Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindenki nyugodjon meg..a kempignyóban kibogolódolódott az ügy.
a gyilkos zsozés huligánó román kisz-buszsal 3 tag...ennyi..megnyugodni .szúú-zíí(az z nem a szu szá ez a román változat a brazil szappanoperából visszamaradt
Gondolom Gabesz igen igen meggondolja hogy ilyen népes embertömegben megy-e még hajtani!?
Rettentően zavar engem is ez a fasz ember aki ilyet csinál!
Most jut eszembe,voltak mellettünk osztrákok is azon a szinten. Többit telefonon
Remélem én is, hogy sikerül megoldanotok, de így utólag gáz lesz ilyet kideríteni...azokkal kezdeném, akik annak ellenére, hogy mondtátok, kértétek, hogy mit ne csináljanak(házak között randalír, stb.)
most az zavar(mondjuk kurvára hidegen hagy hogy erről mit gondolsz,nem is tudom minek kérdezem)hogy ide olyat írok be ami nem motoros?képzeld,van akit ez érdekel.akkor ha valamelyik Gasgasosnak pl gyermeke születik és ide beírja,majd elhajtjuk a picsába hogy foglalkozzon otthon a gyerekével?vagy hogy is van ez?
köszönöm kedves felvilágosításodat
Dew! Nem csak innen a fórumról jöttek emberkék oda hajtani!
Nagyon sokan voltunk ott az tény!
Remélem mihamarabb kiderül ki is volt az a b..ös paraszt aki ilyen okos volt!
Ilyen ellenőrzés már nekem is volt szinte semmim nincsen de azt a keveset is valaki irigyelte tehát feljelentettek 5 évre visszamenőleg ellenörzik a magán személyáltal beküldött adóbevallást és összehasonlitják a munka adó által beküldött adatokkal hogy stimmel e,oszt jó napot,álittólag előbb vagy utóbb mindenkire rákerül a sor
na bammeg, ez gáz, nem kicsi...
Kétszer is meg kell gondolni, kiket engedsz/hívsz el vendég hajtani
Pedig a szabályokat még előre le is írta Szali ide a fórumra, meg gondolom ott is el lett mondva
az szép...
kedves manka!

mivel nem voltál ott fogalmad sincs mi miatt megy a cirkusz. a külföldre való távozáshoz jó utat kivánok. foglalkozzál az apehoddal .

egész pontosan fizetés nélkül távozott egy csapat,elloptak egy plazmatévét ,és még a faszom tudja mit. a törölköző az igazából pitiáner dolog lenne.

itt arról van szó hogy kijönnek vadidegenek egy több év alatt bejáratott helyre. és ezt művelik. hozva szégyent egy olyan társaságra akik ezután is szeretnének oda járni, sportolni ,kirándulni,szabad időt eltölteni . senki sincs gyanúsitva! ,pusztán segítséget szeretnénk kérni azoktól ,akik abban a házban laktak abban az időpontban. egyébként ,ha 3 db törölköző lenne az oka ennek a cécónak az pontosan ugyanakkora szégyen lenne mintha lebontják a házat.

arról nem is beszélek ,hogy voltak olyan személyek akik fittyet hánytak a szép szóra és a gyepen rúgatták a szarjukat ,illetve ott egykerekezgettek a bevezető úton fel le. igazi csíra viselkedést tanúsítva ezzel.

hozzáteszem borzasztó egyszerűen meg lesz oldva kérdés. a gondnok egy marcona 2 méteres román parasztember lapátnyi tenyérrel és egy sörétes puskával. egyszerűen nem fog beengedni és szállást adni annak aki nem érdemli. illetve az aki arra méltatlannak találtatik. szóval rövid úton el lesz onnann hajtva a sereg a bús picsába és maradhatnak idehaza a kukoricás körül kapirgálni ahol eddig is tették!

fasszopó geci banda csak legyen meg kivólt az! az kurvaisten hogy megbánja még ezt a hétvégét.
Azt' mi a gyikomat tudnak egy magánszemélynél ellenőrizni, hogy van-e zárjegy a pálinkásüvegen a spájzban vagy mi?

