Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom, volt hó ott is
Viktorék is ott voltak?
főgyútoim a gecibe !

na jó nem először ledobom a mez3-at mert amúgy is hulladék

többit meg meglássuk!
Szasz!Több oka is lehet,lehet futómű,de míg nem látom,nem mondom biztosra.Lehet,amennyiben csak 1 oldalt eszik,gumi alapanyag hiba is,sajna szoktak szart is gyártani Úgyhogy nem kell megíííjedni
Maki, Balázs nem megyek ma sehova szóval holnap mehetnénk motorozni
Helló mester!

Lenne hozzád egy szakmai kérdésem ha tudsz benne segíteni.

van nekem ez a CBR 600 , olyan ami ha jól emlékszem neked is volt.

Metzeler mez3 guminak a bal oldalát kagylósra ( nem biztos hogy jól ítélem meg, nem is igazán tudom milyen a kagylós) koptatja.
Előzőleg is ugyan ilyen gumi volt, azzal is ugyan ezt csinálta.

találkoztam egy xjr 1200-as ismerőssel akinek a motorja szintén megette a mez3 baloldalát, de gumi csere után elmúlt ez a jelenség.

Lehetséges hogy típus váltás után megszűnik? 120/60as a gumi, ha esetleg /70eset veszek rá az segíthet ? Futóművel lehet gond? kerékcsapágyak ki vannak cserélve. kormány csapágyat a héten fogom megnézni. Külsőleg nagyon jó állapotúnak tűnik a futómű, jó az útfekvése a gépnek biztos ráférne egy felújítás, viszont sokkal szarabb futóműnél sem tapasztaltam még ilyet.

Végül: lehet hogy meg volt törve a gép, és semmit nem fogok tudni kezdeni ezzel a problémával?

Mindenféle információt előre is köszönök

Jó reggeltet
Képek már vannak igaz nem én készítettem.
Kameráztam
Megerőszakolom magam és összedobom a vidit
nem felejtem el a gyógymódot,hátha egyszer nekem is kell alkalmazni
ebben biztos voltam..

amugy ez egy ilyen játék , ha sokat megy az ember, vagy sok a román sziklás patak akkor kidörzsöli szép páviánosra az ember seggét a holmi...

de psszt megsugom neked mi a megoldás... testápolo ...jobb kéz tele önt placcs fel.. másnapra kutya baja.
fantáziám határtalan
nem mondtam hogy meg is mutatom...
holnap nem megyek... fáradt nem vagyok, nincs kedvem.
7. napon még a teremtő is megpihent, te akkor se?
hogy milyen volt..? tömören mondom... igy a hetedik napra kidőrzsölte a seggem a cica gatya...
estét.. ma is megvolt a lightes motorkázás..
Ricsi, milyen volt Zaránd? Képek már vannak
Ezek olyan hibák, amit csak a te precíz hozzáértő szemed lát
ránézek, aztán azt látom telószár

Persze van olyan hiba is, amit már látok, pl. az első felnimben a nagy horpadást, kapott ma egy követ és helyrerakta
Elég érdekes jelenség...de errefelé is így van, sőt kicsit feljebb az út szélén áll a 30 cm-es hó érezhetően vannak helyek, ahol meg van állva a hideg levegő, aztán odébb érsz ott meg puha és meleg a talaj
Úgy tudtam a Nap hideg sugárzó, azaz nem a levegőt melegíti, hanem a tárgyakat és azok adják le aztán a hőt és melegítik fel a levegőt, szóval érthetetlen, hogy tud megmaradni egyes helyeken a jég, amit süt a Nap. Visszaverik a Napsugarakat, a helyett, hogy beszívnák?
de hogy bírod? nekem ez volt a 3. nap de már energia nulla, izomláz jelen és csak túra motorozás volt, olyan járatós féle. Lemértem mit fogyaszt a vas, tettem fel km órát, lehet nem kellett volna...10km/L kb...azaz 110km tudok elmenni max. egy tankkal, pedig a tű is lejjebb eggyel, hogy ne kenje be a gyertyámat, bele se gondolok mennyit zabált korábban
Szép estét!
Zoozee lesz ebből a csomagból valami , még az idén ? Nem bánnám , ha fölvennéd a telefont , beszélnünk kéne .
Köszi Z-ügynök