Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki segít nekem átrakni a nyári gumis felniket?
senki...akkor megyek és átszerelem magam
Jó napot az úrnak!
Menyi munkád van, volna itt egy Rmz futómű.
A helyi szakinak nem igazán sikerült megcsinálni,állítolag csak olajat cserélt.
Tehát sok jóra nem kell számítani.Na ennek tudatában menyi idő alatt csinálod meg?
JóreGGelt mindenkinek!
Minek abba power nekem sincs,nem is hiányzik.
Zárd be vagy félig nyisd ki ,a tetejét úgyis ritkán használod,legalább nem lesz erős.
Ilyet elfogadnék
Kell nekem berg, de csak 3T
"Jó" az RMX, már nem szerelem, egy nagy baja van csak, alul nincs benne erő a power hekkelés miatt de ez van, majd igyekszem megszokni

ha ide megyünk, fel kell venni videóra előre, hogy mi van a szobában és mi nincs és leltárt csinálni?
Látom, jól jöttek a fényképek
Látod Ronis, hasznos dolog motorozás alatt fényképezni, meg videózni
én mondtam neked..vedd meg a berget... akkor legalább lett volna egy motorod.. most meg pici ráköltés után...sem lett jó az eremiksz?
a berget ...az örökélet kóddal
te zsolti..
hát rólad annyit hallottunk a pöstiektől krisz görcstől józsitól papitól....hogy már símán letudnálak rajzolni
te vagy az a az ...nem irom ki de te vagy a ....
az alpeis....
a tibi....
a boci....
a gombócartúr kedvence ..a kerek a szögletes a lukacsos a táblás a ....
szóval te vagy az...zsolti.
elég ha biccentesz...

egyszer neked is el kell jönnöd ide...mert ezt látni kell
a képért örök hála
hály. nyugodjon le mindenki...
kicsit...ici picit el lett túlozva dolog.
de sher-lock bolms kinyomozta
összerakta a különálló képkockákat és lás csodát...lehet hogy nem is tűnt el semmi...csak egy pár barátság született ill ment gajra azalatt a pár napban a kecsap-rályderok vezetése alatt

hozzám úgy jött el hogy A 3 magyarmotoros vasárnap hajnalban távozott fizetés nélkül -a kempignyóval szemben lévő pansilyóból.... -szoba beeeerendezéssel...mindent vittek...ami a szobában volt tv lepedők fürdőlepedő...hogy ismerjük e öket...
persze....(ez is már vagy a 8adik emberen keresztüli áramlott infÓÓrmáció)
csak az a 3 motoros volt...a mocskos gecik

de azt kiderült ..ők már pénteken elmentek este...(a beeee rendezést meg csak vasárnap vitték
aztán az is kiderült mindenkit meggyanusítottak..aztán az hogy valójában talán egy román 3 fős kiscsoport vihette el az ágyneműt...már azon sem csodálkoznék ha azt mondanák...a tisztitóba
aztán felhívtam a 3 motors team(tíímet)mert csak ismerem őket(sher-lock bolms mindenkit ismer akit kell
kiderült türcsi az ágyukon nem is volt!..de mint kiderült a swályziakanak sem ill senkinek aki ott megszált azon a hétvégén
na innetől lett gyanús a dhologh ...
ugyhogy valszeg a a takratítő nő vagy csúnyán lenyúlta vagy egyszerűen csak .....
figyelnek mocskossul...sher-lock bolms körbenézet a szobában szÍvott egyet az elektoromos cigiébe.. ami elkezdett füstölni...mert zárlatos lett!...majd köhögött két nikotinossat az öreg sher-lock és folytatta az egy kicsit sem adjafurt gondolatmenetét):
-szóval a takaritttó nő elfelejtette kirakni az ágyra a türcsiket...aztán elfelejtette hogy elfelejtette kirakni...ezért mikor elmentek az emberek hát kereste mocskosul....majd szólt a gondnoknak aki a takaritttó nő szavára figyelve...elkezdett...nem lyaú fejkedni.

a tévé
sher-lock bolmshoz a 8adik emberen keresztül jutó infók kissé eltúlozódtak...még jó hogy nem a 10 informátortól jött a füles mert akkorra már a maga a szoba is eltűntvolna..a szobalány-nyal együtt!
aztán felhívott az ember aki közvetlen az első információkat kapta a gondnoktól aki beszél románul és az ő szájából jövö infók tették teljessen más megvilágítás alá ezt a szövevényes ámde felettébb egyszerű ügyet
kb ennyi a történet..a ríli walóság....

románmenüs plazmatévé... szatén ágyneműk... gravírozott motel-türcsik oltsón eladók...
Legjobb hangok
Na szutyok suzuki power
Ám az a két kis szar még épp cucc, volt vagy 150eFt
és azt hozzátenném, hogy ha a henger is ki van kopva, nem sokat ér ez a cserebere, mert ugyan úgy bele fog verni a dugóba és az újat is eltöri Neked van suzukid is?
Hát igen venni kéne újat, nem kéne ennyit szerelni
és köszi
Látom, a katlanok oldalán könnyebb motorozni, mint benne
Jó reggelt!
milyen kis pálya? :) mit tartalmaz az nálad hogy kis? :)
ennyi embernél szinte biztos volt hogy ez lesz.. ahogy félt is tőle szalajtos..
a kávé mindenhogy.
szeva... én akarok motorozni de a tervem ez a kispályám volt.. csináltam pár új nyomot azokat akarom edzegetni...

ha van kedved gyere el erre felé és valahol találkozunk.
én vennék de megkaptam hogy foglalkozzam más dolgokkal...majd veszek máshol
hmmm
hallom volt ott pár sülthalbunkó is ott endurózni a hétvégén......
Ronis gépelünk ma egyet?
ja,hogy nem vagyunk tisztában a fogalmakkal...kinek mit jelent a reggeli ébresztő kv vagy így,vagy úgy
meglettek a cuccok.

ugyanitt plazmatévé lepedő bontott ép anyag eladó.