Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dem zsolti...
hát nem tudom ti a 12-48al mit csináltok de én a 12-47el...félek...
13-47el elvoltam eddig a zarándba is meg a bakonyba is...de pl a bakonyba a sok zorróban sokszor leböfffnetettem lehet most nem fogom ....viszont ez meg szerintem túl rövid lett...
naon kiváncsifáncsi vagyok...
pl 5ben úgy jön kerékre hogy az már beteges...
mindegy ha jöttök azért viszem a 13as kereket is oszt ha nem tetrixsz ez a 12 rövidítés akkor visszarakom olyt lyaúnapot...
a pudling próbálya az evés..ha nem jön be krisznek lesz egy taratalék 12 lk-e.
nagyon érdekes hogy tök rövid(még igy is egy foggal azért hosszbb mint az exc egyese szóval azért olyan rövid csak nem lesz) az egyes...nem tudom ez most jó-é vagy rossz?
mert imádtam hogy egyben olyat tolt...zorrókból is...de a patakban meg kicsit gyors volt ...sokszor csipkorásztam a kuplungot eddig de haladt is...majd kiderül szeretni fogom-é

krisz is mondta..könnyű úgy feljutni egy hegyoldalon ...(hogy kettő parasztal nekifutok egy sáros trutyis feljáróban...) ha kettőben megy vagy 80at a motor nincs az a sáros hegyoldal mai ennek ellenállna.
most meg nem megy majd csak ....73at...elég lesz az
zorróban biztos
déwidakárhány
hát az e lényeg ..... hengerfejes...
mikor nyit a póver.a verkamrából löki fea nyomás la vizet a hengerfejből a hűtősapin át ki a szabadba...ha ezt sapival akarod megoldani... legalább 12báros legyen nem ?jó a legnagyobb csúcsnyomás égéskor kéttékben is olyan 30bár..de talán azért annyira nem kell...mert a középnyomás érteke bőven 12 bár alatt marad
de ah nincs is a póver valve és a henegerfej vizterei közt valami tömítőképződmény akkor is hengerfejes..tipikus..húzod a gázt löki ki a vizet.. husaberg 650 négykélynél is ez volt.. volt exc 525 nél is ilyen..
de ha nem hiszed..lyárlyá utána
ezt nem úgy kell képzlni hogy szökőkút..hanme hogy ez hajszálrepedésnyi kis átjárás van a viztér és a z égéstér között ahol viz nem mozog a hengertér irányba de a 30báron körüli fottó gáz meg szépen.átszuszogálgat...csikusz..hát te mester vagy ..segijj már neki .plííz

szali azért nem ir mert titokhajt...
mesélj szali milyen volt..új barátok régiek
vagy mi a szitu....velük remélem 10est hajtottál

déw
én tegnap voltam hajtogatni...
kiderült a hétvégére nem akkor mennek ki mániába mikor nekem lyaú ...
haver meg hívott...belocsolta a kis pályáját 1m szélessen(homokos talaj)..20mp egy kör..két pattintóugrató egy 7méteres meg egy 12méteres ...
egy 180os gyors mandineres kanyar 15méteres rádiusszal ...
két normál elforudlás síkban ill egy sodrott gyors...egyre gödrösödő finom íven menetel(3 nyélen)
20mpesces egy kör...mondom tiszta izgalmas .

de edzeni...tökéletes volt...
gyakorlatilag agyölö az hogy pl az utols 20 percben 55-60kört mentünk...de kiba jó volt..kinyírtuk magunkat.
a végére a homokos iv olyan hullámoss lett mint atom...(gyakorlatilag félvombig érő hullámok voltak .
én nem is akartam menni csak mondom az új szerzeményement kipraúbálom...12 fogas jt lánckerék előre...és meglátogatom már a embert

12 fogas első lk:
hát mit ne mondjak...ilyen rövid egyes...majd nem mint az excben
azért ha számadatilag nézem akkor a 21,4 %kal hosszabb sx egyesből 14% rövidebb lett mint a gyári de még igy is 6,4%kal (majd +egy fog az első lánckeréken)hosszabb mint az exc...
gyakorlatilag 5ben volt olyan mint a gyárival 4ben...
geci sűrű lett a váltó...a hegyekbe...ugy lehet jó lesz...

