jó reggelit bélák ! lassan előkerülnék...persze ha elő engednek...eddig úgy tűnik ....(de biztos amit kiszarsz) ma van a napja a nagy előkerülésemnek...írjátok fel a kéménybe korommal.....de ésszel azért..! (nagyjából jól vagyok ...bővebben szarul...életem legrosszabb szakasza ) ja és nem csajos történet ..az csak hab a tortán hogy eccerű ne legyen azért ....majd valami telefonról felhivogatlak benneteket..akiket kell...
Ma felkerül az über ALbert racing rezó, karter védőm! UJ motul factory line olaj a telókba, verseny olaj a fékekbe, verseny hűtő folyadék. AZt egy edzés délután a bányába. Hétvégén 1-2 bakony azt kedden felkerülnek az új gumik és csütörtök reggel góó
ha nem lesz futó akkor én egyedül megyek ,ha megyek egyáltalán. mert sok a cuccos. ágymatrac,mosó,robogó,ládák. pótkerék stb.. szóval a futó az létfontosságú. nekem meg nincs. ráadásul nem a száláson lakok hanem a táborban. és nem megyek föl még csak véletlen sem cincisbe puszilkodni :)
hály.
szali
nem értelek... nekem nem kell a csoreszel versnyezni!
ő évek óta támogatott élmezőnybeli többszörös endúróbajnok.
én meg csak egy nóbádi...mály ném is nóbádi(nevem senki)...
nekem csak annyi dolgom van hogy motorkázok..ahogy szoktam..nem adomfel..ahogy ithon sem szoktam...ill nem álhatok be a sor végére ha betömörödtek ...mert ha a dugó elenged a felfelékkel sem lesz gond ...sárban sem! ennyi az utasítás...
tehát túl nagy dolgom nem lesz..csak motorkázom mint eddig is...
az hogy áki kapot egy ütöképes motor
mert az a felújított 2008as 450exc az szarvolt?
de ha neki jobb ez a kéktélyvödörgeci akkor lyaú.
nekem sajna egy ütésképtelen 2005ös sx 525 van csak
és ha fentahagyom a kopott gumit...hát még azzal is tudok fájdalmat okozni...lelkit és fizikait egyaránt...két emberben biztos(és nem apámra és anyámra gondolok...te anyaszomorító )
úgyhogy nyugodj meg szépen párnázd ki a kocsidba a helyet hogy kényelmessen üljek..rakd be a cucost a M hoz...oszt ne foglalkozz semmivel.
veszteni valója csak annak van aki már ért el eredményt délywán.
aki 2010bn 10dik 2011ben 11dik volt .
ezek jó nehéz patakok voltak régebben:) míg ki nem jártuk ilyenre mint most a videón. azóta bemerészkednek a helybeliek is . muhahahahah
ami 5 perc felé van patak. a kivágott fás résznél. az régen huncut volt míg nem símították így le. én vágtam ki a fát titokban egy kis bicskafűrésszel félig ! aztán egyszer a favágók befejezték. míg ott volt keresztbe a fa, elég kevesen szerették azt a patakot. pláne fölfelé.
fura az élet . mekkora változáson megy keresztül a mi csupakabránk.
amúgy ha száraz lesz felesleges az új gumi viktor . neked meg pláne! simán megnyered az otthoni számításaid szerint :)
a csapatttársad beszerzett egy ütőképes motort úgyhogy kösd fel a gatyádat! gratula Áki ha titokolvasol :) végre egy jó vas!szerintem még irígy is vagyok picit
én még nem mentem máriahalmon de biztos vagyok benne h nagyon kemény azért mert szétvan ütve a nyomvonal maga a pálya nem extrém semmi nehéz terepakadály nincs benne de bírd ki azt 1 vagy 2órát úgyh ne csak végig menj hanem tempót is mész
mondjuk az tény hogy kapásbol normálisabb mederbe terelgetik a dolgot, ezzel a jelöljünk ki nyomvonalakat ,pályákat dologal..
ebböl is látszik hogy nálunk mennyire defektes az egész..
ezt olvas
ha nem lesz futó akkor én egyedül megyek ,ha megyek egyáltalán. mert sok a cuccos. ágymatrac,mosó,robogó,ládák. pótkerék stb.. szóval a futó az létfontosságú. nekem meg nincs. ráadásul nem a száláson lakok hanem a táborban. és nem megyek föl még csak véletlen sem cincisbe puszilkodni :)
üdvözlöm a titokolvasókat .
szali
nem értelek... nekem nem kell a csoreszel versnyezni!
ő évek óta támogatott élmezőnybeli többszörös endúróbajnok.
én meg csak egy nóbádi...mály ném is nóbádi(nevem senki)...
nekem csak annyi dolgom van hogy motorkázok..ahogy szoktam..nem adomfel..ahogy ithon sem szoktam...ill nem álhatok be a sor végére ha betömörödtek
tehát túl nagy dolgom nem lesz..csak motorkázom mint eddig is...
az hogy áki kapot egy ütöképes motor
mert az a felújított 2008as 450exc az szarvolt?
de ha neki jobb ez a kéktélyvödörgeci akkor lyaú.
nekem sajna egy ütésképtelen 2005ös sx 525 van csak
és ha fentahagyom a kopott gumit...hát még azzal is tudok fájdalmat okozni...lelkit és fizikait egyaránt...két emberben biztos(és nem apámra és anyámra gondolok...te anyaszomorító
úgyhogy nyugodj meg szépen párnázd ki a kocsidba a helyet hogy kényelmessen üljek..rakd be a cucost a M hoz...oszt ne foglalkozz semmivel.
veszteni valója csak annak van aki már ért el eredményt délywán.
aki 2010bn 10dik 2011ben 11dik volt
ami 5 perc felé van patak. a kivágott fás résznél. az régen huncut volt míg nem símították így le. én vágtam ki a fát titokban egy kis bicskafűrésszel félig ! aztán egyszer a favágók befejezték. míg ott volt keresztbe a fa, elég kevesen szerették azt a patakot. pláne fölfelé.
Itt van nektek tréning terep DEVA-ra
http://youtu.be/_fs4mvQoVPc
Ilyenből pár km és elég is
amúgy ha száraz lesz felesleges az új gumi viktor . neked meg pláne!
a csapatttársad beszerzett egy ütőképes motort úgyhogy kösd fel a gatyádat!
nekem bőven elég mostanság a környékbeli kapirgálás, csináltam jopár fasza helyet lehet rajtuk küzdeni...
itt még filyatalabb volt egy lyírrel
http://youtu.be/qC-ujUbwlcw
http://youtu.be/3Gxhtah0Fk0