hali , a 250 ec nek a tankja elvielg 9l(manual szerint) de az csak a világos rész,na most a fekete részbe nem lehet benzint önteni? vagy az nem folyik "le"
Remélem nektek sokkal jobb napotok volt, mint nekem.... Tisztára péntek 13 érzésem van...
Az úgy kezdődött, hogy tegnap beköpte a gyertyát... Megsimogattam drótkefével és pöcc-röff, háváj dizsi meg minden... Aztán ma elindultam csapatni egyet, és a pályán vettem észre, hogy ömlik a benzinem.... Gyorsan vissza, a tónál megálltam a horgászoknál, és kértem tőlük pár szerszámot. Ezúton is köszönöm neki. Gyorsan össetákoltam, már csak fele annyira folyott. Hazáig éppen elég volt. Otthon megcisnáltam, kicseréltem a csövet, mondom elmegyek egy jót motorozni Na, de kikkel találkoztam? A Sefagos bácsik ma nagyon rossz kedvükben voltak, egy kicsit megkergettek a Níveáikkal... Mondtam magamban, hogy ennl rosszabb ma nem lehet... Na, volt egy orbitális esésem, majd hazafele a motor elkezdett szarakodni, szépen lájtosan megyek és leáll. Újra indítottam, de csak nyél gázon lehetett menni, alatta fulladt.... Passzolom a problémát, ja, meg elkezdett durrogni....
ne aggódj dévid.
a gyakorlati kivitelezés nem az én dolgom ...én még sosem csináltam ilyet .de mint elméleti fizikai alapokon nyugvó motoros, mindég a dolgok mechnaikálya és fizikálya alapján megközelítve..hátúrról..nyakterkert módon..de működni fog a gyakorlatban...ebben nincsen benne még a gyökér-csakrád meg az aúrád...
tibi...
ennek örülök
számíthatsz rá...mindég keresni fogom a könnyebb nyomokat
Köszönöm a tanácsot és az elméleti leírást
Pont attól parázok, amit Maki írt , a salak szikla nem volt gond, mert ott nem volt mögötte nagy lyuk, mint a fánál, de majd így próbálom, ahogy leírtad
hát tibi..hát ezért vaga itt ilyen schűrűn..hogy begyűlycstd a gartulácilyókat
tényleg boldog tibinapot...
ez a hanyadik tibinapod?
vigyázz mindég egyel több mint a szülinapod
gorazs.
a haverjaid...hát nem bíztak benned...
azért 3dikra kicsit szebben szólt a 4kély és egyből fel is jutottál.,..bár a többiek nem bíztak benned..én biztam
Irígyellek titeket, de azért jó csapatást holnapra !
Az úgy kezdődött, hogy tegnap beköpte a gyertyát... Megsimogattam drótkefével és pöcc-röff, háváj dizsi meg minden... Aztán ma elindultam csapatni egyet, és a pályán vettem észre, hogy ömlik a benzinem....
a gyakorlati kivitelezés nem az én dolgom
tibi...
ennek örülök
számíthatsz rá...mindég keresni fogom a könnyebb nyomokat
bár abban a katlanban haladni, ahol annyi a bedőlt fa
Pont attól parázok, amit Maki írt
emdély 80 lyessz
kendagumi lyessz
és még többet
essen is mert mennék ha lehet valamikor...persze ha te is úgy akarod...akkor nincs kamilyonozás
csak a maradék 27 hiperfeljáró
http://youtu.be/FgMVNJz6jjU
egy kis szpíd endúró...na nem a kukorica lyános, aláász sasó rendezésében
tényleg boldog tibinapot...
ez a hanyadik tibinapod?
vigyázz mindég egyel több mint a szülinapod
gorazs.
a haverjaid...hát nem bíztak benned...
azért 3dikra kicsit szebben szólt a 4kély és egyből fel is jutottál.,..bár a többiek nem bíztak benned..én biztam