Ha egyszer csak lesz az udvaromba 3 ferrari meg 10 endúró, meg márványkerítés, akkor kijönnek és megkérdik, hogy még is miből
Ha nem tudom bizonyítani, akkor meg nyomozás indul?
RGO ha nyerek a lottón, el kell tenni a nyerést igazoló szelvényt vagy mi van, ha egy kedves haverom nyert, aki hozzám vágott vagy 200 milliót, de a haverom nevét nem árulhatom el nekik...
szóval nem értem.
hát ja...biztos máskor is volt már ilyen dolog,lehet hogy nagyobb dolgok is eltűntek,ez valamennyire természetes ilyen helyeken.naná hogy akkor kell keresni mikor motorosok voltak ott
magánszemélyként....hihetetlen ez az ország,komolyan mondom nem bánom hogy lelépek innen
Már magánszemélyeket is ellenőriznek?
Vagy vállalkozó vagy?
Komoly, hogy 3 törölköző miatt van ez "cirkusz"?
bejelentésre történő APEH ellenőrzés hurráááá
de legalább megmondják hogy valaki bejelentette a dolgot hogy mégidegesebb legyen az ember
Riki. utólagos engedelmeddel elküldtem a felpakolt képeiteket a camping emailcímére. illetve a videót is.mert kérték ,ha van bármi akkor küldjük át mihamarabb.

majd eldöntik a románok ki hol aludt melyik szobában,mijen autóval mijen rendszámmal stbstb... tisztázni a dolgokat . remélem nem gond. igazából én azt a három autót látom ott amivel ti voltatok. beszélj a román haverotokkal ,hogy vegye fel a kapcsolatot a campingel mihamarabb !. csütörtökön megyek ki a nagydarab gondnokért és egy helybéli tolmácsért .. jönnek át magyarországra és kérték ,hogy segítsünk megoldani a rejtéjt. ha tudsz még képes anyagot szolgáltatni autókról emberekről hamar megoldódik az ügy. ui. nem vasárnap volt a prücök hanem hamarabb. péntek környékén.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Emberkék. Műanyag üzemanyag tankra matrica? Milyen? Létezik lyukacsos? Nekem volt rajta gyári, az bírta a benzingőzt, ami átszivárog a műanyag tankon, nem hólyagosodott fel, amit most ráraktam, az meg igen...
Valami fekete anyag kéne rá, ami bírja ezt a strapát...festékkel nem próbálkoznék, azt tuti ledobálná, meg szart se véd...

Igazából valami védelem féle fekete borítás kéne rá, tudom a matrica nem sokat ér, esetleg a karbon(de az meg kurva drága és szerintem azt is lehagyítaná), műanyagot nem tudok ilyen ívre hajtani rá, van esetleg valami olyan anyag, amit rá lehet szépen kenni, felveszi a formáját, majd megkeményedik? Mint ahogy az üvegszálas anyagokat csinálják formára. Kenjem le rücsivel(autó alapozó)?
már bőntényben is nyomoztunk...mert voltak eltünt dolgok vasárnap reggelre...
mert vagy az ML mercivel vitték el a törölközőket..mert az okna k csak arra van szüksége..vagy csak... a gondnok fejéből akkorra tűnt el az alkohol..az utóbbi a nagyon gyanús.
jó fej az öreg csak kissé...érdekes. 45 ember 3500ftvel /északa szóval a hétvégén a bevételfél milla.. minusz három fürdőlepedő
hát ez már nekem nagyon pcihó edúróbarátokközt- jóbarátok- jóbanrosszban...csacsi az elefánt fülű kutyámajom.
a csillagkapu ehhez képest egy realista, univerzumábrázoló dokumnetumfilm
ez itt amit leírok a brazil szappanopera román erdőségi változata.
a pcihó-entúrhó.
várjá csak.
ez beugratós volt...
jobb vagyok mint a videlyókamera.. de melyik
az md 80as..vagy az md 79es
wagy a gopro
déw..fasza

pampera a helyes-sírási hibákat tudatossan helyezd el ..szisztematikusan...
lyoda..figyelyé joda

zsóti
a román kicsávó akkor lyaú dolgozott...
nálunk nem kellett vezető csak felső vezető...motorindítási főtanácsos
a tsapat légy-szám meghatározó
látom ott a nagy hónál...ahol a fenyves és asima erdő találkozik...ott a túloldalt a déli oldalon..ott a meredeken föl..na az a szanberg halála nevű hely.
Neked aztán mindegy nem.
Nem!Vízzel fúrtam!