Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked meg köszönet a beszámolóért fajin volt most is, mint mindig!

Ezt a gumi forgatós sztorit most nem értettem, végül még se fordítottad meg egyébként úgy csináld mindig, ahogy van gyakorlatod benne, ha másnak nem tetszik úgy, csinálja meg magának részemről is úgy szoktam mint a haverod, berakom a belsőket is és fújok rajta picit, de én másként nem tudnám, mivel dupla belsőt utólag nem tudom faszán belegyűrni, csak amíg lent van a külső

ejj mi történt Veled, olyan regényt írsz már mint Viktorunk

Akkor az egész dagobah rendszer bemotorozásához six day re kell menni hozzátok?
Na mi van a bordáiddal?
nekem volt ilyesmi, de arra most nem emlékszem, hogy szúrt-e, ha levegőt vettem...szerintem csak akkor szúrt, ha megnyomtam

Azért ha nem javulgat, vidd el magad egy röntgenre.
Napot!
Végre nem esik, hanem süt a Nap, lehet ki is megyek ma haraszt meglepi csomagokért
úgy is húsvét van, meg kell locsolni az erdőt is a drága benzinnel
már csak azt nem tudom, betegen jó ötlet-e de a motorozás gyógyít vagy nem
szép szép, csak kár hogy rárakták azt az fmf lemez kacatot, meg felsrofolták a powert rajta, aztán vehet rá a polgár sok pénzért mindenféle kütyüket hogy csiszoljon rajta ...

azt a hátso láncvezetőt is kár volt majmolni a többiröl főleg ugy műanyagosban elég fogyos lehet,, a régi kacat kis őnbeállos házilag 3 forintbol felujithato ugyan ugy elláta a funkcioját...szoval nem minden jo ami fénylik..
http://youtu.be/-NzXrwxEEJw

A 2011-es EC Nagyon jól néznek ki és technikailag még mindeíg a toppon vannak.
Morgen !
Na, nekem már megvolt a locsolás, az összeszedett pénzből meg megyek portyázni egyet.
Aki somogyban lakik, és ma motorozik, akkor annak üzenem, hogy ma a kereki vár vagy homokbánya körzetében megtalál, és mehetünk egy jót gazulni, vagy a számom : 30 242 5531
Hallo Bálint Jaja te már rutinos vagy ebbe De majd mi is belekostálunk
na jo reggelt..

nekem kurva jol világit a lámpám, és van a sisakon ledes fejlámpa is, mivel jo sokat motoroztam tavalyi évben éjszakait... csak ajánlani tudom nagy filing, iszonyat cső látásod van teljesen másképp éled meg a dolgokat mint nappal...
remélem tetszett ....végülis egész jó volt...főleg annak fényében, hogy abszolúte nem volt tervezve semmi ....tehát last minute turné volt a javából....épp váltam a csajomtól mikor előző nap rámszóltál, hogy reggel itt eresztjük a kuplungot kifelé....ahhoz képest mentálisan kevesen vannak jobban mint én....ja és a 16 órás érkezési kivánság is leszűkíti a lehetőségeket ....a késői rajtról nem is beszélve....de mégis legnagyobb problémát az jelentette, hogy a hegyek azon részein kellett moccolást rendezni ahol nem esik az eső ....lett pár plusz kerítés is hirtelen......aztán azért csak csak elindultunk arrafelé amerre lakik az úrIsten mert ugye csak nem bírtunk a vérünkkel,de az sajna nem sikerült teljesnapra víz nélkül és a legjobb helyek felé (bár ott már délelőttől esett azért nem ott kezdtünk ) nem bírtuk már átkerülni a dagobah rendszert.....de igérem legközelebb ott kezdjük ahol most befejeztük....mert ott rejtőznek sűrűn az igazi csemege kegyhelyek ....ez az utolsó is lófasz azokhoz képest....és akkor láthatjátok az igazi dagobát....szóval ez egy nagy hegység és meg a javát (nem a musztángjáwát ) nem is láttátok de ide kell pár nap mire átjárjuk a jó helyeket ...mondjuk 6 nap...ez egy six days-es hely... minimum...
na de a többi rajtatok múlik jöttök-e .....jók voltak a fiúk ..örültem is nem lányok .....remélem legközelebb idő kedvezni fog...én még megcsinálom addig kuplunghidraulikámat, hogy ne kelljen azzal kínlódnom mert az kicsit lehúzta mentalitásom.... a nap felétől gecire hiányzott ,hogy patent legyen....sose volt baja még eddig ....gumiról azt kell mondjam dög jó....
ja meg elvan intézve a kossuth térről a rajtceremónia...
na várunk szeretettel minden marhát.....
Szevasztok.Én már most látom a szomoru jövőmet este indulás Dániába Hányinger.Nekem csak annyi pénz kéne hogy ezt a kamionozást abbahagyhassam 1 életre és megtudjak élni nélküle is Amugy Kellemes husvéti akármit mindenkinek
lyaúreggelt...
ha látnád a lyöwőt..ötös lottó
én inkább úgy mondanám... ha lenne ötös a lottón akkor lenne jövő is..széplyöwő

