Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Respect ! Már-már jobban ismered ezt a modellt, mint a megalkotói.
ronis neked jobbulást kivánok innen az alvégről... seggedről

akkor jöhet a p-esti mese...?

hát az úgy volt.. itt a hétvége és mennyünk hajtani...
krissz görcs beszervezett mindent..már csak mennem kellett...
ö kalauzolt pöstibe...kissé fúrcsán vezet.. holyan igazi hétvégi sofőrössen...mondhatni tatásan ..
de azért le a kalappal ... egyszer sem dudáltak ránk hogy feltartjuk a forgalmat ...bár egyszergomban egy öreg fater azt monhdt a kissé ideges és ingerült hangon hogy sávváltáskor ...sáwáltáskor nem indekszeltünk mikor kikerültük...ez rágalom.de a fater nem látta hogy krissz is tata..már a vezetési ..stílusilag
azért mondom hogy tatás mert nem mangyon ér rá várni úgy érzi mindjárt kifut az időből és ezért...nem is úgy mondanám hogy siet..inkább csak...nem is megy igazán gyorsan...inkább csak visszafelé szeretne haladni az időben . .
szóval jön a robógós hogy sávváltáskor nem indekszelünk..beáll elénk...full zizzent volt..majd levetközik.. azt hittem fályght lesz..közbe csak levetközte a gátlásait és kiegedte valódi énlyét.
mi a kocsiban meg szimplán csak nem engedtük ki a kocsiból segítőkész énünket mert abból baj lett volna...
de azért megbeszéltük....
honnan jött a fater egyáltalán?ki ez...nem is láttuk...esteleg arra gondolhatott mikor kikerültük nem indekszeltünk...visszafelé?
még jó hogy figyelt az öreg robis...megköszöntük a kreszz szerinti helytelen viselkedésre való felszólításos-figyelmeztetést majd illedelmessen várakozva... megvártuk, hogy a társadalom szabályainak keretei közlé visszaöltözzön -a már lenyugvó nap erejével SEM rendelkező -jóember és tovasuhhantunk.
mái napig értetlenül állok az ügy ben...csak a stressz-burgi bíróság tudna ítéletet hozni..az viszont felmentő lenne

szóval vezetőnk vezetésével eljutottunk első pályánkra amit előtte 3 órával elálló viharos esőzés áztatott be
csokibácsinak azóta is -tsillagos5ös a vezetésért- hálás vagyok..

dumák a kocsinál:
jÓzsi_hú bakker jóü hogy megfordítottam a gumit...
krisz- hú bakker lehet hogy meg kellett volna nekünk is fordítani..nézi az kissé sem szarráázott talajt
csoki:-minek megfordítani..én sem fordítottam meg...vigyorog mikoröben nézi a zsír új metzeller sixdalyzi gumilyát a motoron...
én nem aggódtam nekem egy kopottas 19colos kendám van hátul...az tönkrevezri az összes új régi krossz entúrhó 18colos gumit...
mer az is a neve:
mikor odamész a gumishoz ránézel erre a jaúállású gumira ...megszólítod: -kend a gumi?
és a válasz EGGEN..Ez a gumi ha nem kell a cumi

maga ma motorkázás az fíínom volt...sok hosszú feljáró sziklás köves gyöpesgyökeres...sáááros..de jó sártipussal...(mondjuk szerintem moinden sártipuus jó felfelé..lefelé meg az ért voltak nagyon fegyelős részek..na oda kellett előre az úly s 12xc vagy a sixdalyz... de nem volt ezért az oldalazókban..ami sokk volt...csúnyán csúsztam lefelé...nem keveset vezetve a motort magam mellett...talán 2-3szor is!

csokibácsi...sajnos azt kell mondjam ez a hely...jobb mint kint .
nehéz elismerni...de ez van...a drályver...az is szuper volt.
tetszett hogy mindégh-őszinte vagy és sosem oltod a többieket sem
hály .
az kafi. a társaság jó volt.. szimpi volt az hogy tök jó eldugott helyről indultunk...a pöstike mondták... kb olan helyen álluk..ha ezek a gombaiak lejönnek hozzánk akkor mi a kossutth térről indulunk .
de végül is nem volt gáz...
maga a hely az király...és az utolsó feljáró...na az feljáró volt ...kafi...nagyon-kafi.
az is szimpi volt ,hogy hogy nem volt kiépítve a nyomvonal mellett út...(mindenhol )
de végül is mivel hogy mi ott minden kressz és egyéb-szabályt betartva motoroztunk ezen a kijelölt területen....ezért tudtam baj nem is lehet.

