Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adjon az Isten! Jó reGGelt ! meg szebb jövőt !

bálintka hol vagy ? gondoltam rád éjjel ........mert véletlen beleolvastam egy görög válságos irományba

manka veled mizuu ?
itt tényleg nem nagy a forgalom.......mostanság....bár én is alig vagyok ...akkor is csak be be pillantok....
na mi van itt?ciánoztak?
most lesz időm irkálni,betegállományban vagyok itthon
jó reggelt ébresztőőőőőő
Köszönöm az infót,majd ránézek
Ez olyan,alumínium vázon van tényleg bírja a strapát,2100vagy27100,ezek vannak nekem.Én is olajozok állandóan,viszem a hegyekbe ,de repült már nálam 10-15 métert nem egyszer betonon landolt.
Neked még nem ajánlotta senki,jó ezek nem okosak,de a HTC nek van és az is bírja a strapát,csak az nem olcsó.
Így már értem, Uram Telefonba nekem benzin-hígító- olajálló,és ne vonzza a fémforgácsot,bírja,ha falhoz vágom na olyan kellene meg egy kurvás titkárnő a pad alá
Villahíd,vagy amibe beledugom a telószárakat.tudod.
Nekem is ilyenek vannak víz,ütés ,por álló,Katonai szabványnak megfelelő telefon!
Pápaszem,pápaszem,az milyen kód ? Mert agyam nemfog Samsungba van galaxy3,van iphon4,6300,meg eccsómó nokija,de mind pusztul nálam Nem tudom én mi a jó
Hellol.A Kxf teloi tökéletesek,a pápaszemek azok viszont nem,minimális kurvaság van bennük de orvosoljuk.
Neked egy Samsung B2100 kellene,nem?
Akkor van meló...ne ríjjál, akkor lesz dollár is
de csak nyugisan, ne csináld ki magad
Majd még érdeklődöm később nekem ráérős, hátsó telóm tuti aktuális lesz, az első meg majd kiderül...
Most kb 3 hétre előre tele vagyok Fogalmam nincs
Mikor tájt cseng le a teló olajozás? Amikor már nyugis, csak pár érkezik
Eldugítja az olaj akkor most már a telefonálást is sztereóban nyomhatod kéne még vagy 3 telefonszám, amin elérhető vagy és akkor hol ez csörögne, hol az
Teló,teló,ma este vettem egy telefont,me 2 perc után,ma senki nem hallott,csak én őket,azt egésznap csak ezzel megy el,oda-vissza,na,de most az előbb meg kaptam mégegyet beszarok
Királynő? Angliában, vagy az asszonynál?
ja ez csak az első teló volt, valamiért azt olvastam, hogy első teleszkóp

Tök jó,ott lakok a szomszédban,és nem is tudtam hogy ez van,jó nagy balfasz vagyok
köszi!
legalább tisztán látunk!ügyes srác,megérdemli ha megkapja egész évre is!

Zoozee! nekem nem akartok dobni egy ilyen Berget? lehet 2010es is nem kell a zsír új...matricát dobjatok rá sok-sok OKR-t azt majd leszek vele reklámflület...járom majd a várost...meg a fagyizókat!
Uraim
Jo estét!Már a királynőnél vagyok!Belem kijön. Gratula Csika .