Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pöpec lett köszönöm
Kicsit sok lett a benyába az olaj, kék felhőt fogok magam után húzni, meg majd takaríthatok pár dolgot utána
Mi ez a betonkeverő feeling? Mit takar?
Raaaay, későn végeztem, most estem haza,
meg nem is jeleztél vissza, hogy OK,
így csak itt köszönöm meg a gummát
Jó estét!
pampalíni.
hát ha veletek mék nem kell a hosszú egyes..elég az üres is
te minimátor

láttam szombaton egy ktm 525öst a volt berg betonkeverős kinézetével...hú bakker..akkor a ktm is tud mocskossul ronda lenni? igen.
ez kb a jövője hacska nem kap egy új ruhát a parillából...mondjuk...feketét szürkét fehéret
ezt még kitalálom..mert az a betonkeverő filing..a bergnél sem tetszett csak arra már nem akartam költeni mert kilógott a lólába
Jó estét!
Na ugye meg mondtam
Most indulhat a variálás,rakjál rá variátort.
Rajtad van már!
patyi jimmy..állatok vagytok . .
nagykutyának..
a többiek már látták ...113szor.

caransebes...regiment 13..poiana mariului
http://youtu.be/ZL7MDHbV8vk
Én a cseszneki parkolóba estem ugyanígy be a turisták közé! Meg is állt a kezükbe a parizeres zsömle! Mondjuk nekem a nyakamba esett a motor. Így visszagondolva érdekes látvány lehettem neki,bár engem akkor nem erőltetett a röhögés!
még anno egy esztergomi versenyen volt egy hasonló meredek lejáró (ráadásul mért rész volt,nem nagyon lehetett gondúkodni hogy meri vagy nem meri) és a teteje már ki volt kaparva V-be,hogy a lábtartó leakadt a perembe én meg átzuhantam a kormányon a hátamra....felnéztem de már jött is a moci a mellemre...nem volt jó érzés...este benn ültem a kórházban röggönyön...nem tört el a bordám csak repedt de iszonyúlassan gyógyult.....pár hónapig nem esett jól nevetni-tüsszenteni de még felülni sem....

de azért a speciálon végig mentem,meg az egész napot is befejeztem...
igen megvannak,de nem nagyon megy nekik....mindenki a neten vásorol.

azt hiszem most RMC-sek lettek...
Hajtó kar kés
Haló!

Te Patyi. Egerben megvan még a Hard motor? Nem találtam a web-oldalukat?!?
micsoda hülyék ezek...
gecsa..csak óvatossan.
az ilyne visszaeséseknél kell vidjázni...hogy a motor mikor zuhan ha rádküldi magát te meg a földön fekszek
próbálná az ember ilyen helyzetben valahogy fellökni a motort..itt esélytelen volt...a talpam alatt meg lecsúszott a homok...az esés pillanatában a motort féltettem,hogy összetörik a rezó...szerencsére semmi baja nem esett...pedig telibe a lámpára esett...
Gecsa!

a legrosszabb az pár tized sec amikor már érzed hogy nem ér le a lábad de még bízol benne hogy nem esel hanyatt......nem ?

jó a vidi...
zozi köszi a berugókart megoldódott..
lyaúnapot csíínálok
hazajöttünk a kórházból..kiderült a kindernek semmi baja gasztroenterologiailag...se tej se tojás sem semmi...kutyaszart ehet répával attól is csak nő.
de..azé a joghurtot meg a tejjel kapcsolatos dolgokat hanyagoljuk ha kiüti a kis arcát!
hát akkor csak tejérzékeny neeee?
nem.
de ne is adjunk neki, de nem kell befeküdni és NEM tejérzékeny... .
hát én ezt nem értem...akkor végülis az én berugókarom is megvan..annak ellenére hogy nincs ...nem veszett el ..csak az erdő azon részén legyek ahol érezni a berugókar cshí energiályát és akkor a ktm 525 indul gondolatra?
hát ez az ami...kábé ilyen.
de a bőrteszten negatív minden tehát ..a gyerek nem tejalergiás. magyarul a mályát nem mérgezi.. de azért mégsem kéne etetni...hogy nehogy kialakuljon valami GSX-R...azaz=gikszer

kiscsuka..
hát szép a gép
k4es exc 525
volt szerencsém találkozni a burok végén egy ilyennel...más volt mint az enyém...finomabb kifinomultabb..jó.
az enyém a burokban a fákon jött ki először..hogy jobb lenne ha 20%rövidebb lenne az 1es.de csak ott ha a fákon át akartam helyből egykerekezni..mert sokszor lefújtottam ill túl gyorsan megy alapjáraton...
a szuper zorrókbana nap végén ahova morci vitt minket..na ott nem volt gond ezzel a szuperhosszú egyessel... nem kapar ki olyan hamar...még szokni kell kissé a kicsit qplung aláfestést..mert a bakony takonyban..2ben is jó felfelé de a sziklás fogós zorróban egyben induláskor kell figyulni..de eszem ágában sincs változtatni rajta...jobba ha induláskor ill a felkanyarintáskor..kiscsit kissebb az erő..nem annyira pörgeti ki a kereket...ügyessabb qplungal.. nagyon finom haladás van...
amitől behánytam..az az hogy a meredek előrék után jobbra ..talán után a felfelében befüstölt.. egy kis olajat köpött ki a kartercsöve..néztem a csak keveset...de mind a három sziklás lefelé után felfelé befüstölt!kartercső kivezetés a kipufi fölött van..nem sok csak pár ccm mehetett el...de elment
igazándiból jelentéktelen de akkor is.. a berg azért csak akkor csinált ilyet ha fejre ált...de annál meg akár az egész elfolyhatott a blokkból. ...de majd ez meg lesz fejlesztve...

forrás.. hát za volt kis gőzölés az első erőssebb zorrónál...de..után a többinél nem ..ill a vizszint jó!tehát csak a felesleget fújta ki!
pedig termosztátos.....még.
ugyhogy ktm sx 525 hosszú egysessel,kolbászrályderos kendagumival vs bakony1:0 . .
S.K neked is lesz kenda gumid .
Sziasztok!

Zoozee hátsó kerék csavart tudsz nekem hozni?
El van nyíródva a menet a csavaron
(tengelyen jó).
tetszett