Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kawasaki Er 5-ös boldog gazdija lennék..
jó leírás

Jó napot! Megvolt a vendéghajtás, a házigazda elbaszta a vendégek motorozását, nem bírtam "szuflával" első patakmeder kivégzett, jellemzően ők vártam rám , sorry érte még egyszer
Nekem ez csak estem-keltem motorozás volt, majd Ricsi beszámol, ha van kedve
ezt azoknak irtam akik fel szeretnének készülni valamilyne racéra...
aki csak hobbibobi mint én..annak ez kutyaszar...
csak motorkázunk a nagy világban..ahogy lyaúlesik..szeretjük csinálni amit szeretünk..amit meg nem azt meg nem is eröltetjük..minek is mert úgy is utáljuk..mi nem vagyunk racerok csak a hobi ...
a acerokanak viszont nem ez megy ám
oda az előbbi pcihó lóguia kell!
na itt wok.

a sportok összefüggését kell látni...
ha valaki szeret futnii..az fussson....
ha valaki erős akar lenni shúlyzóval az súlyzózzon...
ha valaki lyaúl szeretne menni kalya-kenu vébén az kajállyon sokat
ha valaki egsztrém endúróban akar jól menni az edzen extrémendúróba...
ha valaki sárban akar jól menni ...az keresse a sarat....
ne keveredjen össze az emberekben a sport...én azér mék jól a kenuban mert sokat eszem..a kalyakenuhoz az kell ?
én azért vagyok jó súlyemelő mert sokat szpíningezem.
én meg azért mék jól extrém endúrban mert nem áll tőlem messze a fafaragás művészete ill az aszfaltrajzversenyben is jó voltam gyerekkoromban....
ne keverjük...
nem kell látni olyan összefüggéseket...hogy sztálin azért volt gonosz mert annó kínában földrengés volt...ne

azt kell láni...
aki milyen sportban jó akar lenni az specifikussan arra edzen...
az egy dolog-h hogy a szivet ill a tüdőt meg az izmokat lehet másfajta sportal kaban tartogatniés kell is de ez a sportunkban maximum20% a többi a többi az nem helyettesithető a pótcselekvésekkel!
semmi nem pótolja a szakspecifikus edzéseket....az idegi terhelést nem lehet csak abból a sportágból kapott idegi-ingerületi határszintre kerüléssel-a túlfeszített idegrendzer helyreállítási próbáival visszalépni a normál ..agykontrolált szintre kerülni..ezen a szinten az agy Újra képes lesz gondolkozni..feladatot jól!megoldani...ezt nevezzük fejlődésnek..a többi..az hogy erős vagyok szívó..lyaú képű hosszóhajó..na az nem számít!minden fejben dől el..szétesik a paraszt ha nem sikerül egy feladat majd nem tud többet koncentrálni ..összetörik az idegi túlterhelés alatt vagy újra felépül gondolkodni kezd ..cselekedni képes állapotba kerül majd megoldja a feladatot. minden fejben dől el...képes nem képes..tehát ezek a sportág gyakorlása közben kapott "túl nehéz feladatok között kapottt idegi terjhelés által fejlesztett fejlesztett lelki tréningel javitható!
ez a 80% egy ilyen technikai sportban.
tehát..akinek ami nem megy abban a sportban valami arra kell edzeni..ami megy..arra nem kell..az megy....

az egsztrémendúró sportra lefordítva...(kinalyiul szólva )
ha valaki nem nagyon van képben a zorrókkal akkor gyakorolni..
ha az egygázos feljárók nem mennek sárban akkor azt gyakorolni.
ha hamar lefárad a patakos témában akkor azt.
ha a szikláktól rázza ki a hideg akkor azt....
ha a lefelékbe állandó a gyöterelem akkor azt...
ha az oldalazóból elindulás a gond akkor azt..
ha a sárban menés a gond akkor azt.

az hogy szeret futni és akkor eszébe jutnak a szép dolgok..az lyaú
ha szeret súlyzózni és eszébe jutnak a szépdolgok az is jaú
(ha valaki 110kiló az a legjobb )egyesek szerint..hát ezen könnyen lehet segíteni
de nem nehogy már azt gondoljuk,hogy bár milyen pótló lagos edzéstől javul bár milyen eddig nem kifejlődött techniakai tudás kifejlődése
tévhitben élni..az nem lyaú
ebből a tévhitből felébreszteni másokat veszélyes ÉS barátság-megszüntető hatású

a sportágakaban a pszihológiai tehelés elviselése az egyik legfontossabb dolog..nem szétesni..a koncentráció romboló hatású dolgokat ..legyőzni..úlyra koncentrálni..fejben összeálni..ez kell a győzelemhez...
az ellenfél sosem a másik motoros!az ember ha magát legyözi akkor nyert..az hogy közben az ellent is lenyomta..az csak ennek a következménye...
az ok okozati összefüggést kell látni.
mit és miért..

