Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy inkább nyisd ki a szemedet ha megáll a haver köszönni és állj meg nem? .................................
Erő merevség mindenkinek.
na ott is kezdődik.. fasza..

mondjuk az tény hogy kapásbol normálisabb mederbe terelgetik a dolgot, ezzel a jelöljünk ki nyomvonalakat ,pályákat dologal..

ebböl is látszik hogy nálunk mennyire defektes az egész..
délután lehet én is kimegyek kapirgálni oda, tegnap kipucoltuk azt az uj hátso nyomot azt akarom bemotorozni..
odanézz törökméézz. szeva Főbéla..
jó reggelit bélák ! lassan előkerülnék...persze ha elő engednek...eddig úgy tűnik ....(de biztos amit kiszarsz) ma van a napja a nagy előkerülésemnek...írjátok fel a kéménybe korommal.....de ésszel azért..! (nagyjából jól vagyok ...bővebben szarul...életem legrosszabb szakasza ) ja és nem csajos történet ..az csak hab a tortán hogy eccerű ne legyen azért ....majd valami telefonról felhivogatlak benneteket..akiket kell...

ezt olvas
Ma felkerül az über ALbert racing rezó, karter védőm! UJ motul factory line olaj a telókba, verseny olaj a fékekbe, verseny hűtő folyadék. AZt egy edzés délután a bányába. Hétvégén 1-2 bakony azt kedden felkerülnek az új gumik és csütörtök reggel góó
jol van látom már megy a keverés ezerrel... ez olyan szögedies virtus...
atyaég t mekkora barom vagy :)

ha nem lesz futó akkor én egyedül megyek ,ha megyek egyáltalán. mert sok a cuccos. ágymatrac,mosó,robogó,ládák. pótkerék stb.. szóval a futó az létfontosságú. nekem meg nincs. ráadásul nem a száláson lakok hanem a táborban. és nem megyek föl még csak véletlen sem cincisbe puszilkodni :)

üdvözlöm a titokolvasókat . szegeden.
hály.
szali
nem értelek... nekem nem kell a csoreszel versnyezni!
ő évek óta támogatott élmezőnybeli többszörös endúróbajnok.
én meg csak egy nóbádi...mály ném is nóbádi(nevem senki)...
nekem csak annyi dolgom van hogy motorkázok..ahogy szoktam..nem adomfel..ahogy ithon sem szoktam...ill nem álhatok be a sor végére ha betömörödtek ...mert ha a dugó elenged a felfelékkel sem lesz gond ...sárban sem! ennyi az utasítás...
tehát túl nagy dolgom nem lesz..csak motorkázom mint eddig is...

az hogy áki kapot egy ütöképes motor
mert az a felújított 2008as 450exc az szarvolt?
de ha neki jobb ez a kéktélyvödörgeci akkor lyaú.
nekem sajna egy ütésképtelen 2005ös sx 525 van csak
és ha fentahagyom a kopott gumit...hát még azzal is tudok fájdalmat okozni...lelkit és fizikait egyaránt...két emberben biztos(és nem apámra és anyámra gondolok...te anyaszomorító )

úgyhogy nyugodj meg szépen párnázd ki a kocsidba a helyet hogy kényelmessen üljek..rakd be a cucost a M hoz...oszt ne foglalkozz semmivel.
veszteni valója csak annak van aki már ért el eredményt délywán.
aki 2010bn 10dik 2011ben 11dik volt .
ezek jó nehéz patakok voltak régebben:) míg ki nem jártuk ilyenre mint most a videón. azóta bemerészkednek a helybeliek is . muhahahahah

ami 5 perc felé van patak. a kivágott fás résznél. az régen huncut volt míg nem símították így le. én vágtam ki a fát titokban egy kis bicskafűrésszel félig ! aztán egyszer a favágók befejezték. míg ott volt keresztbe a fa, elég kevesen szerették azt a patakot. pláne fölfelé.
Estét!
Itt van nektek tréning terep DEVA-ra
http://youtu.be/_fs4mvQoVPc
Ilyenből pár km és elég is
fura az élet . mekkora változáson megy keresztül a mi csupakabránk.

amúgy ha száraz lesz felesleges az új gumi viktor . neked meg pláne! simán megnyered az otthoni számításaid szerint :)

a csapatttársad beszerzett egy ütőképes motort úgyhogy kösd fel a gatyádat! gratula Áki ha titokolvasol :) végre egy jó vas!szerintem még irígy is vagyok picit
az egynyomos enduro szakaszokat seholnem csin álják meg pl sóskúton is szétvan ütve nagyon van pár nyomvonal azokat váltogatják néha de mind szar
hát ja mert az a pálya csak úgy van bár nem tudom h a többit mennyire csinálják meg verseny elött ,de asszem ehhez nem nyúlnak
én még nem mentem máriahalmon de biztos vagyok benne h nagyon kemény azért mert szétvan ütve a nyomvonal maga a pálya nem extrém semmi nehéz terepakadály nincs benne de bírd ki azt 1 vagy 2órát úgyh ne csak végig menj hanem tempót is mész
aki racerkodni akar az racerkodjon, hajrá...

nekem bőven elég mostanság a környékbeli kapirgálás, csináltam jopár fasza helyet lehet rajtuk küzdeni...
itt van szali.
itt még filyatalabb volt egy lyírrel
http://youtu.be/qC-ujUbwlcw
képex az ácsi dombról.
http://youtu.be/3Gxhtah0Fk0
persze kinek mi a brutális...
+hallotttam nem 1x h "fuu az nagyon brutális pálya..." első versenynek hát nem tudom
videóról nekem is az jött le ,csak nagyon szétvan túrva elvileg,nagyon "hullámos" zet mondták akik mentke rajta verseny után 1 kört.
Nem cici az , inkább bújkálós, endúrós...