Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót
Több képet nem kaptok,nincs idő
Amúgy meg Jó Reggelt!
Uraim! Mielőtt még kombinációkba kezdenétek ami már megvolt ,első kézből továbbítom az illetékestől (P Á)a "kombinációt" .
Szóval :Sziasztok!

Az elmúlt hétvégén részt vettünk az idei év első endurocross versenyén, ami még NEM számított bele a bajnokságba!
A verseny szombaton (03.03.) rendezték Piliscséven. Nagyon vártam ezt a futamot, ugyanis a megszokottól eltérően nem 4 ütemű motorral vágtam a versenynek hanem egy 2 ütemű Husaberg TE 125 tipusús motorral. A motor nem a miénk, a szlovákiai OKR csapattól kaptuk tesztmotorként és csak ideiglenesen van nálunk. Azt még egyelőre nem tudjuk biztosan megmondani, hogy mivel indulunk a bajnokságban. Minden esetre nagyon jó volt ezzel a motorral versenyezni!
A versenyen abszolútban 3. helyen értem célba az E1-es kategóriát pedig megnyertem!

Csináltam egy kis videót a versenyről : http://www.youtube.com/watch?v...
Mellékelten küldök pár képet!

Köszönöm :)
Szia!

GAS GAS EC300 manual
Hátha kell, de ebben nincs szimering méret
Kérdés: Marzocchi 45 ös teló van benne?
Abba elvileg 45x58x11 vagy 45x58x8.5 ös
Ha Öhlins, akkor valószínű más a méret
De a tuti, ha leméred a régit
topodííí
hály zozi vagy?
Nem nagyon tudok én se semmit...most hétvégén lesz valami megbeszélés, talán utána már lesz több info
Tényleg nem viszi túlzásba Áron az adminkodást, nekem is vagy egy hétbe tellett mire az e-mail címem cseréjét elintézte...mondjuk úgy tudom elég sokat van külföldön, lehet azért
dolgozgatok....de már héten go haza...és lehet menni motorkálni
mxtibi most ment el ott két órája kamionnal....megy angolba a királynőhöz....
jó hely...

micsinászott?
Gent mellett
na mijaz senki nem írja tele a szervert...? hol vagytok?
nagyon zsír
Dani! nem tudsz valamit az enduro napról márc.31? én már kérdeztem,egyelőre csak nyugtattak,hogy időben tudatnak mindent...
közbe regisztráltam a ktm klubbos fórumra...nem nagyon igazol vissza az admin...nincs ott valami nagy pörgés...
Valaki tudna segíteni abban, hogy a GAS GAS EC 300 2006 os modellnek mi a teleszkópszimmering pontos mérete!
Előre köszönöm !
Napot!
Mi van motorosok, hova lettetek?
A tegnapi fokozott rendőri ellenőrzés hatására, lesitteltek mindenkit? Engem is megállítottak kocsival hazafelé életem első közúti ellenőrzése
Kis történelmi ismeretek felfrissítés látom nem ártana neked sem...
Na szewasztok sikerült idáig burtyelnem.....

most alszok egy napig
az az a fííling amikor amotort beteszed a betonkeverőbe..3köbméter sóderrrel és ugyan ennyi vizzel majd beidítod..4 évre
full szétcsiszolva kifakulva.
hát a ktm is tud csúny lenni..és ez is ilyen lesz hacsak a gyári idomokat leszedem..a matricásakat és kap valami polisportosat..vagy universalosat...
mindég is szerettem volna fekete motort de ez a gyári olyan szép....most...de beindult a betonkeverő a már a hétvégén teljes üzemi fordszámon..hú bakker..a fekete idomok meg úgy is randák..legalább nem lesz feltűnő...narancs . .fityeszsárga
jó na ktm színű .
dév a tiéd is szép lett.és jobb érzés egy szép motorral menni...nem?
szerintem a többiek is ezért vették meg a 2012es gépeket
Dew!
Adott a betonkeverő, 1 db motor,Dunai sóder+ízlés szerint víz.
Rakd bele a mixerbe,és On 4 év múlva Off , a többit a gondolatodra bízom.
Örülök,hogy jó lett Inkább több legyen az olaj,kell most neki a kenés rendesen