szóval a 20mpes pályára semmi kedvem nem volt ..de csak edzés az is...körbesétáltuk a pályát... beszélt... aztán csak lett kedvem..kb úgy 120kört mentünk

hát ez szőrnyű ...120kör...pedig annyi volt... na itt oszt fejben kellett tartani a lelket..mert egy 5 perces ec nyomvonalon...könnyű 10kört meni..de itt 20 perc alatt 55kört mentem
55kör
basszus az utolsó bulvár hírt,még el is képzeltem...ahogy orbán sétál befelé majd az index riportere odaszalad és kérdezi,hogy hát mivel érkezett,mi ez a szerelés...
mire orbán..enduroval
készülne a Pilisi VB-re, ő lesz a rendezvény kiemelt támogatója...saját zsebből..

a "sapka szar" vkinek nincs esetleg?
délelött mentem próbakörre de amint nyit a power jön a víz.. Pedig szó sincs arrol h forrna a viz mivel alig volt bemelegedve.megprobalok kunyizni masik sapkat a hutore hatha az a baja.
jól teszed
jahh megyek is ki motorozni, elmult napokban csináltam pár new feladatot, már csak be kell motorozni...
Dew jo cuccot szivsz.. csak vigyázz ha sokat szivod megzavarja a térlátásodat...
bruhahaha.. mindjárt kardomba dölök...hogy nem irkálja az eszement agybajos olvashatatlan baromságait...
ja ja pörgeted is a fórumot
Fellendült rendesen, igaz?
Nem csoda egyébként, itt a jó idő, senki nem rohad már itt a gépek előtt, csak akit ideköt a munkája
Dobjuk fel kicsit
GAS-GAS híradó híreit olvashatjátok

Belföld:
Tegnap megszavazták az éves költségvetésben az endúrós szövetségek támogatását.
A GG párt a parlament elé terjesztett be szavazásra két törvényjavaslatot, mely szerint töröljék el a benzin jövedéki adóját illetve módosítsák a jelenlegi motoros pálya létrehozására alkalmas jogszabályokat.
Ha a javaslatot megszavazzák, holnaptól 200Ft ért lehet tankolni a kutakon és gyorsított eljárás keretében bárki jelölhet ki nyomvonalat tájvédelmi körzeten kívül.

Sporthírek:
2012.03.31 én Magyarországra érkezik Graham Jarvis és 2 napos endúrós továbbképzést fog tartani a most nyílt Extrém Enduró parkban.
A rajongók pedig áprilisban készülhetnek a 2012-es Red Bull Hard Endúró Világbajnokság Pilisben megrendezésre kerülő magyarországi állomására, a nevezések között már szerepel Tadeusz Blazusiak, Graham Jarvis, Dougie Lampkin,Xavier Galindo és sok más nagy név.

Bulvár:
Orbán Viktor endúrós szerelésben jelent meg a parlamentben.
Kérdésünkre csak annyit válaszolt: Endúróval érkezett be dolgozni
Jó napot!
Sűrű a forgalom
Szép reggelt mindenkinek
igen behalt,mert Viktor nem ír ide csak titok olvas
Jó estét
Kipróbálom thx
behalt a fórum? legalább a titokolvasók írhatnának ilyenkor! szólítsak valakit esetleg név szerint?
Torx fejet kell beleütni,ha kijön,csere!
Van valami bevált módszer olajleeresztőcsavar kiszedéshez (EC300)? Meg volt az akarat/szándék, de nem nyert a dolog, már körbeforog a 6-os imbusz, úgy oda van
csak nem
Hackeld meg a 4.0s rendszert a telodra aztan lesz akkuidod. Igaz mar hekkelni se kell mert kijott a hivatalos.azota vegre eleg a reggeli toltes egesz napra!

Amugy hivtalak en is. Mi a zsir?sikerult tegnap?
neem
A hűtőnek adsz olajat?
néztem de csak rázkodást látok,adok neki friss olajat azért .