szóval én 1 be neki se vágog, max ha semmi hely nincs.
, nem megy ezért gyakoroltam kicsit
azt vettem észre, hogy ha odatekerem a fülét koppra és nem engedem vissza, inkább bele kuplungolok, ha lassítani akarok kicsit akkor általában megy fel mint a szél. Sőt 2. ba jobb is, mint 1.be, bár ez gondolom domb függő
ha gázt visszaejtem lassítás miatt, vége van mint a botnak
Mert mindíg mindenből a brutált kell megvenni !
de nekem elég ez a kis gizgaz.Bár bevallom én is néztem annó a 4t
bár csak ilyen 250ccm.
2t után nagyon fura, ezen úgymond felnőttem. Nem tudom miért, ezzel nem érzem azt a késztetést, mint a 125-ös GG-mel. Ezzel nem akarok nekiugrani annyi siratónak, stb... De csak is giz gaz !
Magunk közt szólva szerintem kosz mehetett az injektroba, de az összes tippet megnézem.
Köszi mégegyszer. Na, meg szegénykém nem százas, így most állni fog 3-4 hónapot előreláthatóan. Addig is gyűjtöm a pénzt ezerrel, majd megy juicecooler-hoz egy kis pöccintgetésre. Ha jól olvastam a honlapján, akkor fel lehet húzni az FSR 515 ös szintjére. Na, ez a tervem.
Ja, egyébként egy 125-ös EC-t (ami nekme 300 000 be volt) adtam az FSR-ért + 30-at. Szerintem nem volt rossz vétel.
fasza lesz...
nem hiszem
.
milyen tanácsot szeretnél..?
azért az hozzá tartozik a feljározás történetéhez hogy 4t-vel sokkal könnyebb megcsinálni egy falat, ott a sok nyomaték egyböl , ha elkur valamit a polgár a nyomaték még sokszor feltolja olyankor is..
2t-vel tök más, nem lehet elkurni, gázt vissza engedni, mert az már nem kapja össze magát, jobb pilotát igényel...