furcsa volt hallani az környékbeliektől egy teljessen más verziót..és ez van..ne haragudj hogy nem veled mentünk mégis csak te Szamár...

aztán közbe jött a nagykutya...óverdóz hát nagykutya kibaszott jó helyekre vitt minket az első nap...
nem irom le az útvonalat..mert levédette... találtunk egy olan helyet hogy ihaj...igan a bagjasban..mesélte hogy ott volt veled is...egyszer....
én voltam a second és beakadós kapirgálós hely volt.... ezek meg hátulról ugattak..ó hogy a kenda gumi igy meg úgy ..persze csúnyán benyaltam mert mikor majd felértem..lefullasztottam a lefullaszthatatlan szuper sx525..amit után nem birtam berugni szar helyzetből..eszembe jutott a berg na az egyből indult..eközben hátulról..chris görcs meg egyfeszt ugatott. na jó a kenda mi kenda a hjaadra mi kolbászgumi..mi osz nem birsz menni...
ha vagy 5 percig rugdostam...elindult(annyi volt a téa hogy én szeretem ha alapjáraton éppen csak duruzsol a motor de az az induláshoz meg kevés... föltekertem az alapjáratot kicsit és láss csodát ..onnantól egész nap pöccre röffent.
na fölértem erre jönek a többiek..persz csak jönnének.mert ott ahol én is időztem na ott szépen mindenki leszopolódott maga és a teknikálya által na akkor mivel már fent tvoltem és odáig én kaptam az ivet...na ott ost énis osztottam....
na mi van jólenne az a kendagumi mi..mert az legaláb felhoz...mi hó makkre milyne gumid van kutyaszar...mi kenda mint kátélyem azért
lényeg a lényegben az egész nap eltelt azzal jhogy motoroztunk meg mentünk...persze nem igazi nehéz helyeken hanem lájtosba szépen...
majd egyszer csak azt vettem észer egy hosszab szakasz után ahol az erdőben mentünk.. hogy...né má...nincs rajta a berugókar...pot egy visszintes zakaszon ahol bevártuk a másikfelét s csapatnak... a sárban se betolni sem semmi...
na ezek elindultak keresni... én meg gyalok..15percnyi haladós szakaszt.. lehetetlen bejárni...megtalálni
a kár 17ezertől felfelé...rohadt sokban van az hogy nem ragasztottam be a berugókarcsavart.
jó 20 perc után visszajötek..mondják semmi..de chris görcs nem jött vissza..de robi kordon mondta hogy már szedjük is le az ő kocka haminájáról a kart oszt motorozzunk . .

egyszer csak megjelenik chris görcs lámpafejidom széttörve elsősárvédő első része...nincs sehol..ill ott volt az ejtöerbnőy hegy egyik fenyőfájának tövében...nekem a károm 17 neki... ..mondták 30a lámpafej meg 5 a sárvédő
én sajnáltma úgy..chris görcs egy szót sem szolt hogy látod miattad te fasz...meg sem nyikkal... ...én meg ott sirattam a 17ezret...szégyletem is magam... de felkerült az új berugókar... ami a régitől...10000%jobb.... a szöge a hossz a helyzete.. a hajlítása
estére kelvén hazaértünk... majd néztük a csavar már megint!fel volt lazulva valamennyire...nagyon drága volt ez a menet-ragsztó lecke..másnap reggel beragasztóztuk!
kérés.

a márc. 15.- i hétvégére érkező motorosok ,legyenek szívesek elkerülni a következő helyzeteket!

- faházak közelében motorbőgetés, kaparás,farolgatás,fel le motorozgatás,randalírozás, házak mögötti hegyoldalon felmenés gyakorlás! stbstbstb.... normális motorozást a kempingtől 1 km re eltávolodva kezdjenek.

ezt senki ne vegye magára! csak légyszives adja tovább azoknak, akik még nem voltak! szeretnénk még odajárni .
az idén a románok komoly szankciókat vezettek be az erdei motorozás terén. (sajna). ezt majd bővebben a helyszínen. aki megszegi ezeket, az el lesz hajtva a halál faszára! a motorja meg fel lesz gyújtva a gecibe .
Szasz! Semmit nem tudok A Berg csak endurora,de,hogy mi lesz endurocrossra,nem értek hozzá Ebben nem vagyok illetékes
Csika mit tudsz? aPető Ádám már husaberg-el megy az idén...huu de geci szép a kis TE125!
hajrá neki !
hát te tényleg egy nemzetközi idiota vagy...

hol irtam én azt le valaha is hogy én igy meg ugy indultam valaha is bármelyik romaniacson... mutasd már ezt meg nekem kiváncsi lennék rá...

