Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elméleti feljározás.. ez jo..

milyen tanácsot szeretnél..? huzd a gázt és figyelj a tapadásra, soha ne állj meg ,és mindig egy kicsit több legyen a tarsolyodban, mert ha gondban vagy a kevesebböl már nem tudsz többet csinálni...

azért az hozzá tartozik a feljározás történetéhez hogy 4t-vel sokkal könnyebb megcsinálni egy falat, ott a sok nyomaték egyböl , ha elkur valamit a polgár a nyomaték még sokszor feltolja olyankor is..
2t-vel tök más, nem lehet elkurni, gázt vissza engedni, mert az már nem kapja össze magát, jobb pilotát igényel...
1.be sztem nem lehet mászókázni..nem lehet annyi lendületet venni szóval én 1 be neki se vágog, max ha semmi hely nincs.
ha a hütőfedél pereménél ereszt akor a legcélszerübb egy profi avi hegesztős emberel meghegesztetni, ott viszonylag erősebb az alu lemez...

a cellákat nem lehet hegeszteni azok nagyon vékonyak, azt ragasztani szoktuk, 2k loctite alu hűtőragasztoval.
Feljáróztam ma keveset, nem szeretek,mert nem tudok , nem megy ezért gyakoroltam kicsit azt vettem észre, hogy ha odatekerem a fülét koppra és nem engedem vissza, inkább bele kuplungolok, ha lassítani akarok kicsit akkor általában megy fel mint a szél. Sőt 2. ba jobb is, mint 1.be, bár ez gondolom domb függő ha gázt visszaejtem lassítás miatt, vége van mint a botnak
Arra kell még figyelni, hogy a hátulja mindig merőleges legyen a talajra, meg legyen terhelése, de ne essek hanyatt, ennyi a szubjektív tapasztalt egyenlőre
Van még valami, amire figyelni kell
Szia!
Köszönöm a fáradozásod és tanácsod
A videót majd nézegetem, hátha
Jó napot!
Volt motorozás felétek?
Kicsit érdekes ez a "gyári" dob....
Nem vagyok szaki, de szerintem kipróbálhatnál egy jó kétkomponensű trutyit.
Áhá, ezért nem reagált...
Lehet, hogy a nyélgázos probléma is megoldódik?
yamama wr 450
Helló !

Segítséget kérnék tőletek, folyik a hűtőm, első ránézésre nem vészes mivel nem a cellák lyukadtak ki hanem a felső hűtőfedélnél a peremezés mellet folyik ! Ezek a hűtők ragasztva, forrasztva vagy csak simán peremezve vannak ? melyik ragasztó tömítőanyag a legmegfelelőbb ? előre is köszönöm
Hát nekem is nagyon fura volt, sőt, még most is az.
Ja, most kimentem a gizgaz hoz, és most már nem reagál a gyújtásra... Remélem ,hogy csak szétcsúszott valami...
Amúgy meg meg fel akarom huzatni az fsr 515 ös szintjére. Mert mindíg mindenből a brutált kell megvenni !
nekem is fura volt menni a 525 exc-vel főleg h tök nehéz az eleje ,de az tény h nagyon megy de nekem elég ez a kis gizgaz.Bár bevallom én is néztem annó a 4t bár csak ilyen 250ccm.
Nem is tudom, mind a kettőt szeretem, de most így kicsit bánom a 4T-t. 2t után nagyon fura, ezen úgymond felnőttem. Nem tudom miért, ezzel nem érzem azt a késztetést, mint a 125-ös GG-mel. Ezzel nem akarok nekiugrani annyi siratónak, stb... De csak is giz gaz !
Móórgen !
max te.
déwwel mi már ..óránként meg tudjuk váltani .
Erről esetleg valaki tud valami infót? http://www.hasznaltauto.hu/motor/gas_gas/gas_gas_sexc_450_a_legjobb_aro
n-5295027
2t-t nem lehet 4t-re cserelni csak a 2t!
Köszönöm azoknak a segítséget, akik válaszoltak az előző posztomra. Magunk közt szólva szerintem kosz mehetett az injektroba, de az összes tippet megnézem. Köszi mégegyszer. Na, meg szegénykém nem százas, így most állni fog 3-4 hónapot előreláthatóan. Addig is gyűjtöm a pénzt ezerrel, majd megy juicecooler-hoz egy kis pöccintgetésre. Ha jól olvastam a honlapján, akkor fel lehet húzni az FSR 515 ös szintjére. Na, ez a tervem. Ja, egyébként egy 125-ös EC-t (ami nekme 300 000 be volt) adtam az FSR-ért + 30-at. Szerintem nem volt rossz vétel.
Hello!

Ez lehet, hogy segít. Próbáld előbb kisebb akadályon és szépen lépegess feljebb (egy nap alatt nem váltjuk meg a világot...)
http://youtu.be/xZGK7d1RfDs
állísd be a szivó szelep hézagot és fasza lesz...
hát ez tényleg szar.
de pl ha a láda nivea előtt rohadsz le.. na akkor az lett volna az igazi szopola..
bekentek volna egy láda níveával...kismult volna az arsz bőröd? nem hiszem
ugyhogy tök szerencséssen megúsztad..köszönd meg a csakrádnak..a gyökérnek(ezt legalább déwid is érti aúrálya mag gyökér csakrálya van neki is:-))..hogy legalább így hazalyutottál .
nekem elég ez a 9l 2x elmegyek vele csapatni kb egy jót