mennyetek motorozni...de mán.
morgen bélák ! jó reggelt ! jó locsolást !
Jövőt látni nem lenne jó?Én csak egyszer látnék előre pl a jövőheti 5-ös lottósorsolást
a jövőt látni
nem biztos hogy akarnám..de sokat látni...azt jó
Mi is elhuztuk már párszor ugy az időt hogy sötétben jöttünk a tutiba.Nekünk van is lámpa de mondanom se kell hogy szart se ér. Viszont van igen modern kis ledes elemlámpánk ami igen csunyán világit azt feldobnám a siskora és a jövömet is látnám
egycő már jöttünk haza északa a takonyból.. nagy R lámpafényében fürödve...hátulró lvilágított a lefelében vak setétben... pont azt takarta ki cingár testem ..azt a részt ami előttem volt és látnom kellett volna...egymás mellett nem tudtunk menni...mert egynyomon voltunk ugyi..de igymeg... volt ám olllllyan meglepetéssziklacsokor... majd benyaltam párszor..na az fályt volna
Aha joo buliu lenne szerintem.Sőt lehet még izgalmasabb lenne a talaj
na hály főbéla..megvót a vacsi.. én hambúrgert zabáltam..
a kuytabergen van lámpa is..de nincs már kutyabergem hál istennek meg krissz görcsnek
fejlámpa
olyan okos vagyok hogy néha világít a fejem a setétben..de az szerintem kevés... .

de fejlámpa...láttam már dévid nálytot valami versenyt igy fejezett be...és anak is felmondta a szolgálatot..az is..lyaú ötlet ez?
na szewasztok
értem én a trélyfát... de nem szeretem
nekem van lámpám...de a kocsimon van..akkor tudunk vele éllyel is menni...simán
Viktorkám látom van tinta a tolladba Épp előbb voltunk török kajáldába zabálni és azt beszéltük Zozival hogy nyáron kéne 1et menni éjjel.Sisakra rakni faja lámpát azt gooooooooooo.Mit szolsz?
másnapra beugrott egy másik hegy...
és úly barátok elé kerülvén kissé sáros tal ja miatt..-estére kelvén úgy gondultam-tuk reggel hatkor csak megforgatom én azt a gumit...nehogy már zozit ne tiszteljem meg azzal hogy kopott gumival állítok az úr színe elé...

krissz is monta ha felkelek... és lesz időm az övét is megcsinálhatom...
meg is voltam az öreg öt20on5tel majd neki állok az új xc 250nek...nehogy megkarcoljam a kerekeét vigyázva óvatossan...
majd kriszt is kiette a szomszét halk kapuynitásai a géphez és
együtt újult erővel... szereltük szét...
megfordítom a gumit...raknám fel a felnire...
krisz:ó hát mit csinálok én..azt nem úgy kell.elvteee a külsőt..majd a belsőt belettette kissé felfújta, kicsi nyomára majd úgy a szelep a helyére majd a papucs be... majd feszítsük fel a gumit... együtt csináltuk mert nem akartam sáros lenni..meghát csak az ő motorja én meg tanulom az új technikszkákat és ha ő úgy akarja akkor úgy szereljük...
felraktuk nagy nehezen a gumit..valami skandináv gumi lehetett vagy inkább dán..
az volt a neve dán lop..hát valljuk be nem szép..mer hiába dán de csak ne lopjon
szóval ez a krossz dánlop olyan keméyn volt hogy a gumit azért csak leengedtem teljessen mire fel tudtuk pattintani a helyére...
ehhez nem jó az új technika..a dánoknál nem jön be
de ekkor látom ám... hó a gumit megfordítotuk ám,,de nen is egyszer ...kétszer , és hát ha egy éremnek két oldala van és az egyiről átfordítom a másikra...majd újra megfordítom az egyikről a másikra akkor megent az egyik oldalára kerülök mert ketten szereltük a két okostóbi...
krisz higgadt agyát nem öntötte el a szar..mert igaz hogy kicsit összebassza a felnit minden szerelővas de ha nem is áll jól az a kúrva gumi legalább tisztán rakjuk be.
na akkor én kúrtam fel magam..ha már szereltük össze baszuk nem rakom vissza igy a kereket...a hagyományos tecshnikszkámmal...egyedül...megent megfordítottam
gumit szerelni csak is egyedül!
de legalább jó lett..mert itt meg aztán a nap végére a kenősszapanopsban jól jöttek a kis élek...

mentünk is zoziékkal egész nap mint a távirat..majd a utolsa azaz az első igazi fejáró után leszakadt az eső..és visszaöltözvén..elindultunk lógó orral a kocsi felé..kinke az orra lógott mert szakadt ez a szemét...kinek a sárvédője... mert az meg tört szegény...
mert tibi gazdag és ha már magának vesz egy újat akkor az önzetlen havernak is az dukál

utólag szolt zozi hogy ez a finomfeljáróból van a tarsolyába még huszon7 és hogy legközelebb...megmutatja...mert most eldugta öket zozi..hát ilyen vagy salnálnád tőlünk a fíínom helyeket .
hát sárban szakadó esőben lefelé...mert felfelé még haggyán hogy kapar a kerék...de lefelé..lefelé maga volt a lályf déndzserosz(a németesek kedvéért=életveszélyes)

na majd ha én kalaúzollak benneteket az alvégen...nefélj nem dugok el egyet sem . .

köszönet nektek is a vezetésért és szép élményekért.
Úgy látszik, hogy a Tabi Enduro Teamból csak én fogok holnap motorozni......