nem egyszer leirtam itt is hogy motoroztunk másnap az előzö napi nyomon hogy ne legyen bármilyen versenyzővel fennakadás, ahogy ti is szoktatok, de ezt te is tudod ...nagyon jol.... ugyhogy nehezen értem mirefel ez a szöveg

red bull romaniacs... bazdmeg hol van nekem arra pénzem...beszarok miket költenek az emberek ...
hanyagoljál te hazudos faszkalap... ez nem besértődés , csak tudod az emberek nagy többsége szarul viseli ha hazudoznak rola, főleg ilyeneket hogy ide csak azért jöttél volna mert ha lo nincs jo a szamár is meg hogy én nem vittelek volna többnaposra...

ird le az igazat te szarházi hogy azért nem jöttél ide mert nem tudtál anyámnál aludni csapatostul több napig, utána rögtön mentél máshova keverni ....mostmeg oda szarsz ahonnan elötte enni kérsz?

remélem az idén nyáron már nem akarsz ide jönni egy hétre nyaralni családostul gyerekestül...

te a jo példája vagy annak ,ha meg se szolaltál volna okosabb maradtál volna, és a hogyan veszitsünk ell biztosan barátokat a hülye pofánk miatt....

az meg hogy ki mit mond rolam a hátam mögött azt magasrol leszarom... sose fényeztem magam sehol, ha valaki dumál bármit a hátam mögött ahoz nekem mi közöm...?
gratula!
na kimék motortmosni...
nyugodjon meg mindenki..később írom az intrikákat..a szappanoperákat..a bölcsis sértőgy meg örökhari szövegeket..én a ki nem a feszültség forrása vagyok..maga a gyújtás..a bomba nem én vagyok ..csak általamrobban
nagymenő..ó te ...hát ezek itt nem nagysmenők..de nem is jött senki azzal hogy a redbulromaniacs igy meg ógy pedig volt kettő is a sorban..egyszer sem mondtott senki sem ott soha hogy én igy a redbullon meg úgy....pedig vannak ott eredmények is a RBR honlapján..na arra pedig büszke lehet a paraszt..de itt egyik semm...meg sem szólat...hogy RBR igy meg úgy..úgy hogy a nagymenők..azok nem ezek...
ön rossz számot hívott itt a entúrhósok vannak..nagymenők..azok nincsenek ezen a számon
na erre számítottam...hogy egyből besértődsz...
háthanem tudod igérni a 3 napot.. csak este..4kor..arra nem tudunk készülni...te fasz..azt meg inkább le sem irom milyen történetek keringenek abban a motoroskörben rólad...csak forgattam a szemeimet ..nem győztem kimagyarázni a roni...a ronis nem is olyan...
kaptam egy pár furcsa mondatot... és nem a nagykutyától!
úgy hogy nyugi..mennyé hajtani.. és száradjon le a fasza annak aki...kifordul mögűled a sórból...Te ... szamár
jahh most mond meg .. beijedtem a sztár menő motoroztatásátol... mekkora egy szarkeverő hazodozo vagy te Viktor elmehetsz a picsába... te nagymenő...
a túrhán jelenélévő fantáziadús nevekkel ellátott..barátim...ha olvassátok...
robi kordon...
chris görcs...
nagykutya...
mami...ha olvassátok és úgy érzitek valami kompromittáló van az irásaimba..szóljatok..egyből modorálom magamat=kasztrálás
Ne szarjatok hogy csúnya neveket adtam a többieknek..mert egy feljáró tetejében ...mikor megcsináltma mindenkit...hátulról

egyszer csak chris görcs mondja a többieknek...jövünk fölfele már majdnem felértem és egyszer csak jön leffencsszályú..és megcsinál mellettem a nagy sziklákon...
ó te idióta..hát az mondem nem leffenycs szájó te hülye ..az nyúlszáj te idióta(hivatalos nevén nyúl ajak, születési rendellenesség..és ezzel viccelődni köcsögség ..középsikolába ezért született egy pár összevert osztálytárs ...de chris görcs akkora gyökér hogy ezen csak röhögni tudtam és ez a leffencs ez rajtam maradt..mert azért leffencs egy párszor megcsinálta a brigádot..hátúról ...persze volt olyanan is hogy a berugókar rugdosásával haldtam fel a szikláson ...mert a motort állandóan lefujtotam az idegességtől hogy ránksötétedik..ekkor oszt ógy ugattak mint a ..hogy azt hiték a világ összes kutyája a felkelő hold fényét egyszerre ugatja..van ilyen is .
Nincs valakinek egy kuplung csöve?
Nnnna,most már nem mosod le magadról,hogy begyulladtál a sztármenők társaságától! Azért nem vitted őket,mert nem akartál leégni!
mekkora egy szarkeverő egy mese gyárto vagy te...

nem azért nem jöttél ide mert én nem vittelek volna motorozni titeket, hanem azért mert nem tudtál anyámnál aludni ...

mi a faszt hazudozol te okos Viktor..? csak ugy kérdezem-?