Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ez a hu bazmeg kategóriás videó . zsííír jó.
azért jó ,hogy ilyenek nem jönnek dévára :) csúnyán elvennék a kedvet a motorozástól :)

mivan bálint most akkor csak sg 12? tavaj kidobtad vagy mi visszavitted :)
ügyesek a srácok..látszik van tudás és bevállalosak is..
kurva jó video
jo volt a mai motorozás..
http://kaslerarpad.hu/?p=824#m...
Nyert az igazság, az OTP rábaszott
egy a probléma, nem érvényesítik mindenkire pedig a bank ugyanazt a szöveget íratta alá mindenkivel, ha egy ügyfélnél gubnac volt és a bank geci volt, akkor miért nem érvényesítik automatikusan az összes többi ügyélre is
Akit érint esetleg az sassolja a pasi oldalát, hogy tudja érvényesíteni a dolgot
pumpiká.
lya
ez volt a molos cucc. hát a viztől jobb sokkal..de szerintem a febi alu hengertömb alu hengerfejhez való..az jobb.a 1,5 liter 2199ft és az az az lyaú az tutti.

hát igen a fék az fogós..mármint legyen..de csak a hádsófékre panaszkodta a redzsimenten...de én nekem azzal azért nem lesz baj mert ott a 4tély és berakom fokozatba nagyobat fékez mint egy ábélyjessz
de azért mert kitudja mijkor volt ebben cserélve azért kicserélem.
most mék a biller back boltba hogy szép álmom legyen veszek ...pelyhet...

te idefigyu nugátos...ne viccelődjön a nevekkel aki majdnem be-házas-odott
Voltál regimenten?
szia Vik!

Te ezt használod(tad) a Mol-os cucc közül?
http://www.mol.hu/hu/autozzon_...
óó nusikám. mivagy te bazze mocsorós csoki? vagy az majd a gatyádba lesz belekenve? knuspi roll.
hol kellett olyan sokat fékezni?én nem emlékszem. inkább olyan helyek rémlenek, ahol nagyobb gáz kellett volna :)
Köszönöm a csövet , most már legalább felül nem megy el a benya, ha megfekeszem a karbira kéne még valamit kitalálni , bár az annyit nem ér, hogy túl sok benya menjen a forgattyúsházba lehet teszek oda is túlfolyó tartályt mint a hűtőre szoktak, csinált ilyet valaki, haszna?
Köszi a választ!
Viszont a hűtőn elgondolkodom, jó-e az a motornak, hogy tudod hajtani üzemi hőfok felett is, mert a hűtőfolyadékon nem látod, hogy túl meleg OK, hogy az még hűteni fog 100C on is, de jó ez a motor élettartam szempontjából?
Motul hűtőfolyadék 133 C os forráspont és ehez még van egy adalék Motul moCool nevezetü amit 5 % ban kell a teljes folyadék mennyiséghez rakni . EZ még 15 C al feljebb viszi a forráspontot. Nekem sem volt fékkel gondom. De romániában 7 szer elment a hátsó a 2 nap alatt. MInden nap uj dot 5-ös volt benne...... Majd most Motulnak van a 660 as olaja 325 C-os forrásponttal! Rally autókba használják.
Skacok, első telő rugó előfeszítésre van valami bevált praktika mint a hátsónál? Elől micsoda?
Hálás köszönet érte!
Megkérdezhetem hűtő lötyit mit raktál bele?
Nem tudom mennyit, meg milyen intenzitással fékezhettek, de nekem sose szokott elmenni fékem első alapból nincs
Jó reggelt
hello ronis! Írtad hogy lehet van km/h óra kábelod... sikerült megnézni?
Ez a hónap híre mármint, hogy visszatértél! Örvendek, hogy nagyjából jól vagy!

A cikket már linkelte Gecsa talán, hát ez a nyomvonal kijelölős nem rossz ötlet van benne kompromisszum késég, egy a baj vele, 1 db nyomvonal nem elég. Aki túrázgat az megunja, úgy is le fog menni róla, aki meg hardban menne, na menjenek a fenébe a séta útvonalukkal. Szóval talán terület kéne inkább de abba már nem fognak belemenni

Vadállomány zavarás az marhaság szerintem, ott virulnak a vaddisznók, őzek amerre motorozok...a vadász zavarás lehet, de csak akkor ha vadásznak azaz időpontok előtt bejönni, túrista útvonalon nem kell menni, tájvédelmi kizárva ott hagy játszadozzanak a természetvédők, a zöldségek elvei ellen meg nem tudok mit mondani, a buzikat is megszokta a társadalom, az erdőben motor hangját is meg lehetne
Knuspi Viktor?
hát én is igy gondoltam..gyagyás..mert igy beszéltük..a futót intézem különben én is egyedül megyek mert sok a cuccos...pótkerék kárdó franszilyaágy... billerbeck pehelypaplan és párnya.

na sikerült....felkerültem a honlapjukra... az A-ban...
csak egy N betűt fűztek hozzám...N mint neutral
de ott vok
Reggelt!
284 nevezőből 64 magyar Nem semmi... B-ben 46 fő A-ba 18