Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZiasztok! Fokolható, és nagyon hasznos! Gizgazba 4T-be! NAgyon jól állítgatható, ma este lett kész, kipróbáltam mosoly! Bocs a képért, friss élmény esti mobilos!
nem futottam össze senkivel.

reggel 8.10kor geci hideg volt...
már egy órakkor a kocsinál voltam...elment szinte az összes benya...megálni..majdnem a kempingbe bementen de bekuláztam..hogy mi van ott és inkább emerre mentem tovább....gyorok lippa...hát azok is lyó részek de a kempingnél jobbak vannak...+egyedül nem jó ez a bevállalósdi...volt egy lyaú nagy szopás... de végül is az hogy fel tudom emelni a motort egyedül az most lyaúl jött..de nagyon.
de sajna...egyedül új szopókat nem vállok be.
dr Dave rovatát olvastuk :)
Illetve ha már szóba hoztam a témát, még boncolgatom kicsit sokak örömére , szerintem nem csak fizikai test van, hanem lélek energetikai is, aztán ha utóbbi nincs rendben, akkor kijönnek a testen a fizikai gondok...de ezt eddig akármelyik orvosnak mondtam mind hülyének nézett, igazából nem tudnak vele mit kezdeni, nem tanulták/okítják nekik orvosin...vagy szimplán csak nem hisznek benne
Te csak azért örülsz, mert ritkán szoktalak fárasztani
A baj az az, hogy a nyugati orvostudomány azt hiszi hogy az ember szervekből áll és nincs összefüggés A és B dolog között
Szerencsére aki faragta az emberi testet úgy csinálta meg, hogy ha megkap mindent, amire szüksége van, akkor képes magát meggyógyítani. Motor is lehetne már ilyen öngyógyító
Velem nem sok baj van, csak jobbra nem nagyon tudok lesni, mert akkor mozog a világ de nem gond, nézek előre meg balra
rózsa színű hát lehet szerelmes vagyok, csak nem tudok róla
Ilyen ingyen bratyi okításra jöhetne ide is na de majd ha most lecserélik az enduró vezetést és lesz Red Bull Pilis
Zoozee már titokban a pályát készíti elő
viktor. ha esetleg nem voltál ma. bár ákiék hallottak egy 4 t berregni egyedül. akkor én kimennék holnap . este 10 ig szólj ha igen. össze vagyok pakolva. és csak akkor írj bármit is ,ha tudsz mellékzönge nélkül üzenni. ha mindenféle faszságokat meg sarat akarsz dobálni akkor inkább ne üzenj egy kukkot se! vasárnap már nem az igazi de talán még azis jólehet. állítólag ideális a talaj most. bár ha voltál akkor tudod. de akkor meg gondolom tárgyatalan a holnapi menet.
szerintem te álomvilágban élsz ami rózsa színű :) nekem kurvára fizetős tréningnek tűnt :) ha így is van egészségére és jól csinálja! ha meg csak kimentek bratyiból játszani akkor is egészségükre.

Vik. elírtam a napot. holnap lesz a nap nem ma van holnap. ma Tibiékkel futhattál össze . én dolgozok hétköznap álltalában mint ahogy ma is. sok a meló hálégnek. Robinak pedig köszönöm szépen a láncszettet! ideért ma és minden a legperfectebb! jövő héten ugrik föl előre az s 12 xc. aztán ha marad még péz a csekekk után akkor még bármi is lehet.
én örülök ha fárasztasz miért?mi a baj?én "rólad" is lemaradtam
Zoozeeról mit tudtok, hogy van?
Másnap verseny volt ott, nem biztos, hogy kellett neki tejelni, hogy ott bóhockodjon velük.
Legalábbis, ha én ő lennék és elennék oda ahol verseny lesz és előző nap pálya bejáráskor pár srác megkérne, hogy hülyüljek velük egyet verseny előtt, részemről benne lennék
Na bakker, ha valaki ilyen terepen összehozna egyet HUNban, arra még én is gyűjtenék, hogy tudjak indulni de csak a terep miatt
Már GPS el figyelik a verdádat, szóval mind1 hova parkolsz, rendőr lesz, annyi mint szokott
Szóval meg se állnál, ha összefutnánk? Bár erre igen kevés az esély

Tényleg, ti meg szoktatok állni, ha szembe jön ismeretlen bagázs motorral?