és az idő..na az maga volt a tsoda...
előre beáztatott..finoman megszentelt talaj(=néhol agyig szappanos, sáros mütymüty,de én ezt élem mocskossul )
kevés falevél ez olyan mint a zsákba macska... esés közben lehet gondolkodni..na ez alatt meg mi volt
de a hely az zsír...nagyon zsír...
Nee,bammeg. Jobbulást
Szép
akkorát estem ma mint atom... egy kissé szur a mellkasom ha levegőt veszek.. de szerintem nincs eltörtve az szarabb szokott lenni...
Önnek is.Én most iszom a KV-m hogy kibírjam az éjszakai műszakot Ilyen leszek reggelre
Jó reggelt
okés! mindenképp! köszi!
Küldj mailt mikor már látod előre hogy rá fogsz érni azt egyeztetünk!
azt tudom, hogy dönteni nem lehet vele nagyon! :)
akkor csere... ehhez a részéhez annyira nem értek még! :))
Csak a köves sziklás helyeken jó amúgy felejtős!Most biztos szopnál vele az erdőben.Mezőre homokra is el lehet felejteni
az kafa! lehet beszállok néha majd én is, max többet esek! :))))
Budaörs-Biatorbágy.Sóskútra járunk sokat bohóckodni meg a környéken mindenfelé csak ne aszfalt legyen
A trál gumik jók valamire? vagy kéne venni rendeseket? kicsit sárban csúszkálós, de száraz terepen nagyon ütlegül tapad!
te merre vagy elérhető?
Ha esetleg terepre támad kedved akkor szólj és mutatok pár ösvényt meg dombocskát
jaja itt vagyok az alján! majdnem érden!:)
:) van endúróm is, de időm nincs nagyon mostanában, úgyhogy március óta meg sem tankoltam a bringát sajna... nyáron összeszedem magam, és kicsit akarok dagonyázni is! amúgy terepen elég kezdő vagyok, most raktam össze a gépet, de nagyon szeretnék! az autósoktól kicsit kezdek parázni, ezért mostanában hanyagoltam az utcai rosszalkodásokat... De inkább motyóztam!4 :))
Szerinted? én miért csináltam ezt? azért, hogy legyen valaki, aki nem így csinálja.. hátha az élet meghálálja, mai napig szembenézek bárkivel, pedig vagy 30 motort megcsináltam! Mindent dokumentálok, lefényképezek, és megmutatok mindent a tulajnak! Ha valahol ütközés van, csak mutatom a képet, és már emléxik is rá... Olyan nincs, hogy valami probléma később derül ki, mindent átnyálazok, átmérek.. A tulaj tudja, milyen alkatrész milyen állapotú a motorjában... Ez nekem is jó, meg neki is... Egyszer úgyis itt köt ki a verda, ha meg kell csinálni! nekem mindegy mikor, nem húzok le senkit.. Ha nem akarja megcsinálni, akkor nem, majd az új tulaj megcsinálja... ha az sem akkor a következő hozza ide.. nekem így is jó:)) sőt, sokszor van, hogy vásárlók hívnak, és kérdeznek, milyenek ezek a mocik, és sokszor pontosan tudom, melyik milyen állapotú! ... lehet rontom az üzletet? lehet... de amlyiket megcsináltam, arra bátran mondom, hogy vedd meg, jó lesz, mert ÉN tettem rendbe! :)) nem sokan vállalják manapság a munkájukat! én is ebbe szaladtam bele, tudom milyen mikor átverne fél millával, és rossz a motorod.. csak kevés, aki ez mellet ért is hozzá, és valószínű soha nem jön rá a bajára, ha nem beszél velem... ez egy ilyen tipus... sajnos!
Nézem adatlapodon hogy 22kerbe laksz.Az közel van hozzám.Csak supermotózol vagy terepen is küldöd?
itt príma a talaj az erdőkben,szép napos idő volt,csak kicsit fújt a szél,persze h ma kaptam defektet... elötte ezért sikerült 1-2 dombocskát megmászni
Nem kérdőjeleztem meg az igazad.Az viszont durva amit leírtál az imént.Egyre több ilyen történetet hallani márkaszervizekről.Sajnos már azt kell mondjam hogy az ember félve viszi szerelőhöz a motort.Vagy lehúznak pénzel vagy csereberélik az alkatrészeket kedvükszerint.Vagy mindkettő egyszerre.Komoly amit itthon van.Senki se bízik már senkibe
szívesen segítek hidd el... Kérdezz, ha valamiben nem vagy biztos..
Meg is csinálom, ha szeretnéd, Ha mindent megcsinálunk rajta, akkor egy év garit vállalok rá! Bármi baja lesz a blokknak! akár kapsz újat is! :) Azt hiszem ezt nemigen teszi meg senki rajtam kívül! Aki ismer, tudja, hogy állom a szavam, mindíg mindent elintéztem! de nem volt még felrobbant blokkom... :))) Már a motorod is jobban ismerem, mint te