Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vmelyiken igen,ezen nincs
Gyujtáskapcsoló kontakt hiba,,zárd rövidre.
de nekem pici volt a tank hamar belegelte...azért nem szeretem
nekem is volt ec 250 em de én nem tudok róla hogy a fekete részbe lehtne önteni,az átlátszó az meg be van jelölve 3liter, 6 liter sszem
hali , a 250 ec nek a tankja elvielg 9l(manual szerint) de az csak a világos rész,na most a fekete részbe nem lehet benzint önteni? vagy az nem folyik "le"
oksa én olyan 10..11 körül welnesznél leszek
Átérzem a helyzeted, főleg a mai röpüléses taknyolás után.
Irígyellek titeket, de azért jó csapatást holnapra !
mehetünk ha nem esik... bár még szur a mellkasom, de leszarom..
ronis holnap nyomulunk valamerre?
Remélem nektek sokkal jobb napotok volt, mint nekem.... Tisztára péntek 13 érzésem van...
Az úgy kezdődött, hogy tegnap beköpte a gyertyát... Megsimogattam drótkefével és pöcc-röff, háváj dizsi meg minden... Aztán ma elindultam csapatni egyet, és a pályán vettem észre, hogy ömlik a benzinem.... Gyorsan vissza, a tónál megálltam a horgászoknál, és kértem tőlük pár szerszámot. Ezúton is köszönöm neki. Gyorsan össetákoltam, már csak fele annyira folyott. Hazáig éppen elég volt. Otthon megcisnáltam, kicseréltem a csövet, mondom elmegyek egy jót motorozni Na, de kikkel találkoztam? A Sefagos bácsik ma nagyon rossz kedvükben voltak, egy kicsit megkergettek a Níveáikkal... Mondtam magamban, hogy ennl rosszabb ma nem lehet... Na, volt egy orbitális esésem, majd hazafele a motor elkezdett szarakodni, szépen lájtosan megyek és leáll. Újra indítottam, de csak nyél gázon lehetett menni, alatta fulladt.... Passzolom a problémát, ja, meg elkezdett durrogni....
boldogot a Tibiknek Apum is az
ne aggódj dévid.
a gyakorlati kivitelezés nem az én dolgom ...én még sosem csináltam ilyet .de mint elméleti fizikai alapokon nyugvó motoros, mindég a dolgok mechnaikálya és fizikálya alapján megközelítve..hátúrról..nyakterkert módon..de működni fog a gyakorlatban...ebben nincsen benne még a gyökér-csakrád meg az aúrád...

tibi...
ennek örülök
számíthatsz rá...mindég keresni fogom a könnyebb nyomokat
Viktorkám szivesen vagy látva
Jó motorozást mindenkinek , én megyek szerelni, itt esik az eső, így marad a szervíz

bár abban a katlanban haladni, ahol annyi a bedőlt fa
El kell költözni mondjuk ha erre terveznéd, hegy az lesz, de semmi más nincs
Köszönöm a tanácsot és az elméleti leírást
Pont attól parázok, amit Maki írt , a salak szikla nem volt gond, mert ott nem volt mögötte nagy lyuk, mint a fánál, de majd így próbálom, ahogy leírtad
Jó reggelt vagy inkább napot!
MD80 assal
emdély 80 lyessz
kendagumi lyessz
az lyaú
és még többet
essen is mert mennék ha lehet valamikor...persze ha te is úgy akarod...akkor nincs kamilyonozás
csak a maradék 27 hiperfeljáró
Sokadik Viktorkám Minnyá esik az eső itten
lehet ez is lyamahás
http://youtu.be/FgMVNJz6jjU
na ez tetriksz.
egy kis szpíd endúró...na nem a kukorica lyános, aláász sasó rendezésében
nekem is van itt két utcával feljebb az erdőben jo kis edző hely..
hát tibi..hát ezért vaga itt ilyen schűrűn..hogy begyűlycstd a gartulácilyókat
tényleg boldog tibinapot...
ez a hanyadik tibinapod?
vigyázz mindég egyel több mint a szülinapod

gorazs.
a haverjaid...hát nem bíztak benned...
azért 3dikra kicsit szebben szólt a 4kély és egyből fel is jutottál.,..bár a többiek nem bíztak benned..én biztam