hengerfejes...
nem ?jó a legnagyobb csúcsnyomás égéskor kéttékben is olyan 30bár..de talán azért annyira nem kell...mert a középnyomás érteke bőven 12 bár alatt marad
.plííz
régiek
...
.
.
na itt oszt fejben kellett tartani a lelket..mert egy 5 perces ec nyomvonalon...könnyű 10kört meni..de itt 20 perc alatt 55kört mentem
vkinek nincs esetleg?
elmult napokban csináltam pár new feladatot, már csak be kell motorozni...
thx
hát nem tudom ti a 12-48al mit csináltok de én a 12-47el...félek...
13-47el elvoltam eddig a zarándba is meg a bakonyba is...de pl a bakonyba a sok zorróban sokszor leböfffnetettem
naon kiváncsifáncsi vagyok...
pl 5ben úgy jön kerékre hogy az már beteges...
mindegy ha jöttök azért viszem a 13as kereket is oszt ha nem tetrixsz ez a 12 rövidítés akkor visszarakom olyt lyaúnapot...
a pudling próbálya az evés..ha nem jön be krisznek lesz egy taratalék 12 lk-e.
nagyon érdekes hogy tök rövid(még igy is egy foggal azért hosszbb mint az exc egyese szóval azért olyan rövid csak nem lesz) az egyes...nem tudom ez most jó-é vagy rossz?
mert imádtam hogy egyben olyat tolt...zorrókból is...de a patakban meg kicsit gyors volt ...sokszor csipkorásztam a kuplungot eddig de haladt is...majd kiderül szeretni fogom-é
krisz is mondta..könnyű úgy feljutni egy hegyoldalon ...(hogy kettő parasztal nekifutok egy sáros trutyis feljáróban...) ha kettőben megy vagy 80at a motor
most meg nem megy majd csak ....73at...elég lesz az
zorróban biztos