S mi lett a végeredmény, eldőlt ki lesz a "császár"?
Szerintem vérfrissítés nem árt, főleg oda, ahol szar van, aztán hogy jobb lesz vagy rosszabb, majd kiderül.
Részemről szurkolok a változásért!
Jó napot! Nincs szerencsétek, lehet életben maradok és tovább fárasztok mindenkit a fórumon bár ha az orvosokon múlik nem lehet tudni nem szoktam elmenni míg visz a lábam, de elrángattak... csináltak koponya CT, minden szarral kombinálva, de egyenlőre nem tudják mi bajom, egy jó infót azért mondtak, nem egy újabb agyvérzés

Ronis, te felépültél? Kapsz már levegőt szúrás nélkül?
Jóreggelt!Muszály lesz kimenni az erdőbe ilyenkor a legszebb Ronis én is örülnék és támogatom az ötletet de nem vagyok versenyző csak kijárogatok versenyekre vagyis jártam mert mostanában egyre szarabb tényleg.Sok hely van amire meg lehetne oldani az engedélyt csak ki kéne harcolni nem pedig veszni hagyni az egészet.
jó reggelt végre szuper idő van
mit vársz tőle..enyi esze van...kb mint egy ovodásnak..

amugy magánvéleményem szerint, ezt a titok olvasoknak irom, szerintem veszett fejsze nyele ez a forradalmasdi... de aki akarja csinálja...
jo példa az itteni hozzá állás is ,senki nem szolt hozzá érdemben ( kivéve Kaszást.. )

kicsit hasonlonak érzem mint a Harry Poterben a főnix madár esete, na az fel tudott támadni hamvaibol...

az viszont mindenképpen dicséretes hogy van aki küzd még egy ilyen dologért mert fontosnak tartja, hajrá Nagy Peti, és többiek....
kb annyi rendőrre számítok a mai napra a parkolásnál... mint eddig is.
de azért a biztonság kedvéért... nem a szokott helyre állok
ja nem kell inegetni, ha véletlen találkoznánk. lyaúúú hajtást mindenkinek.
na idő van indulnom kell
bazdmeg vik beszarok mennyi hülyeséget leírsz
kész

jajj mikor lesz már vasárnap
azért jófej ez a Jarvis :) annyi híve van mint annó Jézusnak. csak ezek jobban tejelnek :) követték a pusztába tele péztárcával aztán csupa olyat mutat nekik amit szerintem egyik sem tud utána csinálni ,de legalább videózhatnak kedvükre :) kevesen vannak akik hasonlóan ügyesen mozognak egykeréken ,de legalább hitet adott nekik :)) hogy talán ,esetleg ,valaha lesz köztük, aki majd le tudja másolni a tudományát .

egyébként nem tudom ,arra nincsenek zöldek? csak mert széjjel rugatták azt a kis dombocskát de csúnyán! holnap meg is sasolom vannak e fakabátok a mi kis dombocskáinkon.
na ilyenek lesznek az új endúró versenyek... az ellenszék szerint?
http://youtu.be/TLqLl5kgPdo
halyrá sasó.
pl dául ennél a videónál is észre kell venni ez maga sasó...mert ezen a videón csak sasó.sz
http://youtu.be/o8EaMBsUmXQ
sasóellenes kört kéne alapítani..aki a körön beül van de körhagyó azt meg úgy hívnánk excenter. iylan pl egy veztengely is excenter...különben nem lenne veztengely...
zozi...
hol a retkes ..faxban vagy... sasónál...
vagy csak sasó..lod a csajokat az egyszergomba főútcályin