Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,azt télen szoktam inni,forrón,tea helyett! Cukornak meg fémforgácsot szoktam bele szórni!
kurva mardell..

nem birta Viktorka lepke sulyát ezéé...

amugy én is jártam már tökre ugyan igy, tiszta dezsávűm van...
vettem Lenestöl egy tök új berugokart a gasgas-ra 2t, újfajta, látszott nem volt agyon használva, aztán az első motorozáskos elnyirodott hátrafelé a kitámasztoja..hegeszteni persze nem lehet mert ugyis csak kilágyul a picsába... szoval kuka.
zozinál a pont
a szevezésről pár szót..
hivogattak emberek... sőt több mint emberek... én meg se szó se beszét hivtam egy embert kinek neve legyen... .zoozee hogy mennénk hozzájuk...az ember el is intézett mindent..majd egyszer csak az idő meg nem...az meg baszta elintézni a dolgát a hegy ahova menni akartunk csak nem lett lyaú talajjal megáldva..sőt szarral sem...csak a fagyos hírek jöttek kedden már láthatóvá vált számomra híjuk lónak..zozit ..majd nemsoká kiderül miért..szóval a Ló mondta hogy gáz van a talajjal...

hivogatni kezdtem egy embert...aki itten JOGOS GÁZ GAS! fhórumlajó és egy másik hegység lakója..és csak olvassuk hogy naponta több napot motorozott(sosem nagyítom a tényeket )már egy hete szögesgumi nélkül! és ott a talaj...járható állapotban volt már szerdán is!..aztán a Szamár( hívjuk szamárnak az illetőt..hamarossan kiderül miért is!) szóval a Szamár szerdán szólt hogy jó-jó hogy mennénk de ö még nem bizti hogy 2napig is tud vezetni.... drályverkedni tud nekünk..mert sokat megy de 3hétvégi daj nem bizti hogy összejön...hívjam csütörtök délután ...
mi meg mit csinálunk ugye ha szombat nem ér rá.. majd egymást nézzünk és kézenfogva sétálunk az erdőben ..vezető nélkül kullogva... elveszett érzéssel a seggünk alatt(beszarva hogy szar hejre megyünk..és még le is lőhetnek )nem nem ilyet nem akarunk.
mi meg ..én és akik nem feleslegessen! hivogatnak, illetve tartjuk a kapcsolatot.. a több mint motoros ismerősök (apró ám de fontos momentum...kíp in tács..ahogy mondá az angol= tartjuk a kapcsolatot..mondom apró Ámde fontos momnetum!...mert neharagudjon meg ránk az egyész magyar endúró szövetség hogy nem volt velünk hajtani ..ha fel sem képes hivni a barátokat..ugye!..köszönöm )szóval...
a leszervezett szabadidőnket..ami drága és..lyaúl szeretnénk kitölteni...nem kéne hogy kárba veszen... a Szamár meg bebizonytalankodott csütörtök délután 4óraig-i....kissé késői válaszadásával..pedig kedden még ..persze gyertek..én minden nap motorozok úgy is..gyeretk csak gyeertek....
Na itt a ló szamár összefüggés vége..de kezdődik a szamár kutya öszzesfüggés..eleje ...szóval a Ha Ló nincs lyaú Szamár is elv...kezd dugába dőlni...
Lóúr csütörtök délelőtt ill délig kibaszott rendes mód ...próbálta húzni ezt az endúró szekeret, de a talaj csak nem engedte..mert a patkó elcsúszott a jeges talajon ,,magyarán..nézték a talajtt csütörtök..többen kémei..és a jött hogy.. semmi esély...
a Ló kilőve.. a szamár meg délután 4ig elérhetetlen volt .. de mindég kell egy vészforgató könyv...és a Szamaronkat..kellett még biztosítani valamivel..mi is legyen az ... Nagykutya..
nem olyan jó mint a szamár, de csak nagykutya is jobb mint a kiscicus elven...felvettük a kapcsolatot egy másik drályverrel is ..aki ..úgy tudtuk sokszor nem ér rá csak talán egy napra...de azért hátha...
Nagykutya felvette a telcsit és örömmel nyugtázta hogy mennénk(kiskutyák lennénk utána a liba sorban )
két egész egymás utáni napra..péntek szombat..egész nap...(pénteken 4ig...mer után a dolga van... )de az már azért egész nap nekünk.lyessz
a nagykutya előlépett a sorban és elkezdte húzni a mi kis entúrhó szekerünket..és ..mi ezt oly örömmel nyugtáztuk hogy egyből le is foglaltuk a két napra .
a harmadikra meg majd csak ráér az emberünk ki fórumlakó és hegylakó is egyben..hát ha alapon..elindítottuk péntek reggel a három napos endórószekeret... irány a ...b.kony..felé

