Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen pazarlo vagy,ott van meg 2 hasznalhato fog,valsag van nem hallottad?
valami hasonló van nekem is,bal felső sarokban nekem semmi nincs,de neked az rendszerinformáció kijelzés lehet,szerintem,beálittásokban keres rá ott probáld meg kiütni
westnero!
Adatlapomon az elérhetőségem.
Bővebben magánban!
Általában RK!
estéket...

Bálint,nagyon fajin a balcsi.....

link
Keziccsókulom!
Nekünk Munkácsy Color van itthon,de akárhogy nézem,nincs rajta ASPECT gomb,és csak a H. Bóna Márta jön be rajta,aki amúgyse sovány!
ucsó kérdés. bal fent állandóan ott van egy írás. 1 ec3/rgv azt hogy tom onnan letakarítani?
elveszertt a hozzászólásom. szóval aspectel sikerült! bár először még kissebb lett a kép
sikerült
plazma., panasonic TH-42PV600E
Ha van a távkapcs olyan hogy ASPECT gom,akkor ott álitsad valos vagy automatikusra
fasznak neket plazma tv.. junoszt azt máris nincs probléma...

hasonlo mint az okos telefon... ha problémát akarsz vegyél egyet...aztán majd az okoskodik helyetted is..
Milyen a tv
ha már így benne vagytok.

azt tudja valaki ,hogy ezeken a plazma tv ken. kurva keskeny a kép. nem lehet azt feljebb húzni valami beállítással? mert így hiába 106 cm a képátló. gyakorlatilag alul és felül is van vagy 8 cm ahol fekete a mező. hátha lehet baszni ennek valamit . ne úgy legyen mármint a moziban. vagy hülyeséget beszélek? ráadásul az időjárás jelentésben a csaj csúnyán elhízot egy nap alatt!
nahh jahh Sztálin gulagos számlájára elvileg 20 millio ember van irva...
Ez jó hír,de én addig ki nem megyek míg el nem huznak haza,nem bohóckodok még ezekkel is
Hát igen vannak ott elég furcsa dolgok de sokaknak érdekük hogy ne derüljön ki semmilyen titok.Zsidóírtáson kívűl még hány tucat népírtás zajlott egyedűl a 20-ik században?Ebből látszik ki uralkodik felettünk
Ilyet én is műveltem a sisakra szigszallaggal.Nekem is beszart a kamera aztán kicseréltettem garanciában.A következőt már nem ragasztottam fel
én sokat olvastam a holokausztrol, mert szkeptikus vagyok azért.. sok dolog sántit ott , legfőképpen hogy törvényileg van betiltva a történelmi kutatása... ez már önmagában is bűdös...

amugy tudjátok hogy a ciklon-B gázt ugyan abban a kristályos dobozos formában a mai napig lehet kapni legálisan csehországban gyártják vegyi üzemben mint rovarirto fertőtlenitő... ezt csak mint érdekesség mondom el..

az meg hogy tizenöt percel késöbb a hullaszállitok cigivel a szájukban pakolták a kiskocsira az elgázositottakat az kb a vicc kategoria..

jahh sok orányi ventillátoros szellőztetés után is csak gázálarcban lehet bemenni, ez tény szoval vannak ott furcsaságok...merthogy már akkor is voltak annál a szernél sokkal hatásosabb gázok...
utolsó munkanapom bejelentve....ápr.5.
nem volt jó a számítóm,ma vettem egy laptopot mert a szervízből nem szóltak ma sem hogy mi a fene van
hát te kész vagy kiscsuka.. ezen befostam..
csok drága, eltüntél mint aranyora a cigány soron..
ezzel a megoldással csináltma még 1 nagyonjófelvételt