Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rohadt életbe ,hogy mindenki kertje végében van valami bánya ,vagy kishegy. itt meg egy tetves sík asztallap amerre a szem ellát ,90 km re van a leghamarabb egy 6 méteres homokbucka.
Hali Bálint gazda OO köszönöm szépen
Baszta a fantáziámat nagyon,vagy 20 éve MZ vel motoroztunk ott...nem egyszerű feljutni
Most a másik felére tervezem az utat,a szálloda fölé a sziklákra lentről a kőbányából...az sem egyszerű
jahh és BOLDOG TIBOR NAPOT..
morgen freemann..
Minek baszakodtál annyi ideig
Csak azért írtam ha akarsz holnap motorozni akkor adok,megéri kimenni..kurva szép az erdő pár órát voltam kint de nagyon jó volt..tuti a talaj.
Nézz át oda a Szamár hegyre tőled..sziklák közt is felmentem a héten,tartott vagy egy óráig..úgy elfáradtam
ÁÁ több kölcsönsárvédő nem kell Fröcssöntő gépet veszek és sárvédőt fogok gyártani
Tudok adni még egyet igaz úgy van össze szögecselve de használható....szöges gumikhoz tákoltam,szép fekete.
bazki Dave kurvajó a salakbánya videód! zsír király hogy ilyen fasza kis videót tudsz csinálni magadról!
Szia!
ismerős a hely,mi vágtuk ki az aljában a fákat hogy rá lehessen fordulni..velünk volt egy pár pesti menő..el is véreztek
Az bassza meg Ez igy az igazi hogy eltöröd a sajátod aztán szerencsésen a kölcsönkapottat is. Még jo hogy kurva olcso 1 hátso sárvédő Hát még kettő
Itt az új utca,találtam egy új forrást ami egy valamikor régen beomlott kolostor pincéje lehetett..jó kis játszótér van körülötte
nekünk csak ilyen salakhegyre telik (telt)
http://youtu.be/3Ta0VGlYoLE
nem gyertyában leérnei!
szépen leugrik szinte két kerékre!
de én ezt nem tudom csak elméledi szakértő vagyok:-)
sárvédő töretben a tibi az az tsászár:-))
a költcssön sárvédő gyilkos
szia!
Találtam egy rövidebb utat a héten..nincs is messze
lásd ezt a videót.
1,22 és egy 1,27nél meg is tudod csinálni!
bár lehet ezt a videót nem láttad..még elégszer?
Jó reggelt

Az a keréken kitartás sem túl jó ötlet volt egy hasonló élményem mikor sikerült véletlenül egy ilyenen keréken át jutnom..ahogy át gördült a kerék lecsúszott a túl oldalon és tört a sárvédő görbült a kémény ..meg pofára is estem
Ha..nincs a túloldalon semmi fatuskó akkor át kell valahogy esni ez van be kell válalni
Jo reggelt.Hát ezt fizikálisan is szépen leirtad Viktor
Jaú reggelt.
Valaki nem lakik Siófok vonzáskörzetében? Ha van ilyen, akkor őt/őket szívesen látnánk a helyi csapattal.
tibi.
ezt gondoltam.
gyúrni nem azér kell hogy ügyesebben mennyél...
nem tudtad..?látod milyen lyaaú hogy vagyok.
én azért edzek mert szeretek...bicalyozni is azért szoktam...városba bemegyek dolgokat intézni...jaú helyen ingyenes parkolás...szép az idő közebe sport is..ja és bicikghlizés is
pl betonozni is szeretek....attól sem megy jobban a motorozás..

