Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol voltál te a Mátrában? Itt az aljában minden patakon jégpáncél van
Ezekkel szántottad a talajt a fáknak?
Jó gépek

Ennyiért vehetsz a piacon
Komoly, hogy pár sor fordítása ennyibe kerül? Vagy ezek csinálnak valami vadi új fényképes kiadást is belőle, mint kint a piacon?
Viktor te jobb vagy, mint egy videókamera
igaz dekódolni kell téged is de nekem sikerül
Jó móka lehetett ez a hétvége
Köszi a beszámolót
Jó napot!
Azért nem mentem oda,mert ricsi lecsövelte a gépemet,hogy átmenjen hozzátok.Én meg nem gyalogolni mentem ki.
Nagyon jót mentünk.
Volt egy jó vezetőnk,az úgy ment mint egy mérgezett egér,mi meg utána.
A sziklás patakmeder az megizzasztott rendesen .
Láttam ti annyian voltatok,mint az oroszok.
megteheted...mert lyaúl menő külföldi a férjed

rikizúzda.
na ez a fordítóiroda se semmi,pénzben sem meg az eszükért sem fogják elrabolni az ottani dolgozókat
3 születési + egy házassági anyakönyvi kivonat,6 (+ egy a gyereké)végzettséget igazoló bizonyítvány,oltási könyv hiteles,illetékbélyeges,közjegyző által aláírt fordíttatása szép kis összeg lesz bizik 13.000/db,a többi 4500
az elipszilony te hüje álpad :lályk .
400szil..megszámoltad ..se több se kevesebb...biztos?
vasárnap....
LÁJK!
JóreGGelt mindenkinek!
400db Szil fa elültetve!
ELMEBETEG!
te egy állat vagy..itt a reservatilyonban nyomod az gas gas fsc 450et?
erre tanítod a kölköt .
. . .
kecsapra rángattuk a motorokat a kempingben
enyire kiváncsi vagy a hűlye fejedre? tükör elé állsz ,bele nézel, nem nehéz menni fog..
bálint kérlek..szépen..a széparcú képemet..tudod ahol értelmesen nézek
linkeld már fel..thnx
szo szerint..
jo reggelt.
Szasz Nincs rá idő.Mátra is volt ott,nem csak telózás A gyereknek már mutattam ,hogy kell majd mennie
ha én azt mind leírom akkor estig itt irogatnék,el is zavarnátok a picsbe
megoszthatná az élményeit más is ezen a megosztón...
mi volt a hétvégén?
csikusznál látom teleszkóp.
déw rmx
zozi motorkázás..merre hol...
and a többiek
olvasnám a élményeket...irjatok...irjatok
szilya...papi..
a pcihológia már csak ilyen..én nem is a motorzást szeretem..hanme a mélyebb emberi részét kutatom..a belső bolygókat
vannak a bolygó hollandik meg a többiek
laci. nem lehetne ,hogy ne szólalj meg összesen 3 mondatnál többenél?semmi értelme ennek az eszement regényírásnak. szerintem semmit nem lehet belőle érteni .eszement zagyvaságnak tűnik az egész. mintha valami elmebajos írná le az agyvillanásait. zavaros az egész na. inkább elmélkedj csendben :) de ahogy érzed.
ezen a megsíratáson le vagyok döbbenve..annyira azért nem ment szarul a srác...
és a többiek is engedték...
ill
soha ismétlem soha nem küldök leőre ismeretlenbe senkit..sőt azon kivül hogy bemutatom hogy kell megcsinálni a feladatot(ha van amire azt gondolhatja valaki hogy feladat!)
lent mielőtt nekikezdek bevárom a tsapatot és elmagyarázom...
majd megcsinálom...
hogy lássa..pl azt a párkányois szakadékost is...nem küldtem előre senkit hogy röhögjek alul mikor lezuhan...pénteken..mikor a krisz görcs haverjai is páran(2en)velünk maradtak.

én bakker olyan szociális vezető vagyok...megsííratni
hogy gondolod
emezek pénteken a sok..mikor vagy 20rálydellel elindultunk a siroki után..hát ott is...nem mentem vissza értük hogy jöjjenek csak jöjjenek..aki akart jött aki nem nem...hol ebben a geciség...emezek ketten maradtak végig és estére kelvén csak annyit kérdeztek...jöttök ki sűrűbben is ide mert...lehet jönnének velünk megent...látod...új barátokat szerzek....
a fészbarátom mikor elmentünk..nem kérdezett ilyet.

hidd el mindenkinek egyformán nehéz ill könnyű a hely...talaja..anyaga...hőmérséklete..meg minden...senki elé nem löktem fákat..sziklákat..sőt törtem az utat ill krisz görcs ill mehetszel együtt a patakokban tisztítottuk hogy hátul már cska egy kis út maradjon előttük..szinte kibetonozva...
nem hugyoztam az ivósába mig pihent vagy ilyne nehezítő dolgok...vissza sem löktem senkit a tetején...

mindenki a szabad akaratábol jött utánunk...
hol a megsíratás...nem látom ..
csikamester taniccs mutasd meg vak szememnek és ha meglátom..felvilágosoik buci elmém és..nem siratok meg senkit..sőt abbahagyom..soha többet rommmá nia...
eladom a ktm sx 525öst

eladó:2005 sx 525 6 gangos frisssen feljavított szuperverda két kilóért....
két kiló mit is... ..mák ..nem is tudomtalán kicsit sokat kérek érte
én is így voltam mostanában de tudom hogy engem ez a kiköltözési cécó nyomasztott bezzeg most meg tudnék már aludni