Köszi a fülcibálást , de már voltam vele orvosnál most is, nem találják az aktuális fizikai okot, azt mondják, amit korábban, meg kéne műteni mármint az eredeti gondot és talán..., de azt én nem vállalom szerintem lelki ok ami kiváltja, de ebbe nem mennék most bele
az az igazság, hogy nem nagyon vagy időm gépezni, nem sokat vagyok a kawás topicban sem, úgyhogy túl sűrűn nem fogok írkálni, tényleg csak poénból írtam a "másik énem-nek" tegnap este
déwid.
ez komoly dolog!
mennyél el orv-vadázhoz.. ill orv oshoz...
ez a téma.. olyan baleseted lekhet ilyneből hogy nem kell többé az eremikszre ülnöd..sőt ugy is lehet hogy aszívószál lessz az egyetlen kapcsolatod a való világgal
abból is választani szeretnél mi ..mert nem jó a sima szines csak a csikos szines
ez viccnek is szar. húzz az orvoshoz vagy odamék oszt elcibállak a fülednél fogva miközben üvölthetsz mint a fába a beszorult kéreg!ill féreg
mert lehet endúróban nem vagyok nagy császár de 110kiló szin tiszta viktor vagyok
de de ez sajnos a való világ , nyíl egyenes úton ahol nem volt semmi, beborultam a fák közé Ricsi lehet meg örökítette és akkor még csak fáradt se voltam
Mostanság nincs rendbe a fejem, alapból szar az egyensúlyom meg néha elvesztem totál, na ilyenkor van a semmi akadály és bukok.
Sejtettem, hogy ilyesmi lesz, de azt nem gondoltam volna,hogy ennyire
Szóval te csak arra viszel, ami neked megy? Azért nem fáradsz te el Egyenlőre most ne gyere, csak ha van türelmed várni rám, meg lesni ahogy esek kelek addig nem megyek én sem máshoz amíg ez nem javul
úr isten déw.
ezt nem mondod komolyan..?
a vendégek vezettek a hegyedben
akkor én már el sem merek indulni hozzád
nem baj...szard le...rikiék leírják azért kicsit zarándolosabban remélem
déw.
mi van veled..nem birod szuflával.
mennyél oszt fussál és/vagy súlyzózzál .
ez vick wót
hogy követhetsz el ilyen hibát te vagy a drályver..olyan helyre kell vinni öket ami neked megy ...kiba jó vagy ott.
hogy lássák ki a királysanyi
szerinted..engem mért nem csinálnak meg...mert lehet joban tudnak sok mindent mint én..de arra nem viszem őket(azokat a helyeket messze elkerülöm)..csak amit én tudok...ha nem tetszik lehet menni haza . .
ez komoly dolog!
mennyél el orv-vadázhoz..
ez a téma.. olyan baleseted lekhet ilyneből hogy nem kell többé az eremikszre ülnöd..sőt ugy is lehet hogy aszívószál lessz az egyetlen kapcsolatod a való világgal
abból is választani szeretnél mi
ez viccnek is szar. húzz az orvoshoz vagy odamék oszt elcibállak a fülednél fogva miközben üvölthetsz mint a fába a beszorult kéreg!ill féreg
mert lehet endúróban nem vagyok nagy császár de 110kiló szin tiszta viktor vagyok
már nem mindegy, hogy ol vagy ok
Mostanság nincs rendbe a fejem, alapból szar az egyensúlyom meg néha elvesztem totál, na ilyenkor van a semmi akadály és bukok.
Sejtettem, hogy ilyesmi lesz, de azt nem gondoltam volna,hogy ennyire
Szóval te csak arra viszel, ami neked megy? Azért nem fáradsz te el
bemutatom zarándokot..
ö is csaj..
és motoros...er öt100al tépet...
amúgy ez az igazi városi...fővárosi egsztrém endúró az arcát is lefotózta..vihetik a zsernyákok
most akkor hogyan is van ez?két külön emberke,ugye?
nélkülem nem tudnának hazamenni..elveszének a hegyben
persze ha megvársz
ezt nem mondod komolyan..?
a vendégek vezettek a hegyedben
akkor én már el sem merek indulni hozzád
nem baj...szard le...rikiék leírják azért kicsit zarándolosabban
déw.
mi van veled..nem birod szuflával.
mennyél oszt fussál és/vagy súlyzózzál
ez vick wót
hogy követhetsz el ilyen hibát
hogy lássák ki a királysanyi
szerinted..engem mért nem csinálnak meg...mert lehet joban tudnak sok mindent mint én..de arra nem viszem őket(azokat a helyeket messze elkerülöm)..csak amit én tudok...ha nem tetszik lehet menni haza
csak véletlenül "botlott" belém a múltkor a kawás topicon