Szarjál rá, tegyél bele olajat, azt nézd meg, nem-e bugyborékol a víz, ha jár a motor. Különben is azt mondtad a víz ami eltűnt, az kijött a túlfolyón, RGO nem a váltó olajba ment bele.
eladó egy vadonat uj 120/90/10 es kenda robogógumi. gyári csomagban. enyhén bütykösmintás. olyasmi mint egy túra endúrógumi mintája. vagy ktm alkatrészre cserélhető.
hát engem igen ......
amúgy könnyen elérni az amerikai elnökön keresztül.... vagy éjjel....de akkor már nem veszem fel....csak anyámnak ....se
mit hallottál , hogy kicseng ? mert azért ezt tudják a trémobilnál....(hoigy bő nyállal szopnának le)
az a baj, hogy amúgy túl közel vagyok a határhoz ill ..csak a duna másik oldala esztergomtól látszik a házam.....és innen már leakadozik a telcsim de oda nem megy fel..csak keresgél meg ilyesmi ....és nem mondja bele se csehül se magyarul mi a zsír velem és kicsengést hallat....ennyi...(az meg azért mert nem akadtam le rendesen mert már arra se volt power...
mondjuk le se szarom...csak merül az akksim de gecire...
hogy miért nem állok át szlovákra azt gondolom tudjátok...
bár vasbeton az épület és alul a szervízben még olyan térerő sincsen...
szóval mobájl off...
amúgy könnyen elérni az amerikai elnökön keresztül....
mit hallottál , hogy kicseng ? mert azért ezt tudják a trémobilnál....(hoigy bő nyállal szopnának le)
az a baj, hogy amúgy túl közel vagyok a határhoz ill ..csak a duna másik oldala esztergomtól látszik a házam.....és innen már leakadozik a telcsim de oda nem megy fel..csak keresgél meg ilyesmi ....és nem mondja bele se csehül se magyarul mi a zsír velem és kicsengést hallat....ennyi...(az meg azért mert nem akadtam le rendesen mert már arra se volt power...
mondjuk le se szarom...csak merül az akksim de gecire...
hogy miért nem állok át szlovákra azt gondolom tudjátok...
bár vasbeton az épület és alul a szervízben még olyan térerő sincsen...
szóval mobájl off...
keresek 49 es lánckereket ktm re. a külső acélgyűrűs fajtát. (supersprox vagy mi a bré )
azok lógnak , jó szárazok