Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo reggelt Béláim az urban.. tultoltuk..elkurtuk..
Jó reggelt,és boldog névnapot mindenkinek bélák!
na ha ezt megnézitek itt az egészet szép sorban part 2- part 9ig csak a jó részeket mutatja!
nekem is nézegetni kell

http://youtu.be/ANfc02OuKSg
na mi van főbéla?
há itt vagy?
az elkóborolt moderátort visszaette a nemes penész?
vagy zoo-lika kitiltott a zooo-likák fórumábol?
mesélj.
Na,mi legyen? Motoroltál ma?VAgy csak tologattad?
Szewaaa Minden baba?
táncolókkal farkaló

szewasztok....
na mi van?
tököm tudja. asszem 10 rugó volt még a sallang durván de abban benne volt az orvositól kezdve mindenféle liszensz . lehet annyi se volt nem emlékszem. 100 lej volt vagy valami ilyesmi. vagy 30 euró nem tudom.... külön meg pláne nem. arra emlékszem hogy alig birtam kifizetni :)))
Szóval alvadtok Lusta népség
Köszi
helyszinen kb.még 3x 10euró a költség. napiliszensz, biztositás meg valami enduró-tagsági ha jól tudom a neveket.
Vagy aki tudja! Show?
Szali!
Menyibe kerül a napi licenc Déván,persze csak nagyjából?
Hű bameg, remélem azóta semmi és nincs visszamaradt károsodás.
Ez se véletlen volt, mint ahogy nekem se az...

talán majd legközelebb jobb lesz , persze ha ezek után még egyáltalán jönnétek erre
Robinak jobbulást! Máskor másnaposan ne vidd motorozni
Igen,megérkeztünk,az utat nem találtuk egyből:)
Köszi még egyszer a hajtást!
meg annak hol lenne a helye?
egy fesz.szabályzó mennyit kóstálna ?
Valakinek nincs eladó alubetétes kézvédője? Acerbis vagy valami komolyabb cucc érdekelne.
telefon.
a farksokkal táncoló
dév. ezzel ne játszál nekem jó pár éve volt olyan ,hogy éjjel arra ébredtem váratlanul hogy szédülök forog az ágy és víz folyik az orromból! szó sincs részegségről!

orvos ismerősöm azt mondta elfolyt az agyvizem.. nem vicces. hetekig egyensúly zavaraim voltak és nem tudtam fókuszálni a szememmel. aztán ez elmult hálistennek a mai napig fogalmam sincs mi a fasztól lehetett. de kurvaszar volt.
olyan vagyok mint a gyerekek...valami őrült nagy ökörséget álmodtam éjjel,megtámadtak benne a farkasok meg ilyenek....hihetetlenül féltem,ilyen még nem volt velem
hajnali 4:10-kor apukámat kellett megkérnem hogy kísérjen ki a kocsihoz mert nem merek egyedül kimenni