Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lebuktatok sutyi motorosok, szalajtos Gabesz már most dévát teszteli... irigy vagyok..

Ezeket egyébként ő írja, csak te linkeled, vagy van már sajtó referens segítője is, aki ezeket írja?
Kapsz még levegőt? Hogy vagy?
Voltál Romcsiban hétvégén?
Szép napot!
neked is.
képzeld el mekkora vinyoja lehetett ami enyi infot ki tudott számolni...

jahh és a végén mindet kidobta a lomtárba mint felesleges informácio...na ez ám a pazarlás..
Jó Reggelt mindenkinek

Tényleg ügyes volt a néni ha evvel az információval elbír
1. Egy emberi DNS 75MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium (mivel a hímivarsejtből származik az utódláshoz használt infó fele) így 37.5 MB-ot.
3. Egy milliliterben 100 millió spermium van.
Gondolatmenet: Általánosságban egy alkalommal 2,25 ml-t lövünk ki 5 sec. alatt, így a hímvessző sávszélessége:
(37,5MB x 100Millio x 2,25)/5 = (37.500.000 x100.000.000 x2.25)/5 =
= 1 687 500 000 000 000, avagy: 1687,5 terabájt/s. Tehát ez orgazmusonként több, mint egymilliárd floppy, vagy 2 millió CD lemez/sec. Kolosszális! (Én láttam egyszer egy informatikai oktatófilmet, ahol egy hölgy egyszerre három interface-en fogadott ilyen mértékű információhalmazt. Egy technikai zseni volt!)
HAJRÁ ÁDÁM, csak így tovább!
Nagyon remélem, hogy nem csak én szeretném látni a neved Aug. 17-19-én azon a nevezési listán...
akko bálna zsír
bammeg az drágább mint a telóolaj
Áhoj!

Ezt a motort nem ismeritek véletlenül?

http://www.kepesmotor.hu/gasga...

A képen jól néz ki, de gondolom nem ilyen!
akarom mondani étolajtól, mert azt teszel a telóba
me lassú vagyol... vagy csúszik az ujjad a sok teló olajtól
Na,mire leírom beírja
2 k szerintem 2 komponensű Nekem is van vagy 4 fajta + jó kis gyurma
2 komponens...
van több gyártmány, nem emlékszem már pontosan milyen volt, de henkel gyártmány volt az tuti.
Az mi az a 2k?Milyen gyártmány?
WC papír? Használt vagy új?
ez igy van..
nem a csajom volt, az erdei ribancom eldobta a faromat és lapra érkeztem pofára...