déw.
faja a vidi... igy hogy emelkedőben van igy már vágom a témát.
vizszintesben vagy ..ne adja isten lejtőn ez komoly feladat volna(nekem)...
emelkedőben könnyebb a helyzet..0.08ig szépen teszed de látni hogy 0.07nél már benne a hiba a jobb csuklóban ill a shúly pontban.
ezeket a feladatokat ugyan úgy kell megoldani mint mikor egy sziklapárkányra mész fel.
felvetted szépen gázzal az elejét...nekitolja a fának..ezzel a lendülettel nem engeded vissza a gázt!hogy szépen felguruljon a szikla tetejére elkaparás elcsúszás mentessen(pl vizes nyálkásban igy szok) azt a gáztamitől feljött egykerékre!a súlypontot hátrábbhúzva- mitha egy buta gyertyát akarnál dobni..egy hátast!-szóval teljessen hátraterhelveegésszen addig tartoda ki ezt a gáz és súlypont hátul formációt amig csak birod..
a hátsókerék nekiütődése a fának úgy is ellentétes irányú erőt fejt ki ..a hanyatteséssel szemben- nem tudnál akkora lendülettel vagy akkora túlgázt húzni! amitől hanyatteséses egykereket mutatnál be a fa tetejére felérés előtt!
mert minál agresszívebb gázzal küldöd neki a hátsókereket..annál erősabben csapódna neki a fának emi miatt te még jobban orra akarnál esni..de mivel ott a gáz nekivágódik a fának ezálta a kerékre ható erő..a nyomás miatta tapadása is megtöbbszöröződik...
miért hat több erő a hátsókerékre hát a rugó is attól ül összem mert megnő a hátsó tengely terhelése....
vágod?
szóval nekiküldöd..gáz ott van!sújbont hátul...de próbál a motor orra billenteni...gázt tartsúlypont hátul eleje a levegőben marad!nem bukik alá a fa tóloldalán!.
a motor jön földelé erőssen egykeréken vagy...na itt figyeled
amint felérsz és már nem akar annyira orra billenteni a hátulja, érzed hogy megkönnyeböül az egészdolog...szépen egykerékre vagy páros kerékre már le is engedted a motort a fa túloldalán a földre.
a nagygázból alapgázra a tetején már szépen csituléhatsz.. a hátsó kerékven bvan annyi mozgási energia hogy nem fogsz a tóloldalt pofára esni...
nekünk is itt van egy hasonló feladat de azt duplaszekrényesnek hívjuk és az 1,5 magas függőleges sziklafal volt...már a tetejét lerugattuk kissé..de még igy is aki elsőre meglátja..nagyokat pislákol és kérdi magában...biztos hogy ott mentek föl?
hát kikerülni nem lehet

déw.röviden gázzal fel egykerékre gázontartás majd egész addig ott amíg megnem érzed hogy kikönnyül a motor eleje..és már át is jutottá
ez kb 1-1,5mp el tovább tartott gázt jelent ill a tested hátrafeszül mintha gyertyázni akarnál...
egy dolgon tudod elbaszni-hát hanyattesni 1000% ne tudsz!-hanem ha a kerék nem merőleges a fára és a gáz ehhez képest sok és elcsúszik ilyenkor a segge és úgy alá zugsz a fának mint a fény
de ha merőleges akor ezen a fán nem csúszik el.

Mr elméleti endóró..a fizikai elvek alapjaitól magyarázva
Hát azért valjuk meg ez 1 szép kis fadarab Na most ezt ugy oldanám meg ahogy sikerül Van hogy szokott van hogy nem Pláne ha ez még ügye emelkedőn van nem vizszintes turistauton Itt már arra is figyelnie kellett hogy a tuloldalon ne ugorjon fejest
Uraim, egy kis elméleti HELP-et kérnék
Bassza a csőröm ez a fajta akadály, amire feljutni és le "kéne ugrani róla", lehet akár csúcsos szikla, vagy ilyen fa, stb.
Feljutás nem gond, de hogy tovább? Ki kell esetleg tartani keréken és úgy "átgördülni"?
Köszönöm!
http://youtu.be/7PqGMixumYA
Jo estét.Most értem haza bassza meg
viktor gyere nyugodtan én mindig felvagyok készülve a feladatra