wágjátok...

mai pcihó konklúziont olvastátok
hát az ilyenektől vegyék is el....
ha igy lyárt volna a mecseki idióta gyorshajtó aki megölte a szembesávba szabályossan közlekedő H-D motorost...akkor nem halt volna meg egy családapa...

hát a nőt mentették meg a temetés költségeitől ill a hülyegyerekét , ha tényleg elkobozták a motort.
mire lyaú még az önfényezős fész-buksz(arcra-esel) videlyaú
http://www.technet.hu/hir/2012...
lya és mindenkinek elemes a teleszkópja nem lapos-elemes..csak elemes
légytszi..ird le a rövid versenyt..csak úgy aúvatossan.

kornél az első...
petőádia a második szatyina a harmadik...tadeusz blazi...14dik tévhit blályt bé kategória 2dik...
valahogy igy
áki nem ezen a fórumon van..hanem a 110kilósan könnyű menni topikot olvassa...titkon ...
de tegnap szali ezt is megoldotta...30kilós olomöv és kész a 110kilós...lyaú súlypontos motoros

lya egyet még elfelejtettem a tegnapi motorozás konklúzionját...
hiába motorozol sárban jól akkor sem leszel jó marhatonfutó és jó súlyzózós tsávó mint arnold shcvarzenberger
ez a fordított igaz-zsák az ellen a tézis ellen,hogy: ha valaki sokat fut meg edzeget nem feltétlen lyaú egsztrémendúrós
na ez a kŐŐ kemény ló-giga...
a konklÚziók ne továbbja...

gabesz thneiksz..de még fél egykor csak az ebéd lesz kész..valesz ez most kimarad
szereztem egy jegyet. úgyhogy ha akarsz gyere át.én fél egykor megyek ki . Áki neked is lesz jegy! odaadom az enyém. gyere te is ha ki titokolvastad magad.

amúgy a héten még ki akarok menni jótalajon egyet. az uj elsőgumival és a felújított berugókarral kipróbálásképp.
szali...
ha mantünk volna..megcsalatokozott volna a hegy..mert ma ott tutti ideális talaj van már..a héten
de jó talajjal nem lenne igazi kihívás
igy tegnap...tegnap nagy kirájat mentünk

az a szitu..el tudok menni egyedül is..ha beviszel...
beviszel?
zarándok.
nyugodj meg..ha nem lennétek..ti nők...hát mi sem lennénk..sem fizikailag sem lelkileg....
mert....akár mennyit buzulnánk a nagy reggeli megszülésből max egy szargyereket lehetne készíteni..djúrmázni..gumikesztyűvel és orrcsipesszel ...

a kLónom:-))

neki is öt100assa van, ugye zarándok.er5 v6n ugye?
ilyen agresszív állatból elég egy is..még sokkkis

szali az fasza...tegnap a némedektől lehetett volna levenni egy berugókart a kempignyóban
ha a betét szuper az lyaú
a ragasztott betétem ...azt nem néztem, de talán sokat nem kopott.
el nem mond senkinek..hogy ...boltban vetted
lyaly elmondtam...boltban ...motoros boltban ÁÁÁáááÁÁÁ
barátcságnak annyi

beszéltem zozival...mindenkit puszil és kapjátok be .
zozi és zooo-lika együtt vannak mostmár ..a hiprnetthérben
mint borsómega megahéllya de ahogy nézem mxtibi sem került messzire...demzsóti krisz és a többiekkkel edgylyütt.
de talán rá tudtam beszélni ...hogy motorkázzon egyet... ha másért nem a kedvemért...azt mondta hogy ott nincs sár
akkor az egy csodabetét, ami nem is kopik, de nem is nyikorog viszont fog mint atom..
viktor. lejött simán hőlégfujóval a berugócsavar. holnap elviszem egy szakibához hátha megpersejezi. ha nem, déván lopok egy berugókart valamejik haver verdáról :) muhahaha

mék ki a krosszversenyre nézelődni meg gumit venni, ha van kedved gyere át ,lehet be tudlak vinni a jegyemmel. de csak egy fő. csizmát hozzál mert geci nagy kula van.a fékbetét kúrvajónak tűnik. ha beválik használhatjuk, de a lelőhej titkos! ha sárba így bírta jó lehet és a tárcsát se eszi! azt még nem tudom fog e mert az tegnap nem derült ki :)
bruhahaha.. ugy mint tegnap? jöttél akkor is..
jó reggelt.lesz ma nyómúlás?
esküszöm én is azt hittem hogy a Viktor klonja vagy....

de hálistennek nem...

mert belőle még egy is SOKK..
Faszaidővanmindenkihúzzonacsábamotorozni!
ez így igaz
vicces
kösz, ez dobott az önbizalmamon
de még milyen jó...