Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van itt Zsolti? vagy lehet hogy csak a titokolvasók között
tippem van...vízbe azért kell tenni hogy hüljön
akksi kérdés következik
azt hittem beszart az akksim a hayabujában,elvittem magammal hogy na ilyet szeretnék...megmérte a bácsi,aszondta töltsem erősebb árammal mint szoktam és 3/4-ig tegyem vízbe az akksit....mi összefüggés van e dologban?
mondjuk éppenséggel jó lett,pöcc-röff indult vele
viktor 6500 huf a cuccok postával kb....hmm ? kell ?
déw.
az a szitu láttunk már kifulladni harcra edzett embereket is ill ha valaki olyan akkor tecsnikszikából megoldja...semmi edzés csak a motorozás...az ember mégis egész nap jól van... ilyen van 2 ismerős is...aki jól megy attól pl nem hallgatom hogy mikor miket edz..aki viszont sokat nem halad az belekezd abba hogy ő sokat fut meg igy az edzés úgy az edzés...nincs is ezzel baj.
de pl én sem lököm a rizsát hogy 180kilóval gugok 160kilóval meg fekvenyomok..ez a konditeremben franyec, de motorozáskor a lőtéri kutyát sem érdekli.
kb a futkorászós duma is ez...majd akkor jöhet ha mondjuk kiba jól megy a paraszt és odamennek hozzá ú bakker te csak motorozol vagy mást is edzel hogy úgy mész mint dévid blályz és árnold svárzenberge ill lúí árm-strong keveréke...
mer akkor az ember badizik bicajozik és jól motorozik egyben...van ilyen is ugye nagykutya

de mondom az az érdekes..aki jól megy nem magyarázkodik nincs duma csak megy..aki meg magyarázkodik..annak feleseleges.. hogy fut meg súlyzózik meg biciklizik meg horgászik meg úlyságot olvas..heti 4szer. ..kit érdekell...
menny oszt csináld meg ..majd utána dumcsizunk

ittvan pl a most hétvége... volt itt nálunk olyan is aki csak kalyára gyúr...és mégis jól megy...nincs panaszkodás...de van étvágy
én pl kúrwa lyól mék mint tévhit blályt... kétszer...
még úgy lehet csák norisznál sem vagyok sokkal bénább
jó ez az utolsó ez dúrva volt...csák ...bocsánatot kérek hogy hozzád hasonlítottam magam aki ma ia csak a délelőtt folyamán elszámolt a végtelenig És vissza..de kétszer
magamon azt vettem észre, hogy a terepen múlik minden, hogy az nekem könnyű vagy szopás, előbbi esetben könnyedén lemotorozok akár 80km t is, másik esetben van benne 1-2 bukfenc, motor állítgatás állandóan, küzdés a haladásért, s akkor ott kikészít akár 10km is... azaz aki tud motorozni és nem bonyi neki egyik terep sem, annak felesleges futnia, kondiznia, elég a szalonna
Most őszintén, az amcsikon kívül ki szokott odamenni cirkuszolni egy másik országba?
Egyébként majd jönnek ide is, csak fogyjon el az olaj és legyen érték a víz
szóval motorozás és szalonna Szali tuti tippje

Na hallod, lassan már lehet megéri az oroszokhoz elmenni tankolni, ott még csak 200 pénz körül vagy 1L, de itt a nagy EU ban mindenhol 400 pénz felett van
ronis...kicsit ameriga ellenes vagy...
ezt valaki meg ne tudlya
ronis..
ne kérdezősködj.
már igy is túl sokat irt...nem olvastad.
pl azt hogy aki futkorászik és sokat is mesél róla ott mindenhol az hiába fut, mert igy is eléggé kifulladt...ill volt valami súlyzós izmolázásról beszélő tsávó is aki lehet ugyan az is ..és az sem birta...és már igy is túl sokat tudsz!

de le a kalappal fejlődik, szali...nem köp mindenkire aki egy kicsit is gyengébben adja elő a motorozást mint ő... ill megtanult türelmesen várni...
ami itt nagyon hiányzott belőle.

csak igy tovább... jó a beszámoló
gondolom a dévai srácok felrakják a mércét jo magasra, a hely adott hozzá...

mesélj volt veletek helyi vezető is, aki megmutatta a tuttikat
az ilyen "ott kell majd felmenni az A-csoportnak" tipusu mondatok voltak-e...?
ha már igy rákérdeztél, szerintem igen sajnos 100% hogy szétlövik egymást...

a big amerika igy van berendezve, ezért tart fenn giga hadsereget hogy leigázza a világ más részein a gyengébb országokat, mindezt az olajért... de szerintem ezzel semmi újat nem mondtam... beteg egy világ ez.

minket ez ugy fog érinteni ahogy elröppenek az első rakéták, az itteni benzin gázolaj árak is elszálnak csunyán, magán tippen szerint 1,5-2- szeresére ...minyimum..
igen voltunk. és nagyon nagyon jó volt. többet nem írhatok! aki oda tart készüljön,edzen sokat motoron és egyen sok sok szalonnát! a futkározást el lehet felejteni ,de a sújzózást is.
Még egy kérdés, ennyire nem vagyok benne, csak féltételezés inkább. 2T ről van szó.
Szóval mostanában túlságosan melegszik a vas először arra gondoltam az új cuccok miatt, de most már 200km van benne, össze kellett kopnia...csak most ugrott be, hogy szereléskor télen a karbiban lejjebb tettem a tűt s ezt elfelejtettem visszapakolni, azaz szegényebb a keverékem. Lehetséges, h e miatt melegszik jobban?
Hűtőfolyadékot mit ajánlotok?
Ülj le ötös!

Egy kis AntiGG.
Mi a helyzet a perzsa öbölben szerinted? Szétlövik egymást s ez által minket(benya árban) hamarosan vagy csak ez a kinek mije van mutogatósdi megy?
Egyébként az a sok kamu hír, amit itt elnyomnak ezzel kapcsolatban, már kabaréba illik az okokra gondolok, hogy mi célból megy még 1db hordozó, mit keres ott amerika, stb...
6eFt os kérdés
Szóval karbi túlfolyóra is létezik valami olyasmi cső, mint a tankra, hogy gátolja a benya kifolyást? Esetleg tegyek oda is tartályt, ti mit csináltok? Tudom, nem borultok, de ha még is
Sejtem, hogy pont az lenne a szerepe, ha magas a benzinszint ott távozzon a felesleg, de elég sűrűn borulok mostanában és a drága benya ömlik kifelé és nem mindig sikerül azonnal felállítani
Hát meleg az itt se volt de belülről volt fűtés rendesen, kondi még sehol
szerintem most már jöhettek errefelé is , majd gurulunk valamerre, ha aktuális telefonon, vagy MSN-en keress.
Nekem még át kell gondolni a motor szállítást a távolabbi menethez bár nem ártana még kondit is gyűjteni, ciki lesz ha távol kifekszem az út negyedénél és utána csak esés-kelés
Menjél motorozz egyet, az majd helyreteszi
csak el ne ess, mert akkor abból már jó eséllyel törés lesz
Ejj de jó a kilátás
Még 23 nap és mi is indulunk
Igen voltam!
A kezem majdnem le is fagyott
a seggemen veszem a levegőt, röhögtetni nem ér, meg a tüsszögés is elég ciki..