Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

orvoshoz nem megyek... csak ha a nénos auto visz erőszakkal, vagy a helikopter köröz a fejem felett amugy kizárt..

borda törésem már volt nem is egyszer, az sokkal szarabb .. ez most olyan hogy szur a jobb oldalam ha levegőt veszek..nem nagy ügy majd elmulik... szerintem csak max repedt...leszarom..
Helyzet mesterem ?Minden baba?Látom kátéjembe barmok azé vannak,itt tuti csak egyenlőre olvasnak
estét.
Jó reggelt műmájerek
Még a hó is esett, miért nem álltál ki?

Szóval külföldre már senki nem ment utánad locsolkodni?
Miről kérsz körítést? A fa átkelésről, vagy az egész motorozásról? a fán bukdácsolás mozgókép anyagban is megvan

Yami, ez a fa arra volt, amerre mentem ma
GPS koordinátak kérsz hozzá? Na jó azt ide úgy se írnám ki, infónak annyi, hogy valahol a Mátrában
nem jöttetek locsolni össze fogok fonnyadni
zozi..
sxs 08250030..na ez a rugó kéne..
de nem amerigából me nekem nem hoznak csak szalinak
..meg nem is lyamalyigábó mer onnan sem jön max az importált hó
déw .
lyaú a faátkelés,komoly nagyon
körítés...

lyami..az erdőben
Kissé magas a fa :) merre van ez a fa? :) :)
Ez a fa meg úgy döntött, kicsit megnehezíti azt a feljárót rá is próbáltam a vasat , de a segge már csak kézi erővel jött át
A haraszt okoz néha meglepetéseket
Ma végre az idén először motoroztam egy kurva jót leszámítva hogy elhagytam a bal hűtővédőmet pedig meg volt spanizva is, nem értem hogy hagytam el
hát ez van.. ha kétszer megfordítod oda van az egész munkád....
utána mikor ezt észre veszed..na az a dupla szopás
de ha még vissza is rakod..az a tripla..akkor már inkább mégegyszer szétszedem és jól!ismétlem lyól felrakom...vagy átszerelem a féktárcsát a lánc helyére mint a bergnél volt
amúgy krisz is ezt m,agyyrázta hogy igy kelll...na ebbe is tört bele a bicska...én nem úgy csinálom...
után krisz beaggódott tuti kicsipjük ...nem nem mert ezt egyedül csinálom
én begy papucsot bennehagyok.. felrakom a külső egyik oldalát...figyelvén a forgásirányra!
belepaszírozom a kereket
berakom a második papucsot.. az elsővel szemben...mer nekem kettő van!ez ugyan is krosszfelni
majd berakom a köpenybelsőt... majd abba a símát..beigazgatom a papucs fölé!a perem mögé!
majd széne egy db kerékulcsal fel pattintom a külsőt hogy a szelep mellett levő papucsnál teszem fel utoljára!igy az a papucs tuti kiengedi a külsőt a helyére...a másik papucs meg ha nem is ugrana kia gumi a bicikli pumpa 0,5 bárra felhokizott ságátol majd pár száz méter múlva kiugrik...
ennyi...
15 év alatt egyszer csúptem ki belsőt..akár a hegyekben szereltem akár otthon kényelmessen...
mikor egy volt tanárom...tanitómmal keten csináltuk...azóta csak is egyedül feszegetem fel a helyére...nincs is defeket
csokinak ebben még fejlődni kell...ki kell építeni a faluközpontot hogy onnan indulhasssunk...ne valami eldugott panzióból egyből át a patakon a hegybe
zozi...
faja volt ..igy is...
az hogy jöttél már eleve tsillagos 5ös...nekem
hogy nem engedtem hogy otthon csináld a dolgod és agyalj, ehejett vitted a négy idegen marhát .
az eső..hát az már csak ilyen..de az miatt is jó a talaj!
ha nem esik beszopja már a közepétől...igy meg az utolsó is ugyan azt a takony talajt kapja..ahol mindenhol elsőre feljutunk ...vagy nem?
fidgylyu. 6 nap... azt több részletre lehet osztani...2x3 vagy 3x2 nap...megoldgyjuk...

most nálam lesz egy pár hét szünet oszt újra hajtani kell...
és nem kell szarjak hogy szar hejre kerülök ha krisz....csoki..vagy te ott lesztek...le a kalappal

irány a bazilika lépcsői
demzsolti..ennyi ..köszi...há mesélj má....milyen kilátást mutattatok nekem...
megállunk valahol...a zergebaszott sziklák tetelyén és azt mondja valamelyik...hú itt tök jó a kilátás...
hát én nem látok semmit...csak a tejföl ködöt
dehát sajnos engem ez nem is mozgat..kilátás szar...olyanok mint az életben...de nem is érdekell, csak az hogy a hely ...nagyon motor. azért arik volottatok..és tökre elképzelte... láttam a jó kilátást...lászt wegászt, nyú orkot, az epelecs hegységet..sákirát..mindet ami szép kilátást jelenthet
ha lejössz ide zarándolni hát én olyt mutatok neked..olyan kilátást a hegyből -kérd csak jozsit meg krissz görcsöt,mamit ne mert ő csask a lukas hűtőn át látta a felszúródó faágakat -
hogy még verőfényes napsütésben sem látsz semmit . .mert itt nálunk nincsen kilátás..mész a kibazott hegyben...oszt mindég egy erdőben vagy a fák között..vagy lent vagy fönt de az erdőben.
de meglátod tetszene...itt nincs zorró..sok sok hibátlan patak..meg olyan veretős feljáró mint amit a sixdalyzivel 3ban felbrummogtál amin a krissz szétqúplungolta az agyát...a leghosszabb az ahol a gyökeret be kellett ugrani majd csúnyán a sáros nyomban...ááááá.
én ott kettő parasztgázból tudtam csak. teljessen ellentétes stílus és mégis egy az eredmény .
köszi...
Ilyenkor az a legjobb,ha megpróbálod magad elfoglalni valamivel! Mikor nálam ilyen volt,(vagyis csak ilyesmi,mert akkor még nem voltak gyerekek) én inkább dolgoztam valamit,minthogy agyaljak!
na kimegyek mert most esek szét mentálisan az üres lakásban ....nem az erdőben....

kurva élet
azért jó, hogy nyomom a viktor -magyar szótárat...

Viktor ne haragudj, ez kurva jó, ilyet egyszer sikerült összehozni nekem is
ez természetes, de részemről simán alkotok olyat, is, hogy 100m katlan, de ott szopok 1 órán át
azaz a csapaton múlik nagyon sok, hogy tudok haladni vagy nem
leszedte eccer de közbe addig beszélgettek míg visszatette eredeti irányba ... újra szedhette le megfordítani...
hát kb. 20 éve toljuk benne ..de vannak ismeretlen szekciók....meg hely új lehetőségekre....szóval 4 óra alatt nem gondolhatja senki hogy be lehet járni főleg, hogy még az idő se jó... esik az eső a nagyrészben......úgyhogy ezt máskor kell folytatni...