Rumcinak van egy vacsi uj eladó 21 es muza. ha gondolod megadom a számát kérdezd meg tőle. múltkor összefutottam, vele akkor tukmálta, hogy nem kell neki.
"Boldog" tulaja lettem egy EC 125-nek, évjárata 2008.
Rengeteg kérdés merül fel a típussal kapcsolatban - tehát abban kérek segítséget, hogy honnan lehet ehhez műszaki dokumentációt letölteni. Loser manual-om van, de... hagyjuk.
Volna még egy dolog - hidraulikus kuplungba milyen olajat használtok? Eddig bowdenes szerkezettel tudtam működésre bírni a tengelykapcsolót, nincs tapasztalatom.
keresek 1999 es kx 250 kavasakihoz hátsó fékadaptert vagy komplett féket. kitört a fékbetét tartó része. illetve ugyanerre hűtöket. most 125 ös hütő van rajta de jukas azis.
A topikot böngészve találtam a hozzászólásodat. Vannak még nálad bérbe adható terepmotorok? Egy barátomnak azt hiszem két motorra lenne szüksége valamikor a nyár folyamán, mikor vendégei érkeznek.
sehogy...
múlt héten gethes voltam,majd egy nap a bokámat is szétrúgtam focizás közben...meg egy nagyobb romcsis motorozásra kell gyűjteni a zsét,benzint...
úgyhogy hanyagolom
nyerni a lottón....
mizu ? nem nagyon írtok....
a kuplung fedelére rá van irva az olaj tipus, mineral oil, ha más akkor az van rá irva.
köszönöm, majd rákérdezek tőle.
mondjuk nekem új kéne félárban..
"Boldog" tulaja lettem egy EC 125-nek, évjárata 2008.
Rengeteg kérdés merül fel a típussal kapcsolatban - tehát abban kérek segítséget, hogy honnan lehet ehhez műszaki dokumentációt letölteni. Loser manual-om van, de... hagyjuk.
Volna még egy dolog - hidraulikus kuplungba milyen olajat használtok? Eddig bowdenes szerkezettel tudtam működésre bírni a tengelykapcsolót, nincs tapasztalatom.
Üdv: Tomi
de ha érdekel,akkor ha lesz beírom... de Bencsik Attilánál ha megkérdezed...még el is viszi neked,mint a kormányt...
valaki?
hirdetésbe nem tudom feltölteni,ezért mertem betenni ide..hátha..
egy szimpla jó motorozásra is alig van pénzem!
http://youtu.be/mTVMsDW2cdk
A topikot böngészve találtam a hozzászólásodat. Vannak még nálad bérbe adható terepmotorok? Egy barátomnak azt hiszem két motorra lenne szüksége valamikor a nyár folyamán, mikor vendégei érkeznek.
múlt héten gethes voltam,majd egy nap a bokámat is szétrúgtam focizás közben...meg egy nagyobb romcsis motorozásra kell gyűjteni a zsét,benzint...
úgyhogy hanyagolom
Tényleg a te pályád hogy halad? Elkezdted csinálni?
A hűtőidomot is hasonló módon fogom cserélni
Az szar ügy, akkor nem sokat motorozol, marad a rizs szedés
Itt se igen lesz motorkázás, bekaptam valami vírust, minden bajom
vietnámban mindig esik az eső..és jol nő a rizs..