ez a Ló nincs elvet ezt robi kordon mondta nekem hogy kissé hülyén jön ki hogy aki hez megyünk..és a ló nincs jó a szamár is...én meg mondom neki ...miről beszélsz.. ..ő nem a szamár..a szamár az a másik emberünk volt...Ő a ...Őa..nagykutya..mert a mondás moatmár emígyen szól é.
Ha ló nincs jólenne a szamár is..ha lenned de ha nincs a nagykutya...könnyen lesz a második nap végére...ÓVERDÓZ
Csak aki nem olvas tévét illetve nem halgat újságot azoknak elmondom óverdóz a lovak-lova

De történetben maradjon csak Nagykutya az emberünk..a drálywerünk neve.
kávéba.? recyclingröl hallotál-e már-e,. fáradtolajba kell mártogatni és ugy ropogtatni...
Csak azért eszek ilyeneket,mert most diétázok! Egyébként keksz helyett,segédvázat szoktam mártogatni a reggeli kávémba!
na takarodok ki bágerbe ......
Viktorka én meg már attol féltettelek annak a háborunak az áldozatává válsz ami a környéken folyt még pénteken is.. löttek rendesen..
nem elveszett... eltörött..
én bütykös gumit eszem reggelire, leküldöm egy kis motorex v-power 10-60 racingal, aztán még chips gyanánt el szoktam rágni néhány válto fogaskereket ....

nem hiszem el hogy ti nem enduros étrendet esztek... meg vagyok rökönyödve kérem szépen..
elveszett a berúgókar.....ki tehette fel vajon ? és mikor ?
nem hiszem el hogy tönkre ment a szuper karbantartott sose el nem romlo ktm 525 szuper verda.... ez már a világvége..csakis az lehet..
Én pont most edzettem,két szelet sült sonkával!
Meg a hátára egy bütykös gumit!
Ásítás...
na itt vagytok bélák.
én is itt vok...hazaértem még tegnapelőtt(valójában csak tegnap)11.59perckor..de a tegnap előtti hazaérés akkor keletkezet mikor 4óra körül...tönkrement a kétélyem a hegyben..az öt 20-on 5 sx szuperverda a kár 17 ezertől felfelé és javíthatatlan helyszínen...motorozásnak vége.
de aztán végül is kaptam költcsön egy 20ezres alkatrészt robi kordontól( mindenkinek adtam fantázia nevet..aminek semmi köze az igazihoz nehogy itten besér-tőgy-jön valaki!mert olyan van volt és lessz is még sajnos..mert aki igaz mond abból csakis örökharag van az ...oviba...és itten ölég filyatlakorú némeny emberek gondolkodása..(szóval fej-oviba . )
szóval robi kordon visszért a keresésből és kettő másodperc alatt levágott a ktm2010 450jéből egy darabot(mondom 20on ezres..)amit hozzáérintettem az én 2005 ktm sx emhez ésaz meg szó szeint magábafogadta...felszívta magára a kart..és az a világprobléma egy szem villanásra megszünt sőt..az új kar(arm..angoloknak csak... )jobb volt mint a régi ami amúgy most ami amúgy most lett lecserélve a jimmy 525által gyárira..és gakorlatilag az első motorozáskor megvált tőlem

szóval a berugókart felszívta az öreg 525 ős. az újfajta..sokkal jobban ált.. jobban rugható.. mégkönnyebb indulással ellátva az öregcsótányt

szali lyaú utat neked.. lyaú sielést...ha kész a gép szólj mehetünk hajtani...
senki ne sajnálja hogy nem jött el...ahogy szali is írta...minek..sajnálkozni a temetőben kell.. a túlélőknek!arra mondja a rokon..részvétem..errre meg azt..hú de jó kis csapat volt..akár csak egy dévai versenyen . . . .
hogyne ülhetne rá...rá powertapezuk a seggére...
szeva csikusz.. nem tudsz valami jo edzés tervet.? inditanánk egy nagyoooon enduros felkészülő bear grylls-by csika edző tábort...
Ülést is kaphatsz,de nem ülhetsz rá!
De a tanga papucs akkor is NAGYON FONTOS!
Jó estét
mégy a faszomat,motornélkül
aztán a legdurvább extrém enduro teszt, mikor már motort se kapsz, csak egy kormányt, beöltözöl sisak csizma minden cájg, kormány kézbe fog, képzeletbeli motor berug, aztán go egész nap feljárok sziklás patakok ..ilyesmi...
Én !
persze hogy lehet, csak ahozz elöbb el kell koptatni a felnit..